«Οι ιδέες προκαλούν φόβο σ'αυτήν την κοινωνία,αλλά ακόμα περισσότερο φόβο μπορεί να προκαλέσει η πίστη:η πίστη σε μια πατρίδα,η πίστη σε μια ιδέα,η πίστη σε μια αγάπη,είναι πράγματα πολύ μεγάλα για όποιον δεν έχει πια καρδιά....»


''Δεν θέλω να πεθάνει το Έθνος μου,το Έθνος αυτό, που τόσα έκαμε στην ζωή του, το έξυπνο,το τόσο ανθρώπινο. Για να το φυλάξω από τον θάνατο πρέπει τώρα να το κάμω πεισματάρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας είναι και υπερβολικό το αίσθημα που θέλω να δώσω στους Ελληνες. Μόνον έτσι θα ζήσει το ΈΘΝΟΣ.''

''Σε οποίους με κατηγορούν η με περιγελούν, γιατί τους κεντρώ το Εθνικό τους αίσθημα και τους μιλώ αποκλειστικά,θα λέγω:Λοιπόν θέλετε να πεθάνει το Έθνος σας;Αν το θέλετε,πέστε το καθαρά,μην κρυβόσαστε''
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2008

Απρόσμενη εξέλιξη σήμερα στο"Σκοπιανό".


Mια απρόσμενη εξέλιξη με προεκτάσεις στις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις και στο Σκοπιανό ζήτημα έχει να αντιμετωπίσει από σήμερα η Αμερικανική διπλωματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Greece-Salonika απ΄την άλλη μεριά του Ατλαντικού,η Ολομέλεια της Αμερικανικής Γερουσίας (φώτογ.) μπλόκαρε σήμερα (!) την αποστολή του νέου πρεσβευτή των ΗΠΑ στα Σκόπια κ.Φίλιπ Ρίγκελ,μετά από παρέμβαση δύο γερουσιαστών.
Οι δύο
γερουσιαστές,τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά,κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ολομέλειας της Γερουσίας,επέκριναν το Αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών και την κυβέρνηση Μπους για "υπόθαλψη της Σκοπιανής προπαγάνδας και αδιαλλαξίας στο θέμα των διαφορών της με την Ελλάδα" και απαίτησαν με μια,πολύ σπάνια για το Αμερικανικό πολιτικό σύστημα,ενέργεια το "μπλοκάρισμα" της αποστολής νέου πρέσβη
Το Στειτ Ντιπάρτμεντ δεν έχει ακόμη εκδώσει κάποια ανακοίνωση,καθώς πρόκειται για εξέλιξη των τελευταίων ωρών,αλλά επιτελείς του,έκαναν λόγο σε ανταποκριτές Ελληνικών ΜΜΕ στην Ουάσιγκτον για "έντονη ενόχληση του υπουργείου εξωτερικών και της κ.Ράις"..
Μετά την εξέλιξη αυτή δεν θα πρέπει να αναμένονται σοβαρές εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι αλλά και μέχρι τον τερματισμό της διακυβέρνησης Μπους καθώς η όλη κατάσταση περιπλέκεται με άγνωστες μέχρι στιγμής συνέπειες στο Ελληνικό εθνικό θέμα..
ΑΠΟ http://greece-salonika.blogspot.com/(ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ) »»»Διαβάστε Περισσότερα»

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2008

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ - Πέρασαν «τουρκική» μειονότητα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Με έμμεσο, αλλά σαφή τρόπο, κατοχυρώθηκε χθες σε Ψήφισμα που ενέκρινε η Ολομέλεια της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο όρος «τουρκική», ως προσδιορισμός της μουσουλμανικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη.

το πλαίσιο της συζήτησης της έκθεσης Γκρος, για την κατάσταση της ελληνικής μειονότητας σε Ιμβρο και Τένεδο εγκρίθηκε, τροποποιημένη, από τον εισηγητή, τροπολογία Τούρκου βουλευτή, με βάση την οποία τα μειονοτικά σχολεία στη Δυτική Θράκη θα αποκαλούνται σχολεία «της τουρκικής μουσουλμανικής κοινότητας, για άτομα τουρκικής προέλευσης, Πομάκους και Ρόμα»........
......Η συζήτηση γύρω από την έκθεση για τις ελληνικές μειονότητες σε Ιμβρο και Τένεδο, που εγκρίθηκε ουσιαστικά τροποποιημένη από την Ολομέλεια, εξελίχθηκε, ωστόσο, σε έναν μονόλογο υπέρ των αιτιάσεων της Αγκυρας για το θέμα των μειονοτήτων, από μία πλειάδα Τούρκων και Τουρκοκύπριων βουλευτών, που είχαν φροντίσει έγκαιρα να εγγραφούν ως ομιλητές, ενώ απουσίαζαν επιδεικτικά οι Ελληνες βουλευτές.

Οι Τούρκοι βουλευτές ανακάλυψαν την ύπαρξη 4.000 Τούρκων μειονοτικών στην Κω και τη Ρόδο ενώ ο εισηγητής της έκθεσης διαβεβαίωσε το Σώμα ότι έχει πάρει το πράσινο φως από την ελληνική πρεσβεία να επισκεφθεί τα δύο αυτά ελληνικά νησιά και να συντάξει ανάλογη έκθεση για το πώς... συμπεριφέρεται η Ελλάδα στους Τούρκους μειονοτικούς.
Επιδόθηκαν, χωρίς αντίλογο από την ελληνική πλευρά, σε ένα μακρύ κατηγορώ κατά της Ελλάδος για καταπίεση και στέρηση βασικών ελευθεριών και δικαιωμάτων, «που βιώνει η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης», ενώ δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν τα στρατεύματα κατοχής στη Βόρεια Κύπρο ως παρουσία των στρατιωτικών δυνάμεων μιας εγγυήτριας δύναμης....ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ Ε ΚΑΙ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ Ε ΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Η ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ.
ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ?ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ,ΕΝΩ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΜΟΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ) ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΑΓΓΥΡΑ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ. »»»Διαβάστε Περισσότερα»

Σάββατο, 28 Ιουνίου 2008

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ (ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΗΣΗ)ΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!!(ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Vardarska
το όνομα των Σκοπίων
Αυτή και μόνο αυτή πρέπει να είναι η πρόταση, από τούδε και στο εξής, της Ελληνικής κυβέρνησης στις συζητήσεις που πραγματοποιούνται με διαμεσολαβητή τον κ. Νίμιτς.

Vardarska και μόνο Vardarska πρέπει να είναι το όνομα του μορφώματος κρατιδίου της ευρύτερης περιοχής των Σκοπίων. Μας προκαλούν και μας αποκαλούν φασίστες, ρατσιστές, αντιδημοκράτες και ποιος ξέρει τι άλλο… αυτοί που και το καθημερινό τους φαγητό το οφείλουν στην Ελληνική επιχειρηματικότητα και την βοήθεια της Ελληνικής πολιτείας, δηλαδή των Ελλήνων πολιτών.

* Τολμούν να βρίζουν τα ιδανικά και τα πιστεύω μας.
* Τολμούν να επιτίθενται φραστικά και αποπειρώνται την διαπόμπευσή μας στην διεθνή κοινότητα.
* Τολμούν να ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα είναι αμετακίνητη στις θέσεις της και παίζει το χαρτί του «δυνατού».
* Τολμούν να κλέβουν ήρωες και προσωπικότητες της ιστορίας μας, στην προσπάθειά τους να πιαστούν από κάπου, για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους και να μην γίνουν «κομμάτια» λόγω της πολυεθνικότητας από την οποία αποτελούνται
Τολμούν… τολμούν… τολμούν…

* Προκαλούν σε καθημερινή βάση τη νοημοσύνη του κάθε Έλληνα
* Προκαλούν σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να έχουν συναίσθηση πως οι προκλήσεις αυτές είναι δυνατόν να τους φέρουν αντιμέτωπους με τα χειρότερα
* Προκαλούν, αδιαφορώντας και σφυρίζοντας αδιάφορα, έχοντας την απαίτηση να τους φερόμαστε ως ίσους συνομιλητές.
Ποιοί; Αυτοί που διεκδικούν να πάρουν ένα μέρος του σπιτιού μας, ένα μέρος της ιστορίας μας.

Σαν κλέφτες εμφανίστηκαν και απαιτούν από τον νοικοκύρη, όχι να τους φιλοξενήσει, αλλά να τους παραχωρήσει ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού του!
Οι κάτοικοι της Vardarska προσπαθούν να ξεσηκώσουν την διεθνή κοινότητα, εις βάρος της Ελλάδας!
Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης!!!
Και σαν να μην φτάνει αυτό, κάποιοι εδώ στην Ελλάδα, τολμούν να συμπαρατάσσονται μαζί με τον κλέφτη κατά του νοικοκύρη!!!
Μόνο το Vardarska μπορούν να έχουν σαν όνομα
.

Το όνομα της Μακεδονίας δεν ταιριάζει σε ανθρώπους καταπατητές, σε ανθρώπους αχάριστους και αγνώμονες. Η Μακεδονία γέννησε τεράστιες προσωπικότητες και την μεγαλύτερη ιστορική προσωπικότητα, θέλουν να την οικειοποιηθούν! Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είχε τίποτε από αυτά που οι κάτοικοι της Vardarska κάνουν σήμερα. Και γι αυτό έμεινε στην ιστορία ως Μέγας!!!
Θέλουν λοιπόν να προκαλέσουν την Ελλάδα και να τους αντιμετωπίσει όπως πρέπει;
* Να κλείσουν τα σύνορα τώρα
* Να σταματήσουν οι εισαγωγές προϊόντων που υπάρχει έστω και υποψία ότι κατασκευάζονται στα Σκόπια
* Να κλείσουν οι αγωγοί πετρελαίου που τους εφοδιάζουν
* Να κλειστεί κάθε δίοδος, κάθε δρόμος και μονοπάτι και να αποκλειστούν από την Ελλάδα, όπως τους πρέπει
* Να φρουρούνται αυστηρά, από αέρα και στεριά, τα σύνορα της χώρας μας με το κρατίδιό τους, από το 3ο Σώμα του Ελληνικού Στρατού
* Να αποσυρθούν οι Ελληνικές επιχειρήσεις παίρνοντας μαζί τους ακόμη και τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις τους
* Να ασκηθεί casus belli από την Ελληνική κυβέρνηση με άμεση και αμετάκλητη απόφαση-απαίτηση του Ελληνικού λαού
* Να απαιτηθεί μέσω της διεθνούς κοινότητας (ΟΗΕ κ.λ.π.) η οικονομική αποζημίωση της Ελλάδας λόγω κατασυκοφάντησής της από τη Vardarska

Αυτά, σαν πρώτα πραγματικά σκληρά μέτρα, για να συνετιστούν. Και αν συνεχίσουν, τότε η (οποιαδήποτε) Ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στην ισοπέδωσή τους.
Η άσκηση πολιτικής τρομοκρατίας μπορεί να υφίσταται (κακώς βέβαια) από ισχυρά κράτη. Καθημερινά βομβαρδίζονται και δολοφονούνται λαοί με την πρόφαση της «τρομοκρατίας». Δεν μας έχουν τρομοκρατήσει, αλλά μας έχουν αγανακτήσει.
Ας τους φερθούμε λοιπόν όπως τους πρέπει…
ΟιΈλληνες πολιτικοί είναι άμεσα υπεύθυνοι για την εξέλιξη του κρατιδίου της Vardarska και για τις «απειλές» που σε καθημερινή βάση εκτοξεύονται από τα βόρεια σύνορά μας.
Είναι οι πολιτικοί μας αυτοί που πρέπει πλέον να σταθούν στο ύψος των ευθυνών τους και να αντιμετωπίσουν τον κλέφτη σαν κλέφτη και όχι σαν επίσημο καλεσμένο.

Εάν δεν το κάνουν, τότε δεν θα έχουν κανένα μέλλον και θα κουβαλάνε πάντα, αυτοί και τα παιδιά τους, την λέξη δειλία που θα μείνει ζωγραφισμένη ανεξίτηλα στα ονόματά τους…

Vardarska είναι το όνομά τους και με αυτό να ζήσουν, όπως μέχρι τώρα έζησαν… »»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ-


ΟΙ γυφτοσκοπιανοι μαζι με μερικους ενχώριους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, που επικαλυπτόμενοι κάτω από την στέγη του Ουράνιου Τόξου (το νόμιμο κόμμα των

γυφτοσκοπιανων στην ελλαδα!!!!), ετοιμάζονται αυτή την φορά, όχι απλά να προκαλέσουν, αλλά να δημιουργήσουν εκβιαστικά τετελεσμένα, ωστε να τα χρησιμοποιήσουν για την επέκταση της προπαγάνδας τους

Η μεγάλη συγκέντρωση των γυφτοσκοπιανων της ψευτοΜακεδονικής διασποράς, θα γίνει στις 20 Ιουλίου 2008, στην 105η επέτειο της εξέγερσης του Ίλιντεν, οπως μεταδίδει το MTB σε όλο τον κόσμο.

Καλούν όλο τον πλανήτη στα σύνορα, στο τελωνείο Νίκης, στις 20-7-2008(μαζί και μμε και διαφορες οργανωσεις)

Όπως είναί φυσικό ο σκοπός τους είναι να διασύρουν την Ελλάδα.Είναι απολύτως βέβαιο ότι θα έχουν μαζί τους τις γνωστές σημαίες με την ενωμένη Μακεδονία,έτοιμα πανό περί
ρατσιστικής Ελλάδας, πλακάτ, κ.λ.π.

Αν τους αφήσουμε,μαζί τους θα περάσουν χιλιάδες κάμερες και την άλλη μέρα, διαδίκτυο, μμε κτλ θα δείχνουν εικόνες και δηλώσεις παππούδων να κλαίνε συγκινημένοι πάνω από το μνήμα του πατέρα τους, που έσφαξαν οι κακοί Έλληνες!!!!! κατά τη γενοκτονία, που διέπραξαν εναντίον του δηθεν Μακεδονικού λαού.

Κι όπως ξέρετε, χρειάζονται μόνο 30 δευτερόλεπτα, μιας τέτοιας σκηνής, για να δημιουργηθεί η εικόνα των "βάρβαρων μισητών Ελλήνων" και δεν φτάνουν ούτε 30
χρόνια, για να την διαψεύσουμε. Στην παγκόσμια κοινή γνώμη, που καταναλώνει εικόνες, θα μείνει μόνο η δική τους.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ,.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ Η' ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ
ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.
ΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΗΤΤΑ

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ- ΣΤΟΧΟΥ-

Καλούμε ΟΛΟΥΣ του Έλληνες Πατριώτες, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ, ιδεολογικής, κομματικής ή οργανωσιακής ένταξης, να εντάξουν τους εαυτούς τους σε κατάσταση ετοιμότητας
και εγρήγορσης για οποιασδήποτε μορφής κινητοποίηση χρειαστεί και όποτε αυτή αποφασισθεί, αφού έως τώρα το Ελλαδικό Κράτος στάθηκε απρόθυμο να προστατέψει
ακόμη και την ίδια του την υπόσταση...

ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ -ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ) »»»Διαβάστε Περισσότερα»

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2008

Η ΔΙΠΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΠέμπτη, 26 Ιούνιος 2008
Η ΔΙΠΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

«Κοσμοπολιτισμός για τους αυτόχθονες Έλληνες – Μειονοτικός εθνικισμός για τους εισαγόμενους εποίκους».

Αυτή είναι η πλεκτάνη σε βάρος του Ελληνισμού που έχουν σχεδιάσει οι κοσμοκράτορες. Ενώ θεωρείται αυτονόητο ότι αν κάποιος επιλέξει να εγκατασταθεί νομίμως σε μία χώρα, θα ενσωματωθεί σε αυτήν σεβόμενος τα ήθη, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό που θα συναντήσει, στην Ελλάδα αυτό παραδόξως και κατά περίεργο τρόπο δεν ισχύει!!
Ας δούμε την δική μας πλευρά :
Εμείς, με καλά οργανωμένη προπαγάνδα σε βάρος μας, (στην οποία αυτός που δεν υπακούει και δεν ενδίδει καταγγέλλεται ως Ελληναράς!!), οφείλουμε να απαρνηθούμε τον πολιτισμό μας, να αποδεχθούμε το «όραμα», ότι μόνοι εμείς από όλους τους γείτονες μας οφείλουμε να έχουμε ανοικτά σύνορα ελεύθερης διέλευσης και εγκατάστασης και να είμαστε παθητικοί στην πλαστογράφηση της ιστορικής αλήθειας, να είμαστε ειρηνιστές και κατευναστικά υποχωρητικοί στις επεκτατικές προκλήσεις των εχθρών μας, πράοι και αδιάφοροι στην κατάργηση της Ελληνικής ιδιοπροσωπίας, καρτερικά σιωπηλοί στην ανθελληνική μισαλλοδοξία, εθνομηδενιστές απέναντι στην αμφισβήτηση μας από τους γείτονες, αμνήμονες, ανιστόρητοι και παραπλανημένοι επιλήσμονες, δίχως ήρωες και διάθεση αντίστασης, ανεκτικοί στην κατάργηση των εθίμων και τον εκχυδαϊσμό των ηθών, ματαιόδοξοι και με μοιρολατρική ξενοδουλεία, χωρίς ιδανικά ελευθερίας και αξιοπρέπειας, δουλικά ξενόφιλοι αντί φιλόξενοι, πολυπολιτισμικοί, ανεχόμενοι χωριστικά γκέτο ανταγωνιστικής συνύπαρξης, αρνησιπάτριδες, πολυφυλετικοί με πανσπερμία εθνών, υπέρ των ατομικών δικαιωμάτων και όχι των πολιτικών δικαιωμάτων του ανθρώπου, άθεοι ή πανθρησκευόμενοι αφενός και υπερασπιστές των αιρέσεων και των τεχνητών ψευδοθρησκειών αφετέρου, παράλυτοι στις επιβουλές- παράκλητοι στους εισβολείς, με εθνοτικές υποδιαιρέσεις γεωγραφικού χαρακτήρα (άλλο Πελοποννήσιος και άλλο Κρητικός, Μακεδόνας κλπ) και παράλληλη αυτονόμηση τους από την κεντρική διοίκηση και κυβέρνηση, με διαπολιτισμική παιδεία υπέρ των εποίκων, με κατάργηση των εθνικών συμβόλων, καθαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων και εικόνων από σχολεία και δικαστήρια και όλες τις δημόσιες υπηρεσίες (για να μην ενοχλούνται οι μετανάστες).
Με τέτοια απάθεια και αδιαφορία σιγά-σιγά θα επιβληθεί η κατάργηση του νόμου που παρεμποδίζει τον προσηλυτισμό, θα επέλθει το τέλος των παρελάσεων, η αντικατάσταση του θρησκευτικού όρκου με τον πολιτικό, η αντικατάσταση της σημαίας με τον σταυρό από το σκέτο έγχρωμο πανί, η κατάργηση των θρησκευτικών αργιών λόγω γενικευμένης ανεξιθρησκίας συμπεριλαμβανομένης της αργίας της Κυριακής (για να μην υπάρχει ελεύθερος χρόνος, οικογενειακές στιγμές, εκκλησιασμός, αναψυχή), η κατάργηση των εθνικών εορτών για να μην καλλιεργείται ο αντιστασιακός πατριωτισμός, η κατάργηση των διακοπών των Χριστουγέννων και της Ανάστασης, του θρησκευτικού στολισμού των πλατειών, ακόμη και του χτυπήματος της καμπάνας γιατί ενοχλεί τους αλλοθρήσκους! Θα επιβάλλουν την γενικευμένη απελευθέρωση του δικαιώματος της άρνησης στράτευσης και την καλλιέργεια μίσους και απέχθειας για ότι είναι Ελληνικό, την επιβράβευση σε ότι μας συκοφαντεί, θα μιλάμε υποχρεωτικά τα αγγλικά ως επίσημη γλώσσα του κράτους μας, όπου θα γράφονται και όλα τα επίσημα δημόσια έγγραφα και θα είμαστε πολίτες του κόσμου!!
Αυτή είναι η πλευρά της Βαβυλωνίας που καλούμαστε να μετατραπούμε!!
Αυτή είναι ταυτόχρονα η πολυθρυλούμενη επιβολή της σύγχρονης πολυπολιτισμικής αυτοκρατορίας και εμείς οι νέοι ραγιάδες.
Εμείς λοιπόν, να σβήσουμε την εθνική μας συνείδηση και να κάψουμε την εθνική μας ταυτότητα!
Και τώρα ας κοιτάξουμε την άλλη πλευρά : Οι «άλλοι» θα αποτελούν αναγνωρισμένες μειονότητες με κατοχυρωμένα δικαιώματα! Θα έρχονται μουσαφίρηδες ( δήθεν «μούσα φέροντες») και θα γίνονται οικοκύρηδες του τόπου. Θα έχουν προνομιακό δικαίωμα διατήρησης του πολιτισμού που κατάγονται, δίχως να έχουν τις υποχρεώσεις των αυτοχθόνων, θα έχουν ισότιμα δικαιώματα. Ανεξάρτητα από την αριθμητική τους παρουσία θα αποκαλούνται μειονότητα και θα απολαμβάνουν ισονομίας. Όποτε αποφασίσουν, αν έχουν εγκατασταθεί κοντά στα σύνορα των κρατών καταγωγής τους, θα έχουν και δικαίωμα ένωσης με αυτά . Θα έχουν δικαίωμα δια της πολιτείας στη εκμάθηση των γλωσσών καταγωγής τους, οι οποίες θα αναγνωριστούν επιπλέον ως μειονοτικές. Θα έχουν εθνική συνείδηση την οποία αφενός θα δικαιούνται και αφετέρου θα εξωθούνται να διατηρήσουν. Θα έχουν τώρα που καταργήθηκε πονηρά η ναοδομία, τους ευκτήριους ετερόδοξους οίκους όπου θέλουν, ακόμη και δίπλα στις ορθόδοξες εκκλησίες!! Θα αρνούνται το εθνικό δίκαιο και θα απαιτούν τους θρησκευτικούς δικαστές του δόγματος τους. Θα έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι και θα αποκτούν αυτόματη υπηκοότητα για όποιον γεννιέται στην χώρα. Θα εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο με ελάχιστη εκπροσώπηση ως μειονότητες. Θα ενωθούν μεταξύ τους και θα αμφισβητήσουν το ενιαίο και αδιάσπαστο του κράτους. Για αυτούς δεν θα ισχύει η κατηγορία του φανατικού, του εθνικιστή μιας και η δική τους εθνική ταυτότητα οφείλει να διατηρηθεί και να επιβραβευθεί! Τα δικά τους ήθη και έθιμα μπορούν να εκπληρωθούν δίχως εμπόδια στην χώρα υποδοχής τους. Θα αυτοπροσδιορίζονται ως μειονότητα όσοι δηλώνουν ιδιαίτερη θρησκευτική ή παραθρησκευτική πεποίθηση!
Θα κατοχυρωθούν ως μειονότητα οι τσιγγάνοι ή γύφτοι ή ρόμ ή σκηνίτες.
Θα κατοχυρωθούν ως μειονότητα και οι ομοφυλόφιλοι, που θα κάνουν νόμιμους «γάμους» και θα υιοθετούν παιδιά! Θα προσλαμβάνονται στο δημόσιο με ποσόστωση όλες οι μειονότητες! (πρόσφατα η Ελληνική βουλή ψήφισε την ποσόστωση 5 τοις χιλίοις διορισμό στο δημόσιο για τους μουσουλμάνους της Θράκης μετά από εισήγηση της ΝΔ)!!
Αυτή διπλή επιβολή του γεωπολιτικού σχεδίου στην περιοχή μας προχωράει με τις εξής παραδοξότητες α) από την μία πλευρά επιβάλλονται οι ανοικτές πόρτες ελεύθερης διέλευσης κατά το πρότυπο της ανοικτής κοινωνίας, δίχως σύνορα πατρίδες και κράτη. Αυτό ισχύει για την Ελλάδα την Σερβία, την Συρία, τον Λίβανο, την ελεύθερη Κύπρο, την Παλαιστίνη, αυτοί είναι οι λεγόμενοι «κακοί και ανεπίτρεπτοι εθνικισμοί! Τα απαγορευμένα έθνη»!!
β)από την άλλη πλευρά, υπάρχουν «οι εκλεκτοί λαοί» με απεριόριστα εθνικά και θρησκευτικά δικαιώματα, (ακόμη και με κλειστά σύνορα και τείχη για τα άλλα έθνη) και με δικαίωμα απεριόριστης εδαφικής επέκτασης τους και σκληρό σοβινιστικό ρατσισμό για τους αλλοφύλους!! Αυτό ισχύει για την Αλβανία και την Τουρκία (χωροφύλακες), την τεχνητή ψευτο-Βαρδαρία, το Ισραήλ. Αυτοί είναι «οι καλοί εθνικισμοί», οι επιτρεπόμενοι επεκτατιστές, οι αποκλειστικοί δικαιούχοι να εισβάλουν στους γείτονες τους!!
Η εφαρμογή της διπλής απειλής-εξαπάτησης των Ελλήνων έχει προχωρήσει αρκετά, σε βαθμό τα περισσότερα από αυτά που προείπαμε να είναι εντός και μερικά πρό των πυλών!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι Έλληνες καλούνται στα πλαίσια του πολυπολιτισμού να σβήσουν την εθνική τους συνείδηση και να γίνουν δημογραφικά, πολιτισμικά και πολιτικά θλιβερή μειονότητα άνευ δικαιωμάτων και αυτονόητων προνομίων στην ίδια τους την χώρα! Η απάντηση μας είναι μονόδρομος: « Ο εθνικός και ο διεθνιστικός αλληλέγγυος αγώνας των λαών ενάντια στην ιμπεριαλιστική παγκοσμιοποίηση και την νέα τάξη πραγμάτων. Να επιστρέψουν οι μετανάστες στην χώρα καταγωγής τους και να ανατρέψουν τους δυνάστες που τους έδιωξαν από αυτές. Είμαστε σταθερά στο πλάι τους στη δύσκολη αυτή επιλογή»!! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόκειται για απλή σύμπτωση ότι οι ντόπιοι πρωταγωνιστές για την εφαρμογή των ανωτέρω «προοδευτικών» σχεδίων διαμελισμού και κατάρρευσης της Ελλάδας είναι προκλητικά μονόφθαλμοι και προτάσσουν τον ταξικό ή αναρχικό αγώνα από την επιβίωση του έθνους;; Ότι το φυλετικό τους μίσος (προδοσία) ενάντια στους Έλληνες υπήρξε ισοδύναμο με αυτό ενάντια στους Σέρβους;; Ότι παριστάνουν τους αδιάφορους που οι δοξασίες τους έχουν τις ευλογίες και την «υλική» στήριξη των ΗΠΑ;; Κατά τα άλλα είναι «αριστεροί», νεωτεριστές (εκσυγχρονιστές) και υποτιθέμενοι «ανθρωπιστές»!! Η σκληρή πραγματικότητα είναι, ότι ανήκουν στο κατεστημένο και υπηρετούν την συντήρηση της ηγεμονίας της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης εμπορευόμενοι τις «νόθες» ιδέες τους!! Το άρθρο μου «Πώς οι παγκόσμιοι καπιταλιστές παγίδευσαν και την ελληνική αριστερά» απαντά σε όλους τους μεταλλαγμένους.

ΑΠΟ Greek Alert »»»Διαβάστε Περισσότερα»

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ.


ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ.
ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΚΙΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΠΑΣΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ <ΒΡΩΜΑΕΙ> ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ <ΒΡΩΜΑΕΙ> Ο ΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΑ ΓΝΩΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ <ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ >

1ο ΚΕΦΑΛΙ)-ΑΜΕΡΙΚΗ-
Το περιοδικού State (Νοεμβριος 2000), το επίσημο περιοδικό του State Department φιλοξένησε άρθρο με τίτλο "Track Two : Beyond Traditional Diplomacy". Track Two ονομάζονται οι διπλωματικές προσπάθειες για "εξομάλυνση" σχέσεων που γίνονται απο μη κυβερνητικά όργανα, και όπως μας ενημερώνει το State, οι πρωτοβουλίες αυτές προάγουν τα συμφέροντα των Η.Π.Α.!!!!!! Αυτός λέει είναι και ο λόγος που το state department εχει παίξει σημαντικό ρόλο βοηθώντας την -ατζέντα -του Πανεπιστήμιου Columbia στην περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.
Το άρθρο συνεχίζει αναφέροντας οτι οι Πρεσβείες στην ΑΘήνα, την Αγκυρα και τη Λευκωσία είναι πλήρως αφοσιωμένες στο να προωθούν τις δραστηριότητες.
Το πανεπιστήμιο της Columbia έκανε και ειδικά σεμινάρια για το προσωπικό των Πρεσβειών ωστε να κατανοήσουν καλύτερα το προγραμμα.Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό Μια πρωτοπoριακή δραστηριότητα επικεντρώθηκε στην κοινή ιστορία Ελλάδας - Τουρκίας. Ομάδες ερευνητών δημιουργήθηκαν για να εξετάσουν τα γεγονότα κατά την "πυρπόληση"-"καταστροφή" της Σμύρνης ή - ανάλογα με το πως το βλέπει κάθε έθνος - την φωτιά του Ιζμίρ!!!!!! Ακαδημαϊκοί - λέει το άρθρο - ετοιμάζουν παράλληλες και κοινές δημοσιεύσεις σαν μια αρχή για εθνικό διάλογο πάνω στα ιστορικά γεγονότα.Η Αμερική χορήγησε 84,000 ευρω (~100,000$) για την "επανεξέταση" απο κοινού των γεγονότων της Σμύρνης (και σειρά έχει η ελληνική επανάσταση)..Απο edo-makedonia.pblogs.gr για ολο το αρθρο πατηστε ΕΔΩ

2ο ΚΕΦΑΛΙ)-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-
ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ(ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΤΡΟΠΗ)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ (ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ) ΕΔΩ

ΜΑ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Δείτε το σχετικό Φύλλο της Κυβερνήσεως για την υποχρεωτική διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας !!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ-ΓΕΙΤΟΝΕΣ. ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ?

(ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ Π.Σ.ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ)

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ:
Ενώ το βιβλίο Ιστορίας που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στη ΣΤ'
Δημοτικού εξυμνεί τις «προοδευτικές» προσπάθειες των Οθωμανών να
ενισχύσουν την εκπάιδευση των Ελλήνων κατά την Τουρκοκρατία

-και ξεχνάει το κρυφό σχολειό- το αντίστοιχο εγχειρίδιο της γείτονος διδάσκει στους
Τούρκους μαθητές ότι:

-Σελίδα19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».

-Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη». (!!!)

-Σελί δα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία
είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία».

-Σελίδα 110: «Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλια
το 1930. Έτσι η Χίος, η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στα χωρικά
ύδατα της Τουρκίας.Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά της
χωρικά ύδατα της επιτρέπει να ασκεί τα ίδια δικαιώματα στα νησιά που
βρίσκονται σε αυτά τα ύδατα».
Αυτά και άλλα πολλά αλιεύει κάποιος από την πρώτη κιόλας
ανάγνωση του βιβλίου Ιστορίας (έκδοση 1996) το οποίο διδάσκεται σήμερα
συστηματικά στις μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού σχολείου οκταετούς
υποχρεωτικής φοίτησης.Το συγκεκριμένο σύγγραμμα που τιτλοφορείται τα
«Τα δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο» (EgeDenizinde TurkHaklari) και
κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη γείτονα το 1955 με την υπογραφή του
Τούρκου καθηγητή Ιστορίας Μεχμέτ Σακά.
Βάση των αυθαίρετων ιστορικών θεωριών τις οποίες σήμερα
διδάσκονται στις ιστορικές ακαδημίες και στις στρατιωτικές σχολές της
Τουρκίας,όλοι οι πολιτισμοί του Αιγαίου-μεταξύ αυτών και ο ελληνικός-
ήταν τουρκικής προέλευσης!

Φτάνουν στον παραλογισμό να θεωρούν Μινωίτες, Μυκηναίους, Ίωνες,

Τρώες και Πελασγούς προτουρκικές φυλές που κατοικούσαν στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με αυτές τις απίστευτες θεωρίες, οι Έλληνες δεν ήταν παρά ένα

μικρό παρακλάδι του «μεγάλου τουρκικού λαού»,του

«μοναδικού που είχε τη δύναμη να δημιουργεί μεγάλα κράτη και πολιτισμούς»!


Ακόμη πιο προχωρήμενη είναι η εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ
(Turk Yunaniliskilerivefiliki eteria) όπου περιλαμβάνονται αλλόκοτοι
ισχυρισμοί όπως ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε από την

Ασία και δεν είχε κανένα πρωτότυπο στοιχείο,

ότι οι Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το...2480 π.Χ. και ότι

ο Δημόκριτος,Ηρόδοτος,Ιπποκράτης,Πυθαγόρας και Όμηρος ήταν
όλοι τους τουρκικής καταγωγής.

Η εργασία του εγκρίθηκε απ' το τουρκικό υπουργείο Παιδείας και διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία. ..
Εφημερίδα ΤΟ ΘΕΜΑ - Νίκος Χειλαδάκης

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ »»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ( ΕΔΩ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ)

Το ουράνιο τόξο αντιδρά στο προκλητικό αντι-μακεδονικό(ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΝΕ) σύνθημα που προωθείται από το στρατό της Ελλάδας

Σκόπια, 23 Ιουνίου (MIA) - «το ουράνιο τόξο», ένα πολιτικό κόμμα των Μακεδόνων στην Ελλάδα, αντιδρά Τετάρτη σε ένα δελτίο τύπου σχετικά με το περιεχόμενο

μιας πρόσκλησης που στέλνεται από την εθνική φρουρά της Ελλάδας που περιλαμβάνει ότι «η Μακεδονία είναι μια και ελληνικη!»

Η τελευταία πρόταση της πρόσκλησης, που προέρχεται από μια επίσημη οντότητα του ελληνικού κράτους, αποτελεί μια απαίσια και προσβλητική πρόκληση (ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ)

ενάντια στο sτο κυρίαρχο κράτος, tηs Δημοκρατία της Μακεδονίας, τα της οποίας σύνορα είναι μόνο 20 χιλιόμετρα μακρυά από τη θέση που το γεγονός (ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ)

πραγματοποιήθηκε,.Επιπλέον, το γεγονος αθτο βεβαιώνει ότι είναι απόδειξη της υποκρισίας της Ελλάδας, η οποία αφ' ενός κατηγορεί τη Δημοκρατία της

Μακεδονίας για τον αλυτρωτισμό ενώ υιοθετεί συνεχώς τις πολιτικές στρατευμένων σε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα ατόμων και ενθαρρύνει τις προκλητικές

πράξεις ενάντια σε αυτήν την χώρα. Είμαστε για να αναρωτηθούμε εάν το σύνθημα «Μακεδονία είναι μια και ελληνικη!» προαγμένος από την ελληνική κυβέρνηση

και τον ελληνικό στρατό θα χρησιμοποιηθεί για να εισβάλει στη Δημοκρατία της Μακεδονίας σε περιόδους της αστάθειας στα Βαλκάνια;Το EFA-ουράνιο τόξο

θλιμμένα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα δεν θα δεχτεί ποτέ την ύπαρξη των μακεδονικών ανθρώπων, μέσα και έξω από στα σύνορά της, εκτός αν

αναγκάστει!!!!!!!(ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΡΕ ) να κάνει έτσι.Το EFA-ουράνιο τόξο αποκαλύπτει το αληθινό πρόσωπο του ελληνικού «δημοκρατικού»

κράτους, των πραγματικών προθέσεών του, και των ωθήσεων όλα τα όργανα της ΕΕ για να ασκήσει την πίεση στη χώρα μας. Η Ελλάδα πρέπει μια για πάντα

να αρχίσει όπως ένα αληθινό κράτος μέλος της ΕΕ και όχι όπως μια επεκτατική ολοκληρωτική δικτατορία του παρελθόντος.

ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ (ΕΔΩ)

Μόλις πριν απο μισή ώρα το κρατικό κανάλι των Σκοπίων(ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ) μετέδωσε ανακοίνωση του διαβόητου Βοσκόπουλου, ο οποίος όλο περηφάνια ενημέρωνε τους συμπατριώτες του γυφτοσκοπιανούς ότι οι "μακεδόνες" θα προβούν σε έντονες κινητοποιήσεις,πολύ διαφορετικές απο τις ειρηνικές που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν! Οι ξεκάθαροι αυτοί εχθροί της Ελλάδας αντιδρούν σε προγραμματισμένη άσκηση του Ελληνικού Στρατού που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή, ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για... απειλή για την εθνική ακεραιότητα των Σκοπίων!!! Μάλιστα το σκοπιανό κανάλι έδωσε την είδηση πως έχουμε επεισόδια στη ΜΕΛΙΤΗ και ΤΟ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ και σύμφωνα με πληροφορίες μας γνωστά σκουλίκια της περιοχής, χρηματοδοτούμενοι απευθείας απο τα Σκόπια και άλλα ξένα κέντρα επιτέθηκαν σε άντρες της Εθνοφυλακής Φλώρινας!!! (ΑΝ ΟΧΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ)Στο σκοπιανό κανάλι όσο κρατούσε το "ρεπορτάζ" δεν παρέλειπαν να δείχνουν τον χάρτη της "ενιαίας Μακεδονίας"!ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΕ. »»»Διαβάστε Περισσότερα»

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ(ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ)


ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΗΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΩ ΣΕ ΛΕΞΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ(ΚΑΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ, Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ)ΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ

ΕΓΩ.Η ΑΦΟΡΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΟΒΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ

ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ(ΛΩΓΟ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ).

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ- ΑΣ ΠΟΥΜΕ -ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΟΧΙ, ( ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΖΗΛΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ)ΘΕΛΩ ΝΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΦΙΛΟΥΣ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΟΥΝ(ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ-ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΑΛΕΙΨΟΥΝ
ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΨΗ ,ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ,ΕΝΑ

ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ-(ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ)-ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ -Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ-
ΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ <ΠΑΡΑΦΥΣΗΝ>ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ( Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΩΣ) ΕΧΕΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΗ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ

ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.(ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ).

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΕΝΩΝΕΙ 1).Η ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ 2).Η ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ 3).ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ 4).ΚΟΙΝΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ 5.)ΚΟΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 6).ΚΟΙΝΑ ΙΔΕΩΔΗ.7).ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.KAI ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ(Ο ηρόδοτος αναγράφει ότι εμάς τους έλληνες μας ενώνουν το «όμαιμον, το
ομόγλωσσον, τα όμοια ήθη, τα κοινά ιερά και αι θυσίαι» (Ιστορία, 8. 144)

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ(ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ

ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ)
ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΕΠΑΦΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΑΛΙΩΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΡΕΡΑΝ ΣΤΗΝ
ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ Η ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ.

ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ <ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ>ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΔΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ <ΛΥΚΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ>ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.ΕΝΩ ΟΙ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(ΤΟ ΣΥΝΧΡΟΝΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΓΙΑ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ)ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ

ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ(ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΦΙΛΙΑ,ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΤΛ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΟ,ΤΟΥΣ ΤΡΕΝΤΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ),ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΦΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚ-ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΒΙΝΙΣΤΙΚΟΥΣ(ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ )ΜΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ
ΒΑΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ.ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΘΑ
ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ,ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ,ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ
ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΣΟΒΙΝΙΣΜΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
.
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΤΖΑΚΗΣ (ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΘΡΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)Η ράτσα σου είναι το μεγάλο σου σώμα το περασμένο, το τωρινό και το μελλούμενο. Εσυ είσαι μια λιγόστιγμη έκφραση, αυτή είναι το προσωπό.

Εσύ είσαι ο ίσκιος, αυτή το κρέας.Δεν είσαι λεύτερος. Αόρατα μυριάδες χέρια κρατούν τα χέρια σου και τα σαλεύουν. Όταν θυμώνεις, ''Μην πεθάνεις για να μην πεθάνουμε!'' φωνάζουν μέσα σου οι νεκροί.Δεν

προφτάσαμε να κάνουμε έργα τις ιδέες μας, κάμε τις εσύ! Δεν προφτάσαμε να συλλάβουμε και να στερεώσουμε το πρόσωπο της ελπίδας μας, στερεωσέ το εσύ! Τέλεψε το έργο μας! Τέλεψε το έργο μας!Ευτύς ως

γεννήθηκες, μια νέα πιθανότητα γεννήθηκε μαζί σου, ένας λεύτερος σκιρτημός τρικυμίζει τη μεγάλη ζοφερή καρδιά του σογιού σου. Φέρνεις θες δεν θες, ένα νέο ρυθμό. Μια νέα επιθυμία, μια νέα ιδέα, μια θλίψη
καινούρια. Θες δε θές, πλουτίζεις το πατρικό σου σώμα. Κατα που θα κινήσεις; Πως θ' αντικρύσεις τη ζωή και το θάνατο, την αρετή και το φόβο; Όλη η γενεά καταφεύγει στο στήθος σου και ρωτάει και προσδοκάει με

αγωνία.Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη υπαρξή σου Όταν φοβάσαι, ο φόβος διακλαδώνεται σε αναρίθμητες γενεές κ' εξευτελίζεις αναρίθμητες ψυχές μπροστά και πίσω σου. Όταν υψώνεσαι
σε μια γενναία πράξη, η ράτσα σου ολάκερη υψώνεται κι αντριεύει.Είσαι ένα φύλλο στο μέγα δέντρο της ράτσας. Να νιώθεις το χώμα ν' ανεβαίνει από τις σκοτεινές ρίζες και ν΄απλοκαμιέται στα κλαριά και στα φύλλα.

Ποιός είναι ο σκοπός σου; Να μάχεσαι να πιαστείς στερεά από το κλαρί κ' είτε σα φύλλο, είτε σαν ανθός, έιτε σαν καρπός, να σαλεύει μέσα σου, ν' ανανεώνεται και ν' αναπνέει ολάκερο το δέντρο.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΧΡΕΟΣ ΕΧΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΡΑΤΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ.
Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιό τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΔΑΦΙΚΟ ΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ.
.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ,ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΞΑΝΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ο λαός των Γκρεκών είναι ατίθασος και γι΄ αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά

στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να

διακριθεί, να επικρατήσει, για να μην μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας και την πολιτική των Η.Π.Α..."

.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΔΟ ΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ.

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ,ΣΤΟ ΕΥΡΩ,ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ,ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΣΤΑ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ,ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΙ

ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΤΛ
ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ,ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ
.ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ-.ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ -ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ.
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ »»»Διαβάστε Περισσότερα»

Τρίτη, 24 Ιουνίου 2008

ΕΥΡΩ-ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΙΣΑΑΚ-ΣΟΛΩΜΟΥ ΜΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!!!!!
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Τουρκία για τις δολοφονίες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού τον Αύγουστο του 1996 στη νεκρή ζώνη, κοντά στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Το Δικαστήριο, όπως αναφέρεται σε σημερινή απόφαση του, έκρινε την Τουρκία ένοχη για παραβίαση του άρθρου 2 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που αφορά το δικαίωμα στη ζωή, καθώς και για παραβίαση του άρθρου 2 αναφορικά με την παράλειψη διεξαγωγής αποτελεσματικής έρευνας για τις συνθήκες θανάτου των Ισαάκ και Σολωμού. Το Δικαστήριο επεδίκασε 80.000 ευρώ ως αποζημίωση στη χήρα του Ισαάκ και 35.000 στον πατέρα του Σολωμού. Επίσης, η Τουρκία θα πρέπει να καταβάλει από 15.000 ευρώ στον αδελφό του Ισαάκ και στον αδελφό του Σολωμού. Επιπλέον, η Τουρκία θα πληρώσει 12.000 ευρώ δικαστικά έξοδα. Ο Τάσος Ισαάκ δολοφονήθηκε το 1996 στη νεκρή ζώνη κατά τη διάρκεια αντικατοχικής εκδήλωσης μοτοσικλετιστών. Ο Σολωμός Σολωμού δολοφονήθηκε μετά την κηδεία του Τάσου Ισαάκ, όταν προσπάθησε να κατεβάσει την τουρκική σημαία από τον ιστό της σε φυλάκιο των στρατευμάτων κατοχής. ΑΠΟ ert.gr

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ).
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ(ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ)ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ) ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΟΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ (ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΒΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΞΙΕΣ,ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ) ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΣΥΝΘΗΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΔΟΥΛΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ..ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 2 ΗΡΩΩΝ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ. »»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ< ΠΑΡΟΝ >ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Σταθερά προχωρεί η ελληνική κυβέρνηση στην αναγνώριση του Κοσόβου, αφού η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάνη έβαλε ακόμα ένα ακόμα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ουσιαστικά υπάρχει κοροϊδία του ελληνικού λαού, καθώς δημοσίως η κυβέρνηση διακηρύσσει ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσει ακόμα το Κόσοβο ως ανεξάρτητο κράτος, ωστόσο μεθοδικά ανοίγει το ένα παράθυρο μετά το άλλο για την ντε φάκτο αναγνώριση.
Λίγες μόνο μέρες μετά τη θύελλα που ξεσήκωσε η αποκάλυψη για κρυφή συνάντηση της κ. Μπακογιάννη με τον επονομαζόμενο υπουργό Εξωτερικών του Κοσόβου (στο περιθώριο της Διαβαλκανικής Διάσκεψης στη Βουλγαρία), η υπουργός Εξωτερικών ξεκαθάρισε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα δεχθεί να λειτουργήσει Γραφείο Συνδέσμου στο Κόσοβο, αν η Πρίστινα υποβάλει σχετικό αίτημα ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ(ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΣΤΟ ΛΕΩ) ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΕΟΥΣ <ΕΦΙΑΛΤΕΣ> ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ <ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ>.ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ< ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ> ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ)ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΨΕΙΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ,ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ?ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ <ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ>ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥΣ(ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΛΑ).ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ) ΚΑΙ ΗΠΑ (ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ "MACEDONIA"(ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?
) KAI ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑ) Η ΤΟ ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)
ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΚΕΔΟΝΙΑ (ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ).
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΡΕΕΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ »»»Διαβάστε Περισσότερα»

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2008

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ


ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ (ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ,ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ)ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟ 65ωρο ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΠΟΙΑ ΛΥΣΗ?ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ -ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Η ΒΟΥΛΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙ ΡΕΠΟ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!!ΕΤΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 4ημερο.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ?ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΙΖΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ. ΚΤΛ?ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ (ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ)ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΡΕΠΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!(ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ)ΓΙΑΥΤΟ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ(ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝ ΓΙΑ UFO)ΣΥΝ 4 ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ(ΤΟ ΜΕΣΟΝ) ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ(ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ).ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ,ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ. »»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΙΡΑΝΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


Παραχωρησαμε την Πρεσπα και τη Δοϊράνη στα Σκόπια!

Δεν κάναμε χρήση του δικαιώματος που μας δίνει η διεθνής νομοθεσία του ΟΗΕ και αντί να πάρουμε εμείς τα 2/3 των δύο λιμνών, όταν διαλύθηκε η ενιαία Γιουγκοσλαβία, τα αφήσαμε στους Σκοπιανούς!


Για μια ακόμα φορά το υπουργείο Εξωτερικών συνελήφθη… κοιμώμενο και χωρίς να το καταλάβουμε παραχωρήσαμε τις λίμνες Δοϊράνης και Πρεσπών κατά το μεγαλύτερο μέρος τους στα… Σκόπια!

Το απίστευτο όσο και τραγικό αυτό γεγονός οφείλεται στην αβλεψία και τη νωθρότητα των υπηρεσιών του υπουργείου της κ. Ντόρας, που δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να εφαρμόσουν τη διεθνή νομολογία του ΟΗΕ, σύμφωνα με την οποία μεταξύ δύο όμορων κρατών στα σύνορα των οποίων υπάρχουν λίμνες φυσικές ή τεχνητές τα 2/3 αυτών περιέρχονται στο μεγαλύτερο από τα κράτη αυτά και το 1/3 στο μικρότερο.

Κι αυτό γιατί όλα αυτά τα χρόνια οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών δεν… έκαναν τον κόπο να προχωρήσουν τις διαδικασίες για να ασκήσει η χώρα μας το αναφαίρετο δικαίωμά της να απαιτήσει το μεγαλύτερο μέρος των δύο λιμνών.

Αντί λοιπόν οι αρμόδιοι του υπουργείου Εξωτερικών να κάνουν ό,τι ήταν δυνατόν για να αποκτήσει η χώρα μας αυτό που δικαιούται, θεώρησαν καλύτερο να μην κάνουν τίποτα! Δηλαδή τη στιγμή που αμφισβητούνται εδάφη της ελληνικής επικράτειας, που διαρκώς δημιουργούνται «γκρίζες ζώνες», δύο λίμνες που μπορούμε να τις αποκτήσουμε κατά το μεγαλύτερο μέρος τους τις… αφήνουμε στους Σκοπιανούς! Όπως κάποτε αφήσαμε τη νησίδα Σασσών στους Αλβανούς, οι οποίοι τελευταία την παραχώρησαν στους Τούρκους αντί ενοικίου για να κάνουν ναυτική βάση και να ελέγχουν τα τεκταινόμενα στην
Αδριατική!
Γιατί λοιπόν αυτή η ολιγωρία; Αποκοιμήθηκαν οι ιθύνοντες του υπουργείου Εξωτερικών ή έχουν εντολή (από πού;) να μην ανοίξουν το θέμα αυτό για να μη… «θίξουν» τους Σκοπιανούς?

Ό,τι και να συμβαίνει, πιστεύουμε ότι είναι ανάγκη η υπουργός Εξωτερικών να εξηγήσει άμεσα στον λαό τι συμβαίνει. Κι αν πρόκειται περί λάθους να διορθωθεί σύντομα και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, αν όμως πρόκειται περί εντολής, να μας πει ποιος την έδωσε και γιατί.
Περιμένουμε!
(ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) »»»Διαβάστε Περισσότερα»

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2008

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΙΠΕΚΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΙΠΕΚΤΣΙ( ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΙ ΙΠΕΚΤΣΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΙΛΙΕΤ )ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΑΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ(ΝΑΙ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ)ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΤΛ
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ.

«Το Μίσος»

«Όσο υπάρχει ο πρόστυχος ο Έλληνας σ' αυτό το κόσμο
δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου.
Σαν στέκομαι και τον κοιτάζω τον σκύλο
δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

Εκδίκηση να πάρω είναι ο μοναδικός μου στόχος
σαν αναμετρηθώ στης μάχης το πεδίο
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια να κλαδέψω σε μια μέρα
δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

Τα κεφάλια τριάντα χιλιάδων να πολτοποιούσα
Τα δόντια δέκα χιλιάδων με την τανάλια να έβγαζα
εκατό χιλιάδων τα πτώματα να σκορπούσα στις ρεματιές
δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

Ο κόσμος όλος ξέρει πόσο ανώτερος είναι ο Τούρκος
και πόση κακοήθεια φωλιάζει στο μυαλό του Έλληνα
πέντε χιλιάδων τα πτώματα να έκαιγα στους κλιβάνους
δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

Σαράντα χιλιάδες τους να σούβλιζα με την λόγχη μου,
ογδόντα χιλιάδες τους να έστελνα στη κόλαση
εκατό χιλιάδες τους να κρεμούσα στο σκοινί
δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος!


ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΙΣΧΟΥΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΙΠΕΚΤΣΙ?ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ?ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΣΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙΟΥ?ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΝΤΕΣ(ΑΛΛΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΑΥΤΟ)ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΟ ΕΤΣΙ?ΑΥΤΟ ΘΑ 'ΤΑΝ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΑΠΟ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΦΑΞΕΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ 'ΝΑΙ.
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Σάββατο, 21 Ιουνίου 2008

NEA EΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΙΟ <ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ>.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (Είναι η ο 4ος εμπρησμός στην σειρά πατριωτικού βιβλιοπωλείου μεσα σε λιγες μερες) ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ -ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ- ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ <ΠΟΓΚΡΟΜ>ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ".ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ,ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ)ΠΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΥΒΔΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. »»»Διαβάστε Περισσότερα»

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


Ντροπη σας να συζητατε με τον σκυλοφραγκο αν η Μακεδονικη σας γη ειναι δικη σας γη.Δεν τον πειθεις τον ληστη.Η μονος του η με σμπιρους βαλτους θα προσπαθηση να σας παρη καθε γη.Οι πολιτισμοι που σας εμαθαν οι δασκαλοτσουσιδες,να προσκυνατε μπρουμυτα ,σας καμπανιζουν καταμουτρα με αγρια χαστουκια.Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.Ειναι ανηθικον και ασκοπον και το να σας δωσουν και το να δεχθειτε γιατι και να σας το δωσουν αν εισθε σαπιοι,ο πρωτος δυνατος θα σας το παρη.Το ηθικον αν εισθε σαπιοι να σας ξεπατωσουν και να καθαρισουν τη γη.Φυλατε τη γη σας και την τιμη σας ,μονο με το σπαθι.Παψετε σαπιοδασκαλοι και σαπιορητορες αναφορατζηδες να εξευτελιζετε τη φυλη.Παψετε παλιογρηες τις κλαψες,τα σαλια,τα μελανια και πιαστε το σπαθι.Τα παντα στη ζωη -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ-κατακτωνται με το ΣΠΑΘΙ και ετσι ειναι και ετσι πρεπει να ειναι.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (1869-1910) »»»Διαβάστε Περισσότερα»

Ύμνος Εις την Ελευθερία .Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΛΗΡΗΣ

Ύμνος Εις την Ελευθερία
Διονύσιος Σολωμός
(158 τετράστιχα)


1. Σε γνωρίζω από την κόψη
Του σπαθιού την τρομερή,
Σε γνωρίζω από την όψη
Που με βία μετρά τη γη.


2. Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη
Των Ελλήνων τα ιερά,
Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά !


3. Εκεί μέσα εκατοικούσες
Πικραμένη, εντροπαλή,
Κι ένα στόμα ακαρτερούσες,
Έλα πάλι, να σου πη.


4. Άργειε νάλθη εκείνη η μέρα,
Και ήταν όλα σιωπηλά,
Γιατί τάσκιαζε η φοβέρα
Και τα πλάκωνε η σκλαβιά.


5. Δυστυχής! Παρηγορία
Μόνη σου έμενε να λες
Περασμένα μεγαλεία
Και διηγώντας τα να κλαις.

.....»»»»


6. Και ακαρτέρει, και ακαρτέρει
Φιλελεύθερη λαλιά,
Ένα εκτύπαε τ’ άλλο χέρι
Από την απελπισιά,


7. Κι’ έλεες: πότε, α! πότε βγάνω
Το κεφάλι από τς ερμιές;
Κι αποκρίνοντο από πάνω
Κλάψες, άλυσες, φωνές.


8. Τότε εσήκωνες το βλέμμα
Μες στα κλάιματα θολό,
Και εις το ρούχο σου έσταζ’ αίμα,
Πλήθος αίμα Ελληνικό.


9. Με τα ρούχα αιματωμένα
Ξέρω ότι έβγαινες κρυφά
Να γυρεύης εις τα ξένα
Άλλα χέρια δυνατά.


10. Μοναχή το δρόμο επήρες,
Εξανάλθες μοναχή
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
Εάν η χρεία τες κουρταλή.


11. Άλλος σου έκλαψε εις τα στήθια,
Αλλ’ ανάσασιν καμιά
Άλλος σου έταξε βοήθεια
Και σε γέλασε φρικτά.


12. Άλλοι, οϊμέ! στη συμφορά σου
Οπού εχαίροντο πολύ,
Σύρε νάβρης τα παιδιά σου,
Σύρε ελέγαν οι σκληροί.


13. Φεύγει οπίσω το ποδάρι
Και ολοκλήγορο πατεί
Ή την πέτρα ή το χορτάρι
Που τη δόξα σου ενθυμεί.


14. Ταπεινότατη σου γέρνει
Η τρισάθλια κεφαλή,
Σαν πτωχού που θυροδέρνει
Κι’ είναι βάρος του η ζωή.


15. Ναι αλλά τώρα αντιπαλεύει
Κάθε τέκνο σου με ορμή,
Που ακατάπαυστα γυρεύει
Ή τη νίκη ή τη θανή.


16. Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη
Των Ελλήνων τα ιερά,
Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!


17. Μόλις είδε την ορμή σου
Ο ουρανός, που για τς εχθρούς
Εις τη γη τη μητρική σου
Έτρεφ’ άνθια και καρπούς,


18. Εγαλήνευσε και εχύθη
Καταχθόνια μία βοή,
Και του Ρήγα σου απεκρίθη
Πολεμόκραχτη η φωνή


19. Όλοι οι τόποι σου σ΄εκράξαν
Χαιρετώντας σε θερμά,
Και τα στόματα εφωνάξαν
Όσα αισθάνετο η καρδιά.


20. Εφωνάξανε ως τ’ αστέρια
Του Ιονίου και τα νησιά,
Και εσηκώσανε τα χέρια
Για να δείξουνε χαρά,


21. Μ’ όλον πούναι αλυσωμένο
Το καθένα τεχνικά,
Και εις το μέτωπο γραμμένο
Έχει: Ψεύτρα Ελευθεριά.


22. Γκαρδιακά χαροποιήθη
Και του Βάσιγκτον η γη,
Και τα σίδερα ενθυμήθη
Που την έδεναν και αυτή.


23. Απ’ τον πύργο του φωνάζει,
Σα να λέη σε χαιρετώ,
Και τη χήτη του τινάζει
Το Λεοντάρι το Ισπανό.


24. Ελαφιάσθη της Αγγλίας
Το θηρίο, και σέρνει ευθύς
Κατά τ΄άκρα της Ρουσίας
Τα μουγκρίσματα της οργής.


25. Εις το κίνημά του δείχνει
Πως τα μέλη είν’ δυνατά
Και στου Αιγαίου το κύμα ρίχνει
Μια σπιθόβολη ματιά.


26. Σε ξανοίγει από τα νέφη
Και το μάτι του Αετού,
Που φτερά και νύχια θρέφει
Με τα σπλάχνα του Ιταλού


27. Και σ’ εσέ καταγυρμένος,
Γιατί πάντα σε μισεί,
Έκρωζ’ έκρωζε ο σκασμένος,
Να σε βλάψη, αν ημπορή.


28. Άλλο εσύ δεν συλλογιέσαι
Πάρεξ που θα πρωτοπάς
Δεν μιλείς και δεν κουνιέσαι
Στες βρισιές οπού αγρικάς


29. Σαν τον βράχον οπού αφήνει
Κάθε ακάθαρτο νερό
Εις τα πόδια του να χύνη
Ευκολόσβηστον αφρό,


30. Οπού αφήνει ανεμοζάλη
Και χαλάζι και βροχή
Να του δέρνουν τη μεγάλη,
Την αιώνιαν κορυφή.


31. Δυστυχιά του, ω δυστυχιά του του,
Οποιανού θέλει βρεθή
Στο μαχαίρι σου αποκάτου
Και σ’ εκείνο αντισταθή.


32. Το θηρίο π’ ανανογιέται,
Πως του λείπουν τα μικρά,
Περιορίζεται, πετιέται,
Αίμα ανθρώπινο διψά


33. Τρέχει, τρέχει όλα τα δάση,
Τα λαγκάδια, τα βουνά,
Κι όπου φθάση, όπου περάση,
Φρίκη, θάνατος, ερμιά


34. Ερμιά, θάνατος και φρίκη
Όπου επέρασες κι εσύ
Ξίφος έξω από τη θήκη
Πλέον ανδρείαν σου προξενεί.


35. Ιδού εμπρός σου ο τοίχος στέκει
Της αθλίας Τριπολιτσάς
Τώρα τρόμου αστροπελέκι
Να της ρίψης πιθυμάς.


36. Μεγαλόψυχο το μάτι
Δείχνει, πάντα οπώς νικεί,
Και ας είν’ άρματα γεμάτη
Και πολέμιαν χλαλοή.


37. Σου προβαίνουνε και τρίζουν
Για να ιδής πως είν’ πολλά
Δεν ακούς που φοβερίζουν
Άνδρες μύριοι και παιδιά;


38. Λίγα μάτια, λίγα στόματα
Θα σας μείνουνε ανοιχτά
Για να κλαύσετε τα σώματα
Που θε νάβρη η συμφορά.


39. Κατεβαίνουνε, και ανάφτει
Του πολέμου αναλαμπή.
Το τουφέκι ανάβει, αστράφτει,
Λάμπει, κόφτει το σπαθί.


40. Γιατί η μάχη εστάθη ολίγη;
Λίγα τα αίματα γιατί;
Τον εχθρό θωρώ να φύγη
Και στο κάστρο ν’ ανεβή.


41. Μέτρα… είν’ άπειροι οι φευγάτοι,
Οπού φεύγοντας δειλιούν
Τα λαβώματα στην πλάτη
Δέχοντ΄, ώστε ν’ ανεβούν.


42. Εκεί μέσα ακαρτερείτε
Την αφεύγατη φθορά
Να, σας φθάνει, αποκριθήτε
Στις νυκτός τη σκοτεινιά.


43. Αποκρίνονται, και η μάχη
Έτσι αρχίζει, οπού μακριά
Από ράχη εκεί σε ράχη
Αντιβούιζε φοβερά.


44. Ακούω κούφια τα τουφέκια,
Ακούω σμίξιμο σπαθιών,
Ακούω ξύλα, ακούω πελέκια,
Ακούω τρίξιμο δοντιών.


45. Α! Τι νύκτα ήταν εκείνη
Που την τρέμει ο λογισμός;
Άλλος ύπνος δεν εγίνη
Πάρεξ θάνατου πικρός.


46. Της σκηνής η ώρα, ο τόπος,
Οι κραυγές, η ταραχή,
Ο σκληρόψυχος ο τρόπος
Του πολέμου, και οι καπνοί,


47. Και οι βροντές, και το σκοτάδι,
Οπού αντίσκοφτε η φωτιά,
Επαράσταιναν τον άδη
Που ακαρτέρειε τα σκυλιά


48. Τ’ ακαρτέρειε. - Εφαίνοντ’ ίσκιοι
Αναρίθμητοι γυμνοί,
Κόρες, γέροντες, νεανίσκοι,
Βρέφη ακόμη εις το βυζί.


49. Όλη μαύρη μυρμηγικάζει,
Μαύρη η εντάφια συντροφιά,
Σαν το ρούχο οπού σκεπάζει
Τα κρεβάτια τα στερνά.


50. Τόσοι, τόσοι ανταμωμένοι
Επετιούντο από τη γη,
Όσοι είν’ άδικα σφαγμένοι
Από τούρκικην οργή.


51. Τόσα πέφτουνε τα θέρι-
σμένα αστάχια εις τους αγρούς
Σχεδόν όλα εκειά τα μέρη
Εσκεπάζοντο απ’ αυτούς.


52. Θαμποφέγει κανέν’ άστρο,
Και αναδεύοντο μαζί,
Αναβαίνοντας το κάστρο
Με νεκρώσιμη σιωπή.


53. Έτσι χάμου εις την πεδιάδα,
Μες στο δάσος το πυκνό,
Όταν στέλνη μίαν αχνάδα
Μισοφέγγαρο χλωμό,


54. Εάν οι άνεμοι μες στ’ άδεια
Τα κλαδιά μουγκοφυσούν,
Σειούνται, σειούνται τα μαυράδια,
Οπού οι κλώνοι αντικτυπούν.


55. Με τα μάτια τους γυρεύουν
Όπου είν’ αίματα πηχτά,
Και μες στ’ αίματα χορεύουν
Με βρυχίσματα βραχνά,


56. Και χορεύοντας μανίζουν
Εις τους Έλληνας κοντά,
Και τα στήθια τους εγγίζουν
Με τα χέρια τα ψυχρά.


57. Εκειό το έγγισμα πηγαίνει
Βαθιά μες στα σωθικά,
Όθεν όλη η λύπη βγαίνει,
Και άκρα αισθάνονται ασπλαχνιά.


58. Τότε αυξαίνει του πολέμου
Ο χορός τρομακτικά,
Σαν το σκόρπισμα του ανέμου
Στου πελάου τη μοναξιά.


59. Κτυπούν όλοι απάνου κάτου
Κάθε κτύπημα που εβγή
Είναι κτύπημα θανάτου,
Χωρίς να δευτερωθή.


60. Κάθε σώμα ιδρώνει, ρέει
Λες και εκείθεν η ψυχή
Απ’ το μίσος που την καίει
Πολεμάει να πεταχθή.


61. Της καρδίας κτυπίες βροντάνε
Μες στα στήθια τους αργά,
Και τα χέρια οπού χουμάνε
Περισσότερο είν’ γοργά.


62. Ουρανός γι΄αυτούς δεν είναι,
Ουδέ πέλαγο, ουδέ γη
Γι’ αυτούς όλους το παν είναι
Μαζωμένο αντάμα εκεί.


63. Τόση η μάνητα και η ζάλη,
Που στοχάζεσαι, μη πως
Από μία μεριά και απ’ άλλη
Δεν μείνη ένας ζωντανός.


64. Κοίτα χέρια απελπισμένα
Πώς θερίζουνε ζωές!
Χάμου πέφτουνε κομμένα
Χέρια, πόδια, κεφαλές,


65. Και παλάσκες και σπαθία
Με ολοσκόρπιστα μυαλά,
Και με ολόσχιστα κρανία
Σωθικά λαχταριστά.


66. Προσοχή καμία δεν κάνει
Κανείς, όχι εις τη σφαγή
Πάνε πάντα εμπρός. Ω! Φθάνει,
Φθάνει, έως πότε οι σκοτωμοί;


67. Ποίος αφήνει εκεί τον τόπο,
Πάρεξ όταν ξαπλωθή;
Δεν αισθάνονται τον κόπο
Και λες κι’ είναι εις την αρχή.


68. Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
Και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
Και των Χριστιανών τα χείλη
Φωτιά εφώναζαν, φωτιά.


69. Λεονταρόψυχα εκτυπιούντο,
Πάντα εφώναζαν φωτιά,
Και οι μιαροί κατασκορπιούντο,
Πάντα σκούζοντας Αλλά.


70. Παντού φόβος και τρομάρα
Και φωνές και στεναγμοί
Παντού κλάψα, παντού αντάρα,
Και παντού ξεψυχισμοί.


71. Ήταν τόσοι! Πλέον το βόλι
Εις τ’ αυτιά δεν του λαλεί.
Όλοι χάμου εκτίτοντ’ όλοι
Εις την τέταρτη αυγή.


72. Σαν ποτάμι το αίμα εγίνη
Και κυλάει στη λαγκαδιά,
Και το αθώο χόρτο πίνει
Αίμα αντίς για τη δροσιά.


73. Της αυγής δροσάτι αέρι,
Δεν φυσάς τώρα εσύ πλιό
Στων ψευδόπιστων το αστέρι
Φύσα, φύσα εις το ΣΤΑΥΡΟ.


74. Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη
Των Ελλήνων τα ιερά,
Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!


75. Της Κορίνθου ιδού και οι κάμποι
Δεν λάμπ’ ήλιος μοναχά
Εις τους πλάτανους, δεν λάμπει
Εις τ’ αμπέλια, εις τα νερά


76. Εις τον ήσυχον αιθέρα
Τώρα αθώα δεν αντηχεί
Τα λαλήματα η φλογέρα,
Τα βελάσματα το αρνί


77. Τρέχουν άρματα χιλιάδες
Σαν το κύμα εις το γιαλό
Αλλ’ οι ανδρείοι παλληκαράδες
Δεν ψηφούν τον αριθμό.


78. Ω τρακόσιοι! Σηκωθήτε
Και ξανάλθετε σ’ εμάς
Τα παιδιά σας θέλ’ ιδήτε
Πόσο μοιάζουνε με σας.


79. Όλοι εκείνοι τα φοβούνται
Και με πάτημα τυφλό
Εις την Κόρινθο αποκλειούνται
Κι’ όλοι χάνουνται απ’ εδώ.

80. Στέλνει ο άγγελος του ολέθρου
Πείναν και Θανατικό
Που με σχήμα ενός σκελέθρου
Περπατούν αντάμα οι δύο


81. Και πεσμένα εις τα χορτάρια
Απεθαίνανε παντού
Τα θλιμμένα απομεινάρια
Της φυγής και του χαμού.


82. Και εσύ αθάνατη, εσύ θεία,
Που ό,τι θέλεις ημπορείς,
Εις τον κάμπο, Ελευθερία,
Ματωμένη περπατείς.


83. Στη σκιά χεροπιασμένες,
Στη σκιά βλέπω κι’ εγώ
Κρινοδάκτυλες παρθένες
Οπού κάνουνε χορό.


84. Στο χορό γλυκογυρίζουν
Ωραία μάτια ερωτικά,
Και εις την αύρα κυματίζουν
Μαύρα, ολόχρυσα μαλλιά


85. Η ψυχή μου αναγαλλιάζει
Πώς ο κόρφος καθεμιάς
Γλυκοβύζαστο ετοιμάζει
Γάλα ανδρείας και ελευθεριάς.


86. Μες στα χόρτα, τα λουλούδια,
Το ποτήρι δεν βαστώ
Φιλελεύθερα τραγούδια
Σαν τον Πίνδαρο εκφωνώ.


87. Απ΄τα κόκαλα βγαλμένη
Των Ελλήνων τα ιερά,
Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!


88. Πήγες εις το Μεσολόγγι
Την ημέρα του Χριστού,
Μέρα που άνθισαν οι λόγγοι
Για το τέκνο του Θεού.


89. Σούλθε εμπρός λαμποκοπώντας
Η Θρησκεία μ’ ένα σταυρό,
Και το δάκτυλο κινώντας
Οπού ανεί τον ουρανό,


90. Σ΄αυτό, εφώναξε, το χώμα
Στάσου ολόρθη, Ελευθεριά
Και φιλώντας σου στο στόμα
Μπαίνει μες στην εκκλησιά.


91. Εις την τράπεζα σιμώνει
Και το σύγνεφο το αχνό
Γύρω γύρω της πυκνώνει
Που σκορπάει το θυμιατό.


92. Αγρικάει την ψαλμωδία
Οπού εδίδαξεν αυτή
Βλέπει τη φωταγωγία
Στους Αγίους εμπρό χυτή


93. Ποιοι είν’ αυτοί που πλησιάζουν
Με πολλή ποδοβολή,
Κι’ άρματ΄, άρματα ταράζουν;
Επετάχτηκες εσύ.


94. Α! Το φως που σε στολίζει,
Σαν ηλίου φεγγοβολή,
Και μακρόθεν σπινθηρίζει,
Δεν είναι, όχι, από τη γη


95. Λάμψιν έχει όλη φλογώδη
Χείλος, μέτωπο, οφθαλμός
Φως το χέρι, φως το πόδι
Κι’ όλα γύρω σου είναι φως.


96. Το σπαθί σου αντισηκώνεις,
Τρία πατήματα πατάς,
Σαν τον πύργο μεγαλώνεις,
Και εις το τέταρτο κτυπάς.


97. Με φωνή που καταπείθει
Προχωρώντας ομιλείς
«Σήμερ΄, άπιστοι, εγεννήθη
Ναι, του κόσμου ο Λυτρωτής.


98. Αυτός λέγει... Αφοκρασθήτε:
Εγώ είμ’ Άλφα, Ωμέγα εγώ
Πέστε, που θ’ αποκρυφθήτε
Εσείς όλοι, αν οργισθώ;


99. Φλόγα ακοίμητην σας βρέχω,
Που μ’ αυτήν αν συγκριθή
Κείνη η κάτω οπού σας έχω
Σαν δροσιά θέλει βρεθή.


100. Κατατρώγει, ωσάν τη σχίζα,
Τόπους άμετρα υψηλούς,
Χώρες, όρη από τη ρίζα,
Ζώα και δένδρα και θνητούς.


101. «Και το πάν το κατακαίει,
Και δεν σώζεται πνοή,
Πάρεξ του άνεμου που πνέει
Μες στη στάχτη τη λεπτή».


102. Κάποιος ήθελε ερωτήσει:
Του θυμού του είσαι αδελφή;
Ποιός είν’ άξιος να νικήση,
Ή με σε να μετρηθή;


103. Η γη αισθάνεται την τόση
Του χεριού σου ανδραγαθιά,
Που όλην θέλει θανατώσει
Τη μισόχριστη σπορά.


104. Την αισθάνονται, και αφρίζουν
Τα νερά, και τ’ αγρικώ
Δυνατά να μουρμουρίζουν
Σαν να ρυάζετο θηριό.


105. Κακορίζικοι, που πάτε
Του Αχελώου μες στη ροή,
Και πιδέξια πολεμάτε
Από την καταδρομή


106. Να αποφύγετε! Το κύμα
Έγινε όλο φουσκωτό
Εκεί ευρήκατε το μνήμα
Πριν να ευρήτε αφανισμό.


107. Βλασφημάει, σκούζει, μουγκρίζει
Κάθε λαρυγγας εχθρού,
Και το ρεύμα γαργαρίζει
Τες βασφήμιες του θυμού.


108. Σφαλερά τετραποδίζουν
Πλήθος άλογα, και ορθά
Τρομασμένα χλιμιτρίζουν
Και πατούν εις τα κορμιά.


109. Ποίος στον σύντροφον απλώνει
Χέρι, ωσάν να βοηθηθή
Ποίος τη σάρκα του δαγκώνει
Όσο οπού να νεκρωθή


110. Κεφαλές απελπισμένες,
Με τα μάτια πεταχτά,
Κατά τ΄άστρα σηκωμένες
Για την ύστερη φορά.


111. Σβιέται -αυξαίνοντας η πρώτη
Του Αχελώου νεροσυρμή-
Το χλιμίτρισμα, και οι κρότοι,
Και του ανθρώπου οι γογγυσμοί.


112. Έτσι ν’ άκουα να βουίξη
Τον βαθύν Ωκεανό,
Και στο κύμα του να πνίξη
Κάθε σπέρμα Αγαρηνό.


113. Και εκεί πούναι η Αγία Σοφία,
Μες στους λόφους τους επτά,
Όλα τ΄άψυχα κορμία
Βραχοσύντριφτα, γυμνά,


114. Σωριασμένα να τα σπρώξη
Η κατάρα του Θεού,
Κι απ’ εκεί να τα μαζώξη
Ο αδελφός του Φεγγαριού


115. Κάθε πέτρα μνήμα ας γένη,
Και η θρησκεία κι’ η Ελευθεριά
Μ’ αργοπάτημα ας πηγαίνη
Μεταξύ τους, και ας μετρά.


116. Ένα λείψανο ανεβαίνει
Τεντωτό, πιστομητό,
Κι’ άλλο ξάφνου κατεβαίνει
Και δεν φαίνεται και πλιό.


117. Και χειρότερα αγριεύει
Και φουσκώνει ο ποταμός
Πάντα πάντα περισσεύει
Πολυφλοίσβισμα και αφρός.


118. Α! Γιατί δεν έχω τώρα
Τη φωνή του Μωυσή;
Μεγαλόφωνα, την ώρα
Οπού εσβηούντο οι μισητοί,


119. Τον Θεόν ευχαριστούσε
Στου πελάου τη λύσσα εμπρός,
Και τα λόγια ηχολογούσε
Αναρίθμητος λαός


120. Ακλουθάει την αρμονία
Η αδελφή του Ααρών,
Η προφήτισσα Μαρία,
Μ’ ένα τύμπανο τερπνόν,


121. Και πηδούν όλες οι κόρες
Με τις αγάλες ανοικτές,
Τραγουδώντας, ανθοφόρες,
Με τα τύμπανα τερπνόν,


122. Σε γνωρίζω από την κόψη
Του σπαθιού την τρομερή,
Σε γνωρίζω από την όψη
Που με βία μετράει τη γη.


123. Εις αυτήν, είν’ ξανουσμένο,
Δεν νικιέσαι εσύ ποτέ
Όμως, όχι, δεν είν’ ξένο
Και το πέλαγο για σε.


124. Το στοιχείον αυτό ξαπλώνει
Κύματ’ άπειρα εις τη γη,
Με τα οποία την περιζώνει,
Κι’ είναι εικόνα σου λαμπρή.


125. Με βρυχίσματα σαλεύει
Που τρομάζει η ακοή
Κάθε ξύλο κινδυνεύει
Και λιμιώνα αναζητεί


126. Φαίνετ’ έπειτα η γαλήνη
Και το λάμψιμο του ηλιού,
Και τα χρώματα αναδίνει
Του γλαυκότατου ουρανού.


127. Δεν νικιέσαι, είν’ ξακουσμένο,
Στην ξηρά εσύ ποτέ
Όμως, όχι, δεν είν’ ξένο
Και το πέλαγο για σε.


128. Περνούν άπειρα τα ξάρτια,
Και σαν λόγγος στριμωχτά
Τα τρεχούμενα κατάρτια,
Τα ολοφούσκωτα πανιά.


129. Συ τες δύναμές σου σπρώχνεις,
Και αγκαλά δεν είν’ πολλές,
Πολεμώντας, αλλά διώχνεις,
Άλλα παίρνεις, αλλά καις


130. Με επιθύμια να τηράζης
Δύο μεγάλα σε θωρώ,
Και θανάσιμον τινάζεις
Εναντίον τους κεραυνό.


131. Πιάνει, αυξάνει, κοκκινίζει,
Και σηκώνει μια βροντή,
Και το πέλαο χρωματίζει
Με αιματόχροη βαφή.


132. Πνίγοντ’ όλοι οι πολεμάρχοι
Και δεν μνέσκει ένα κορμί
Χάρου, σκιά του Πατριάρχη,
Που σ’ επέταξαν εκεί.


133. Εκρυφόσμιγαν οι φίλοι
Με τς εχθρούς τους τη Λαμπρή,
Και τους έτρεμαν τα χείλη
Δίνοντάς τα εις το φιλί.


134. Κειες τες δάφνες που εσκορπίστε
Τώρα πλέον δεν τες πατεί,
Και το χέρι οπού εφιλήστε
Πλέον, α! Πλέον δεν ευλογεί.


135. Όλοι κλαύστε. Αποθαμένος
Ο αρχηγός της Εκκλησιάς
Κλαύστε, κλαύστε κρεμασμένος
Ωσάν νάτανε φονιάς.


136. Έχει ολάνοικτο το στόμα
Π’ ώρες πρώτα είχε γευθή
Τ’ Άγιον Αίμα, τ’ Άγιον Σώμα
Λες πως θε να ξαναβγή


137. Η κατάρα που είχε αφήσει
Λίγο πριν να αδικηθή
Εις οποίον δεν πολεμήση
Και ημπορεί να πολεμή.


138. Την ακούω, βροντάει, δεν παύει
Εις το πέλαγο, εις τη γη,
Και μουγκρίζοντας ανάβει
Την αιώνιαν αστραπή.


139. Η καρδιά συχνοσπαράζει...
Πλην τι βλέπω; σοβαρά
Να σωπάσω με προστάζει
Με το δάκτυλο η θεά.


140. Κοιτάει γύρω εις την Ευρώπη
Τρεις φορές μ΄ανησυχιά
Προσηλώνεται κατόπι
Στην Ελλάδα, και αρχινά:


141. «Παλληκάρια μου! Οι πολέμιοι
Για σας όλοι είναι χαρά,
αι το γόνα σας δεν τρέμει
Στους κινδύνους εμπροστά..


142. »Απ’ εσάς απομακραίνει
Κάθε δύναμη εχθρική
Αλλά ανίκητη μια μένει
Που τες δάφνες σας μαδεί


143. »Μία, που όταν ωσάν λύκοι
Ξαναρχόστενε ζεστοί,
Κουραμένοι από τη νίκη,
Αχ! Τον νουν σας τυραννεί.


144. »Η Διχόνοια που βαστάει
Ενα σκήπτρο η δολερή
Καθενός χαμογελάει,
Πάρ’ το, λέγοντας, και συ.


145. »Κειο το σκήπτρο που σας δείχνει
Έχει αλήθεια ωραία θωριά
Μην το πιάστε, γιατί ρίχνει
Εισέ δάκρυα θλιβερά.


146. »Από στόμα οπού φθονάει,
Παλληκάρια, ας μην‘πωθή,
Πως το χέρι σας κτυπάει
Του αδελφού την κεφαλή.


147. »Μην ειπούν στο στοχασμό τους
Τα ξένα έθνη αληθινά:
Εάν μισούνται ανάμεσό τους
Δεν τους πρέπει ελευθεριά.


148. »Τέτοια αφήστενε φροντίδα
Όλο το αίμα οπού χυθή
Για θρησκεία και για πατρίδα
Όμοιαν έχει την τιμή.


149. Στο αίμα αυτό, που δεν πονείτε
Για πατρίδα, για θρησκειά,
Σας ορκίζω, αγκαλιασθήτε
Σαν αδέλφια γκαρδιακά..


150. Πόσον λείπει, στοχασθήτε,
Πόσο ακόμη να παρθή
Πάντα η νίκη, αν ενωθήτε,
Πάντα εσάς θ’ ακολουθή.


151. »Ω ακουσμένοι εις την ανδρεία!...
Καταστήστε ένα σταυρό,
Και φωνάξετε με μία:
Βασιλείς, κοιτάξτ’ εδώ.


152. »Το σημείον που προσκυνάτε
Είναι τούτο, και γι΄αυτό
Ματωμένους μας κοιτάτε
Στον αγώνα το σκληρό.


153. »Ακατάπαυστα το βρίζουν
Τα σκυλιά και το πατούν
Και τα τέκνα του αφανίζουν
Και την πίστη αναγελούν.


154. »Εξ αιτίας του εσπάρθη, εχάθη
Αίμα αθώο χριστιανικό,
Που φωνάζει από τα βάθη
Της νυκτός: Να’ κδικηθώ.


155. »Δεν ακούτε, εσείς εικόνες
Του Θεού, τέτοια φωνή;
Τώρα επέρασαν αιώνες
Και δεν έπαυσε στιγμή.


156. »Δεν ακούτε; εις κάθε μέρος
Σαν του Αβέλ καταβοά
Δεν είν’ φύσημα του αέρος
Που σφυρίζει εις τα μαλλιά.


157. »Τι θα κάμετε; θ’ αφήστε
Να αποκτήσωμεν εμείς
Λευθερίαν, ή θα την λύστε
Εξ αιτίας Πολιτικής;


158. »Τούτο ανίσως μελετάτε,
Ιδού, εμπρός σας τον Σταυρό
Βασιλείς! Ελάτε, ελάτε, Και
κτυπήσετε κι’ εδώ».
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ


ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο λαός των Γκρεκών είναι ατίθασος και γι΄ αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μην μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας και την πολιτική των Η.Π.Α...".
ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ
ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ............>>

ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΙΜΑΤΕ

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΣΗΚΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ

video

Αυτο το τραγουδι ειναι αφιερομενο σε μερικους νεοελληνες ραγιαδες,σε κατι ανθρωπακια που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι τι θα φανε,τι θα πιουνε και τι θα αρπαξει ο κωλος τους.Σε κατι αβουλα προβατα κοιμησμενα απο την προπαγανδα της νεας ταξης που θελει τους λαους αβουλα ζωα.Ελληνες ξυπνηστε,αντιδραστε γιατι οχι μονο θα τριζουν τα κοκκαλα των πρωγονων σας μα θα σας καταριουνται και τα παιδια και τα εγγονια σας γιατι δεν θα υπαρχει μελλον γιαυτα ετσι οπως πανε τα πραγματα.Ξυπνηστε ρεεεεε και μη σας τρομαζει η ταμπελα του φασιστα που βαζουν σε οποιον μιλαει για ελλαδα.Η αγαπη για την πατριδα δεν ειναι φασισμος »»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Πατριδα μου τι θες να σου χαρισω με τον καινουργιο χρονο που θα'ρθη?
-Παιδι μου!Το κορμι το λιονταρισιο,το παλικαρισιο το σπαθι και την
νεραιδογεννητη την Χωρα με τον Δικεφαλο αετο.
Δεν θελω εγω δικα σου η' ξενα δωρα.Τα δικα μου πλουτη τα κλεμμενα
πισω σου ζητω.
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΝΟΗ


Γεννηθήκαμε Λευκοί, Έλληνες και Ελεύθεροι. Δεν έχουμε λοιπόν κανένα λόγο να ντρεπόμαστε, να αναιρούμε ή να σιωπούμε για αυτά τα χαρακτηριστικά μας. Δεν γεννηθήκαμε ανώτεροι από κανέναν αλλά διαφορετικοί από πολλούς άλλους. Εμείς όμως κληρονομήσαμε μία πολύ βαριά παρακαταθήκη. Να ξεπεράσουμε αυτούς που μας γέννησαν, αυτούς που υπήρξαν πριν από εμάς στο αιώνιο ποτάμι της φυλής μας. Δεν κλείσαμε τα μάτια μπροστά σε αυτή τη κληρονομιά. Μεθυσμένοι από το κρασί ενός παρελθόντος λαμπρού σαν τον ήλιο που ανατέλλει και αιματηρού όπως εκείνου του δειλινού δεχτήκαμε την αιρετική Πίστη ενός νέου Ανθρώπου. Δεν λυγίζουμε μπροστά στο βάρος αυτού του δρόμου. Ορθώνουμε τη γροθιά της θέλησης μας πρώτα στις αδυναμίες του εαυτού μας και μετά σε όσους στηθούν εμπόδιο στο μονοπάτι μας.Αντιστεκόμαστε στην αλλοτρίωση του πνεύματος και της ζωής που επιβάλει η σύγχρονη κοινωνία. Στο κόσμο της παγκοσμιοποίησης και της ισοπέδωσης θα κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της διαφορετικότητας μας. Θα σεβαστούμε όποιον μας σεβαστεί. Θα παραδειγματιστούμε από ότι αξίζει και θα αρνηθούμε ότι κρύβει δεσμά.Δημιουργούμε ένα νέο αύριο, μία νέα γνώση πατώντας στα σκαλοπάτια του χθες. Δημιουργούμε μία νέα κοινωνία στο εσωτερικό ενός σκουριασμένου κόσμου. Ίσως καταφέρουμε μια μέρα να καταλάβουμε τον κόσμο όλο. Τότε θα μπορούμε να αντικρύσουμε τα μάτια των συντρόφων μας με χαρά. Ίσως η τελευταία μας πνοή αφεθεί πίσω από τα τείχη της κοινωνίας που χτίσαμε και ακόμα μάχεται. Τότε θα μπορούμε να αντικρύσουμε τον τελευταίο καθρέφτη με Περηφάνια.
http://skinfront.blogspot.com/2008/05/blog-post.html »»»Διαβάστε Περισσότερα»

Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008

H ΡΑΤΣΑ

Ή κραυγή δεν είναι δική σου. Δεν μιλάς εσύ, μιλούν αρίφνητοι πρόγονοι μέσα από το στόμα σου. Δεν πεθυμάς εσύ: πεθυμούν αρίφνητες γενεές απόγονοι με την καρδιά σου. Οι νεκροί σου δεν κοίτουνται στο χώμα. Γένηκαν πουλιά, δέντρα, αγέρας. Κάθεσαι στον ίσκιο τους, θρέφεσαι με τη σάρκα τους, αναπνές το χνώτο τους.Oι μελλούμενες γενεές δε σαλεύουν μέσα στον αβέβαιο καιρό, μακριά από σένα. Ζούν, ενεργούν και θέλουν μέσα στα νεφρά και στην καρδιά σου.Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γή να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη, του ευατού σου.
"Δεν είσαι ένας: είσαι ένα σώμα στρατού. Μια στιγμή κάτω από τον ήλιο φωτίζεται ένα από τα προσωπά σου. Κ' ευτύς σβύνει κι ανάβει άλλο, νεοτερό σου, ξωπίσω σου. '' Η ράτσα σου είναι το μεγάλο σου σώμα το περασμένο, το τωρινό και το μελλούμενο. Εσυ είσαι μια λιγόστιγμη έκφραση, αυτή είναι το προσωπό Εσύ είσαι ο ίσκιος, αυτή το κρέας.Δεν είσαι λεύτερος. Αόρατα μυριάδες χέρια κρατούν τα χέρια σου και τα σαλεύουν. Όταν θυμώνεις, ''Μην πεθάνεις για να μην πεθάνουμε!'' φωνάζουν μέσα σου οι νεκροί. Δεν προφτάσαμε να χαρούμε τις γυναίκες που πεθυμήσαμε, πρόφτασε εσύ, κοιμήσου μαζί τους! Δεν προφτάσαμε να κάνουμε έργα τις ιδέες μας, κάμε τις εσύ! Δεν προφτάσαμε να συλλάβουμε και να στερεώσουμε το πρόσωπο της ελπίδας μας, στερεωσέ το εσύ! Τέλεψε το έργο μας! Τέλεψε το έργο μας! Μέρα νύχτα μπαινοβγαίνουμε στο κορμί σου και φωνάζουμε. Όχι δε φύγαμε, δεν ξεκορμιστήκαμε από σένα, δεν κατεβήκαμε στη γής. Μέσα από τα σωθικά σου ξακολουθούμε τον αγώνα. Λύτρωσέ μας!>>
Δε φτάνει ν΄ακούς μέσα σου τη βουή των προγόνων. Δεν φτάνει να τους νιώθεις να παλεύουν μπροστά από το κατώφλι του νού σου. Όλοι χύνονται να πιαστούν από το ζεστό μυαλό σου, ν' ανέβουν πάλι στο φώς της μέρας. Μα εσύ να ξεδιαλέγεις. Ποιος πρόγονος να γκρεμιστεί πίσω στα τάρταρα του αιμάτου σου και ποιος ν' ανηφορίσει πάλι στο φώς και στο χώμα. Μην τους λυπάσαι! Κάθου άγρυπνος στην καταβόθρα της καρδιάς σου και ξεδιάλεγε. Τούτος ο ίσκιος να λές, είναι ταπεινός, σκοτεινός σα ζώο να φύγει! Τούτος είναι σιωπηλός και φλεγόμενος, πιο ζωντανός από μένα ας πιεί το αίμα μου όλο! Φώτισε το σκοτεινό αίμα των προγόνων, σύνταξε τις κραυγές τους σε λόγο, καθάρισε τη βουλησή τους, πλάτηνε το στενό τους ανήλεο μέτωπο αυτό είναι το δεύτερο σου χρέος.Γιατί δεν είσαι μονάχα σκλάβος. Ευτύς ως γεννήθηκες, μια νέα πιθανότητα γεννήθηκε μαζί σου, ένας λεύτερος σκιρτημός τρικυμίζει τη μεγάλη ζοφερή καρδιά του σογιού σου. Φέρνεις θες δεν θες, ένα νέο ρυθμό. Μια νέα επιθυμία, μια νέα ιδέα, μια θλίψη καινούρια. Θες δε θές, πλουτίζεις το πατρικό σου σώμα. Κατα που θα κινήσεις; Πως θ' αντικρύσεις τη ζωή και το θάνατο, την αρετή και το φόβο; Όλη η γενεά καταφεύγει στο στήθος σου και ρωτάει και προσδοκάει με αγωνία.
Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη υπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. Κάθε σου πράξη αντιχτυπάει σε χιλιάδες μοίρες. Ως περπατάς ανοίγεις, δημιουργάς την κοίτη όπου θα μπεί και θα οδέψει ο ποταμός των απογόνων. Όταν φοβάσαι, ο φόβος διακλαδώνεται σε αναρίθμητες γενεές κ' εξευτελίζεις αναρίθμητες ψυχές μπροστά και πίσω σου. Όταν υψώνεσαι σε μια γενναία πράξη, η ράτσα σου ολάκερη υψώνεται κι αντριεύει.
Δεν είμαι ένας! Δεν είμαι ένας! >> Τ' όραμα τούτο κάθε στιγμή να σε καίει. Δεν είσαι ένα άθλιο λιγόστιγμο κορμί, πίσω από πήλινη ρεούμενη μάσκα σου ένα πρόσωπο χιλιοχρονίτικο ενεδρεύει. Τα πάθη σου κ' οι ιδέες σου είναι πιο παλιά από την καρδιά και το μυαλό σου. Το σώμα σου το αόρατο είναι οι πεθαμένοι πρόγονοι κι οι απόγονοι οι αγέννητοι. Το σώμα σου τ' ορατόείναι οι άνδρες, οι γυναίκες, και τα παιδιά που ζούν της δικής σου ράτσας.Μονάχα εκείνος λυτρώθηκε από την κόλαση του εγώ του που νιώθει να πεινάει, όταν ένα παιδί της ράτσας του δεν έχει να φάει, και να σκιρτάει πασίχαρος, όταν ένας άντρας και μια γυναίκα του σογιού του φιλιούνται. Όλα τούτα είναι μέλη του μεγάλου ορατού κορμιού σου. Πονάς και χαίρεσαι σκορπισμένος ως τα πέρατα της γης μέσα σε χιλιάδες ομοαίματα κορμιά.
Όπως μάχεσαι για το μικρό σου σώμα, πολέμα και για το μεγάλο. Πολέμα όλα τούτα τα κορμιά σου να γίνουνε δυνατά, λιτά, πρόθυμα. Να φωτιστεί ο νους τους, να χτυπάει η καρδιά τους φλεγόμενη, γενναία, ανήσυχη. Πως μπορείς να έισαι δυνατός, φωτεινός, γενναίος, αν οι αρετές τούτεςδεν τρικυμίζουν ολάκερο το μεγάλο σου σώμα; Πως μπορείς να σωθείς αν δεν σωθεί ολάκερο σου το αίμα; Ένας από την ράτσα σου να χαθεί, σε συντραβάει στο χαμό του. Ένα μέλος του κορμιού και του νού σου σαπίζει.
Να ζείς βαθιά, όχι σαν ιδέα, παρά ως σάρκα κ' αίμα την ταυτότητα τούτη.
Είσαι ένα φύλλο στο μέγα δέντρο της ράτσας. Να νιώθεις το χώμα ν' ανεβαίνει από τις σκοτεινές ρίζες και ν΄απλοκαμιέται στα κλαριά και στα φύλλα. Ποιός είναι ο σκοπός σου; Να μάχεσαι να πιαστείς στερεά από το κλαρί κ' είτε σα φύλλο, είτε σαν ανθός, έιτε σαν καρπός, να σαλεύει μέσα σου, ν' ανανεώνεται και ν' αναπνέει ολάκερο το δέντρο.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΧΡΕΟΣ ΕΧΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΡΑΤΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ.

Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιό τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει... »»»Διαβάστε Περισσότερα»

Image Hosted by ImageShack.us »»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Ειμαι Ελληνας και ειμαι Εθνικιστης.Πιστευω στη δυναμη και στο μελλον της Ελλαδας.Με λυπη και οργη τη βλεπω να ειναι ερμαιο σε χερια πολιτικων αναξιων,δεσμια της αναρχοαριστερης ψευτοπροοδευτικης κουλτουρας και το χειροτερο ξεχασμενη απο τους ιδιους τους ελληνες που τους εχει τυφλωσει η προπαγανδα της νεας ταξης πραγματων.Οι ελληνες για να μεινουν ελληνες πρεπει απο εδω και περα να εχουν στην ψυχη τους την Ελλαδα.Σε μια κοινωνια που δεν αφεθηκε τιποτα για να πιστεψη η νεολαια,σε μια κοινωνια που η πατριδα εξευτελιζεται,η εργασια υβριζεται και η παιδeια ειναι για να παραποιει την ιστορια, η λυση ειναι μια, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για μια Ελλαδα με Ελληνες γεματους αξιες και ιδανικα. »»»Διαβάστε Περισσότερα»

Ιδεολογικό Βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ

Ιδεολογικό Βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ
\
.


.

Λίστα ιστολογίων 1

GreekBloggers.com,

SYNC BLOGS

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ...

Unique Visitors

Page Hits

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "youtube"
  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP