«Οι ιδέες προκαλούν φόβο σ'αυτήν την κοινωνία,αλλά ακόμα περισσότερο φόβο μπορεί να προκαλέσει η πίστη:η πίστη σε μια πατρίδα,η πίστη σε μια ιδέα,η πίστη σε μια αγάπη,είναι πράγματα πολύ μεγάλα για όποιον δεν έχει πια καρδιά....»


''Δεν θέλω να πεθάνει το Έθνος μου,το Έθνος αυτό, που τόσα έκαμε στην ζωή του, το έξυπνο,το τόσο ανθρώπινο. Για να το φυλάξω από τον θάνατο πρέπει τώρα να το κάμω πεισματάρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας είναι και υπερβολικό το αίσθημα που θέλω να δώσω στους Ελληνες. Μόνον έτσι θα ζήσει το ΈΘΝΟΣ.''

''Σε οποίους με κατηγορούν η με περιγελούν, γιατί τους κεντρώ το Εθνικό τους αίσθημα και τους μιλώ αποκλειστικά,θα λέγω:Λοιπόν θέλετε να πεθάνει το Έθνος σας;Αν το θέλετε,πέστε το καθαρά,μην κρυβόσαστε''
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Ο «Καλλικράτης» βάζει ποσόστωση για αλλοδαπούς στις εκλογές!

Αποβολή από τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου θα είναι η απάντηση του υπουργείου Εσωτερικών σε υποψήφιο δήμαρχο ή συνδυασμό που θα αρνηθεί να εντάξει αλλοδαπούς υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο του.

Ειδικώς για τα ζητήματα που αφορούν τις δημοτικές εκλογές, το υπουργείο Εσωτερικών ετοιμάζεται να σερβίρει με πολύ τακτ νέες νομοθετικές ρυθμίσεις επί του σχεδίου "Καλλικράτης".
Έχει ήδη αρχίσει ήδη η επεξεργασία των σχετικών εγκυκλίων και οδηγιών του υπουργείου Εσωτερικών οι οποίες θα αποσταλούν σε δήμους, περιφέρειες, φορείς και θα εξηγούν το πρόσθετο νομοθετικό περιεχόμενο του "Καλλικράτη", όπως αναμένεται να προκύψει. Πιο συγκεκριμένα, καλά πληροφορημένη πηγή του «ΕΚ» αναφέρει ότι αναμένεται νομοθετική ρύθμιση ή υπουργική απόφαση σύμφωνα με την οποία συνδυασμοί οι οποίοι θα αρνηθούν να εντάξουν αλλοδαπούς ως υποψηφίους στα ψηφοδέλτια τους, αυτόματα θα τίθενται εκτός εκλογικής διαδικασίας. Ο πρόσφατος νόμος για την χωρίς διάκριση απόδοση ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων σε αλλοδαπούς επιτρέπει την συμμετοχή αλλοδαπών στις εκλογές και από την θέση του εκλογέα και από την θέση του υποψηφίου...»»»


Δεν χωρά αμφιβολία ότι η κυβέρνηση με τα προσχήματα νέων διορθωτικών νομοθετικών ρυθμίσεων του "Καλλικράτη" επιχειρεί να επιβάλλει με τρόπο που θυμίζει εργολαβία... την συμμετοχή αλλοδαπών υποψηφίων στα ψηφοδέλτια με την χρήση αναγκαστικών μέτρων. Άλλωστε, στο σχέδιο "Καλλικράτης" καθίσταται πλέον υποχρεωτική η συγκρότηση σε κάθε δήμο Συμβούλιον Ένταξης Μεταναστών... Με την συμμετοχή 5-11 μελών [δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων μεταναστών] τα οποία θα διορίζουν τα δημοτικά συμβούλια των δήμων. Με αντικείμενο "την καταγραφή και διερεύνηση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες ως προς την ένταξή τους στην τοπική κοινωνία, την επαφή τους με δημόσιες αρχές ή τη δημοτική αρχή, ανάπτυξη τοπικών δράσεων"., κτλ. Μάλιστα πρόεδρος του συμβουλίου αυτού θα είναι αναγκαστικά δημοτικός σύμβουλος...

"Ο δικός μας άνθρωπος" λένε...
Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότεροι από τις εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών που θα ασκήσουν φέτος για πρώτη φορά εκλογικό δικαίωμα στην Ελλάδα που τους δίνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αποτελούν μια τεράστια δεξαμενή ψήφων με συγκεκριμένα πολιτικά αιτήματα। Έχουν γνώση οι φύλακες του αλβανικού λόμπι στα Βαλκάνια, για την περίπτωση που σκουντουφλήσουν κάπου οι νέες ρυθμίσεις που φέρνει το υ(π)νουργείο Εσωτερικών επί του "Καλλικράτη. Δεν περίμεναν τον κ. Ραγκούση οι δεκάδες σύλλογοι αλλοδαπών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Απλά, στην παρούσα κυβέρνηση ο πρωθυπουργός φρόντισε να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση για να κλιμακώσουν τις δραστηριότητές τους... Σε πρώτη φάση, η συμμετοχή αλλοδαπών υποψηφίων στα ψηφοδέλτια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα γίνει πρώτον, για να μετρήσουν τις εκλογικές δυνάμεις τους και δεύτερον, για λόγους συσπείρωσης. Από τα αποτελέσματα των εκλογών θα χαραχθούν πολιτικές που θα ακολουθηθούν στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ήδη, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα ζητούν την αντιπροσώπευση τους στην Βουλή των Ελλήνων, δηλαδή την είσοδο Αλβανικού κόμματος στο Κοινοβούλιο. Πρόσφατα δε, οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και του αλβανικού σοσιαλιστικού Κόμματος ανανέωσαν την ατζέντα του στενού διαλόγου που διατηρούν από το 2006. Άλλωστε, όταν ιδρύθηκε στην Ελλάδα το πρώτο παράρτημα του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας, δεν παρέλειψαν να παρευρεθούν σημερινή υπουργός καθώς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κυρίως από την Θεσσαλονίκη.

Ζητούν αλβανικό κόμμα στη βουλή
"Ξεκινάμε έναν τίμιο και δημοκρατικό αγώνα για την υπεράσπιση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων των Αλβανών μεταναστών που πλειοψηφούν στην Ελλάδα. Επίσης αγωνιζόμαστε για να εξαφανίσουμε κάθε ακροδεξιό, εθνικιστικό στοιχείο στην Ελλάδα που προωθεί το μίσος και τον ρατσισμό. Αγωνιζόμαστε επίσης για την Αλβανίδα εργαζόμενη μητέρα. Η Ελλάδα ΔΕΝ ανήκει μόνο στους Έλληνες" είναι το κυρίαρχο μήνυμα που θα αρχίσει σύντομα να μεταφέρεται από στόμα σε στόμα στις τάξεις των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα.

Μάνος Μεϊμαράκης
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΒΙΝΤΕΟ: Ομιλία Γ.Γ. Χρυσής Αυγής, Πορεία, Κατάθεση Στεφάνου στον Άγνωστο Στρατιώτη
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Η ανάπτυξη εθνικής συνείδησης είναι "άσκηση Πολιτικής" ή εναρμόνιση στις επιταγές του Συντάγματός μας;

Ανοιχτή Επιστολή προς την κυρία Δραγώνα του δικηγόρου της ηρωικής και ασυμβίβαστης δασκάλας Χαράς Νικοπούλου σχετικά με τις "κατηγορίες" της κυρίας Δραγώνα ότι η Χαρά Νικοπούλου "ασκεί πολιτική".

Θεσσαλονίκη 29 Μαϊου 2010

Η ανάπτυξη ΕΘΝΙΚΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ είναι Άσκηση Πολιτικής ή εναρμόνιση στις επιταγές του Συντάγματός μας;


Τους τελευταίους μήνες η Ειδική Γραμματέας Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων του Υπουργείου Παιδείας και διά βίου μάθησης, κα Θάλεια Δραγώνα, επαναλαμβάνει συνεχώς σε συνεντεύξεις της σε ΜΜΕ ότι η δασκάλα του Μεγάλου Δερείου Χαρά Νικοπούλου δεν πρέπει ν’ ασκεί πολιτική στο χώρο του σχολείου, χωρίς, όμως, ούτε μία φορά να εξειδικεύει και να διασαφηνίζει τι εννοεί. Ταυτόχρονα δηλώνει ότι Χαρά Νικοπούλου είναι μία δασκάλα που κάνει πολύ καλά τη δουλειά της ως εκπαιδευτικός!!! Ποιο από τα δύο ισχύει δεν έχει ξεκαθαρίσει, μέχρι σήμερα η κα Δραγώνα. ...»»»


Η Χαρά Νικοπούλου είναι μία καλή δασκάλα, η οποία κάνει άριστα το εκπαιδευτικό της έργο και γι’ αυτό το Υπουργείο Παιδείας και δια βίου μάθησης τη βράβευσε τον Μάρτιο του 2010 μεταξύ των ογδόντα καλύτερων εκπαιδευτικών, ή η Χαρά Νικοπούλου είναι μία χείριστη δασκάλα, η οποία αντί ν’ ασχολείται με το διδασκαλικό και εκπαιδευτικό της έργο ασκεί ανεπίτρεπτα πολιτική εντός των σχολικών αιθουσών και μάλιστα επί μικρών παιδιών του δημοτικού σχολείου; Ποιο από τα δύο είναι η αλήθεια; Και εάν είναι το δεύτερο για ποιον λόγο το Υπουργείο Παιδείας βράβευσε τη Χαρά Νικοπούλου;

Η ειδική γραμματέας του Υπουργείου μέσα στις θολές, ασαφείς και φυσικά χωρίς συγκεκριμένες αναφορές, κατηγορίες και αιχμές της προς τη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, θεωρεί άσκηση πολιτικής εκ μέρους της ελληνίδας δασκάλας τη διδασκαλία στους μαθητές της, της ελληνικής ιστορίας, της επαναστάσεως του 1821, των ηρώων της ελληνικής επαναστάσεως, τη διδαχή τραγουδιών που σχετίζονται με τους ήρωες του 1821 και της επί τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς των Ελλήνων από τους Οθωμανούς, της διενέργειας παρελάσεων την 25η Μαρτίου, της διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στους μαθητές του σχολείου και πολλές φορές και σε ώρες πέραν του αυστηρού διδακτικού ωραρίου, της διδασκαλίας στα παιδιά των Ελλήνων μουσουλμάνων και της εμπέδωσης από τους μικρούς μαθητές του μειονοτικού σχολείου ότι είναι γνήσια ελληνόπουλα, απόγονοι όλων αυτών που έχυσαν το αίμα τους άφθονο για να ζούμε όλοι σήμερα ελεύθεροι και ν’ απολαμβάνουμε τα αγαθά της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Όλα τα παραπάνω, όμως, κα ειδική γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας περιλαμβάνονται και στις εγκυκλίους του Υπουργείου Σας προς τους δασκάλους όλων των σχολείων απανταχού στην ελληνική επικράτεια. Αναρωτιέμαι δε γνωρίζει η κα Θάλεια Δραγώνα ότι οι εγκύκλιοι και οι οδηγίες του ίδιου του Υπουργείου, όπου έχει επιλεγεί-τοποθετηθεί ως ειδική γραμματέας, προς όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες δάσκαλους, όπου κι εάν αυτοί υπηρετούν ομιλούν για υποχρέωση αυτών να διδάσκουν όλα τα παραπάνω. Δε γνωρίζει η κα Θάλεια Δραγώνα ότι το Υπουργείο Παιδείας δε διαφοροποιεί τη στάση του και τις οδηγίες του προς τους δασκάλους οι οποίοι υπηρετούν στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης, αλλά τ’ αντιμετωπίζει όπως και όλα τα υπόλοιπα σχολεία στην ελληνική επικράτεια. Υπάρχει κάποια εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας που απαγορεύει τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης; Δεν προβλέπουν οι εγκύκλιοι του Υπουργείου τη διενέργεια παρελάσεων, τη διδασκαλία της ιστορίας της ελληνικής επαναστάσεως του 1821 και του ελληνικού αγώνα εναντίον των οθωμανών κατά τα τετρακόσια και πλέον έτη της σκλαβιάς μας;


Ως πρωτίστως Έλλην πολίτης, δευτερευόντως ως δικηγόρος και τέλος ως αδελφός της Χαράς Νικοπούλου, υπενθυμίζω στην "κα" ειδική γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας ότι το άρθρο 16§2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, το οποίο έχει ψηφίσει η Ελληνική Βουλή συμπεριλαμβανομένου και του σήμερα κυβερνώντος κόμματος, ορίζει ρητώς ότι «2.Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της ΕΘΝΙΚΗΣ και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες». Το άρθρο αυτό «κα» ειδική γραμματέα δεσμεύει και υποχρεώνει συνταγματικά την εκάστοτε κυβέρνηση ν’ αναπτύσσει σε όλους ανεξαιρέτους τους Έλληνες πολίτες ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, επιταγή την οποία είναι υποχρεωμένοι ν’ ακολουθούν και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και λειτουργοί. Το Σύνταγμά μας όχι μόνον δεν κάνει διάκριση μεταξύ των Ελλήνων πολιτών άλλα υποχρεώνει την πολιτεία και το κράτος ν’ αναπτύσσει υποχρεωτικά την εθνική και θρησκευτική συνείδηση σ’ όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες, όπου κι εάν αυτοί ζουν από το Καστελόριζο μέχρι τον Έβρο, από την Ήπειρο και τα Επτάνησα μέχρι την τελευταία εσχατιά της Ελλάδος. Γι αυτό άλλωστε και η υπ’ αριθμ. 16287/08.02.1978 εγκύκλιος της Διευθύνσεως Μειονοτικών Σχολείων του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα «Τρόπος διορισμού διευθυντών και υποδιευθυντών των μειονοτικών δημοτικών σχολείων ως και αρμοδιότητες και καθήκοντα υποδιευθυντών των σχολείων αυτών», η οποία απευθύνεται στους Διευθυντές και Υποδιευθυντές των Μειονοτικών Δημοτικών Σχολείων της Θράκης, ορίζοντας τα καθήκοντα διευθυντού και υποδιευθυντού στα εν λόγω σχολεία, αναφέρει στο άρθρο 2§4 ότι «Καταρτίζουν το χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων κατά τις εθνικές επετείους, τις ημέρες αποτίσεως τιμής στους ήρωες και τις λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις» και στην §16 ότι «Καταρτίζουν τα σχέδια των παιδαγωγικών και διδακτικών εργασιών, ώστε να υλοποιούνται οι σκοποί της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ αγωγής και εκπαιδεύσεως, γι’ αυτό έρχεται σε επαφή με τα όργανα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας προπαρασκευάζοντας τις αναγκαίες υλικές προϋποθέσεις». Η εν λόγω εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας, η οποία ισχύει πλήρως και σήμερα είναι απολύτως εναρμονισμένη με την ως άνω συνταγματική επιταγή, φαίνεται, όμως, ότι και αυτήν την αγνοεί η ειδική γραμματέας του Υπουργείου.

Η "κα" ειδική γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας και δια βίου μάθησης, τοποθετημένη σε μία θέση νευραλγική, όχι μόνον λησμονεί ανεπίτρεπτα το συγκεκριμένο σαφές άρθρο του ισχύοντος Συντάγματος, το οποίο και η ίδια με την ιδιότητα την οποία φέρει θα έπρεπε με συνταγματική υποταγή στον υπέρτατο νομοθετικό κανόνα του Ελληνικού Κράτους ν’ ακολουθεί, ως και τη σαφή εγκύκλιο του Υπουργείου, αλλά φαίνεται ότι τα παραβιάζει συνεχώς, εμμένοντας μέχρι σήμερα στη στάση της αυτή.


Το περίεργο και οξύμωρο είναι ότι το πολιτειακό όργανο του ελληνικού κράτους, [δηλαδή η ειδική γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας], το οποίο υποτίθεται αποτελεί εκφραστή και θεματοφύλακα του Ελληνικού Συντάγματος και εφαρμοστή, ως πολιτικό και κυβερνητικό όργανο, του υπέρτατου νομοθετήματος της Ελληνικής Πολιτείας, το όργανο αυτό φαίνεται ότι δεν ενστερνίζεται τη συνταγματική επιταγή προς το Κράτος για ανάπτυξη εθνικής συνείδησης προς όλους τους Έλληνες, παραβιάζοντας πλέον τον υπέρτατο Ελληνικό Κανόνα Δικαίου, σε κρίσιμα και ευαίσθητα ζητήματα.

Είναι, όμως, σε όλους γνωστό και το επισημαίνω και στην ειδική γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, υπενθυμίζοντάς της το, ότι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εντολές, θέσεις, οδηγίες και προτροπές ακόμη και όταν προέρχονται από κυβερνητικά και πολιτικά πρόσωπα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ως τέτοιες δεν γίνονται αποδεκτές τόσο από τους Έλληνες πολίτες όσο και από τους Δημοσίους Υπαλλήλους και Λειτουργούς, οι οποίοι, μάλιστα οφείλουν και υποχρεούνται, βάσει του υπέρτατου πολιτειακού νομοθετήματος και με γνώμονα τις σαφείς επιταγές του Συντάγματος, να μην υπακούουν και να μην τις εφαρμόζουν ως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, χωρίς τούτο να επισύρει καμία απολύτως πειθαρχική ή άλλη ποινή.

Θα ήταν, λοιπόν χρήσιμο, αλλά και επιτακτικό η ειδική γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο όσο και εάν κάποιοι δε θέλουν να λέγεται «ΕΘΝΙΚΗΣ», είναι εν τοις πράγμασι «ΕΘΝΙΚΗΣ» παιδείας, βάσει ρητής συνταγματικής επιταγής, να φρεσκάρει λίγο τη μνήμη της διαβάζοντας και πάλι προσεκτικά τη διάταξη του άρθρου 16§2 του Συντάγματος, ως και το άρθρο 2§§4 & 16 της ως άνω εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας, αντί να δίδει συνεντεύξεις, που στηρίζονται σε ανύπαρκτα γεγονότα, θολές και ασαφείς κατηγορίες και θέσεις παραβιάζουν κατάφωρα το Ελληνικό Σύνταγμα, στο οποίο υποτίθεται ότι υποχρεούται να υπακούει.

Με εκτίμηση

Ευτύχιος Νικόπουλοςπηγη:
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Κυριακή, 30 Μαΐου 2010

Kαλλικράτης - ο δούρειος ίππος της Ελλάδας»»»Διαβάστε Περισσότερα»

29 Μαΐου 2010 - Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης»»»Διαβάστε Περισσότερα»

«Όχι στη νέα Άλωση του Ελληνισμού»

Σχεδόν χίλιοι Εθνικιστές βρέθηκαν σήμερα στην εκδήλωση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ στην πλατεία Μητροπόλεως. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο για την επέτειο της Αλώσεως, αφού φέτος είχε ιδιαίτερο πολιτικό χαρακτήρα και με αφορμή το ξεπούλημα της πατρίδας μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους. ...»»»


Μετά τις ομιλίες, στις οποίες απηύθυναν χαιρετισμό ο εκπρόσωπος της εφημερίδος ΣΤΟΧΟΣ, στελέχη του ΕΛΑΜ από την Κύπρο, του Πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισας και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των τελευταίων υπερασπιστών της Πόλης. Στη συνέχεια περίπου χίλιοι Εθνικιστές πορεύτηκαν στην βουλή, όπου και κατέθεσαν Στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο.πηγη:http://xryshaygh.wordpress.com/
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ!

Είναι ένα κάλεσμα Τιμής και Μνήμης για τους τελευταίους υπερασπιστές της χιλιόχρονης Ελληνικής Αυτοκρατορίας που στάθηκαν Πιστοί στον όρκο τους και στο μεγαλείο του Ελληνισμού και αντιστάθηκαν μέχρι τέλους στην βαρβαρική λαίλαπα.

Είναι ακόμη η συγκέντρωση αυτή μία ευκαιρία να εκφράσουμε, έχοντας σαν σύμβολό μας αυτούς τους λίγους γενναίους, που αντιστάθηκαν ενάντια στην πλημμύρα των βαρβάρων αλλά και στην δειλία των πολλών, να εκφράσουμε την αντίθεσή μας και την θέλησή μας να αγωνιστούμε ενάντια στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας...»»»


Ενάντια στην υποδούλωση της χώρας μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους, ενάντια στην διαφθορά του πολιτικού κατεστημένου και τις απειλές, που υπάρχουν σήμερα ενάντια στην Πατρίδα μας

Οι Μεγάλες Ιδέες δεν πεθαίνουν όσο υπάρχουν άνθρωποι να ονειρεύονται, πεθαίνουν μόνο όταν οι άνθρωποι καταντούν μικροί, φτηνοί και τιποτένιοι. Όλοι στην Πλατεία Μητροπόλεως για να δώσουμε το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης! Να μη αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να ανοίξει τη Κερκόπορτα στα τείχη της Πολιτείας των Ελλήνων!
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Της Πόλης ο καημός...»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Κωνσταντίνος Δραγάτσης Παλαιολόγος

Ο τελευταίος Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος δεν πέθανε. Κανένας δεν τον αναγνώρισε νεκρό. Κανένας δεν ξέρει που είναι ο τάφος του. Ζει στα όνειρα του Έθνους. Η λειτουργία δεν τελείωσε. Η εκκλησία δεν τον ανακήρυξε Άγιο. Το Έθνος δεν τον τίμησε, όπως θα τον τιμούσε αν είχε πεθάνει....

«Άγγελοι τον παρέλαβαν, τον έλουσαν και τις πληγές του έπλυναν με μόσχο και με μύρο του έστρωσαν να κοιμηθεί σε κλίνη από βύσο κι' Αρχάγγελοι με πύρινες ρομφαίες τον φυλάνε μέχρι νάρθει η ώρα του για να τόνε ξυπνήσουν.»

Είθε ο Θρύλος σου Μαρμαρωμένε Βασιλιά, να στοιχειώνει τους τάφους αυτών που δείλιασαν και τα όνειρα αυτών που πιστεύουνε σε ελληνοτουρκικές φιλίες , ειρηνικές συνυπάρξεις και λοιπές αηδίες...

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

29 MAϊOY 1453 : Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ


»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Aπαγόρευση ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας στη βραχονησίδα Ζουράφα από το Λιμενικό Σώμα

Την απαγόρευση ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας στη βραχονησίδα Ζουράφα από το Λιμενικό Σώμα, καταγγέλλει ομάδα πολιτών από τη Βόρεια Ελλάδα που θέλησε να μεταβεί στη νησίδα.
Σύμφωνα με εμπιστευτικό σήμα του ΛΣ, που διέρρευσε στο Διαδίκτυο, η Σημαία δεν δύναται να αναρτηθεί "λόγω κινδύνου προκλήσεως βλαβών στη φαρική εγκατάσταση/λειτουργία του υφιστάμενου πυρσού που απορρέουν από τη γεωμορφολογία του εν λόγω βράχου".
Η Ζουράφα ή Λαδόξερα βρίσκεται σε απόσταση 6 ναυτικών μιλίων βορειοανατολικά της Σαμοθράκης και αποτελεί βασικό στοιχείο οριοθέτησης των ελληνικών συνόρων προς τα ανατολικά, στον κρίσιμο χώρο του βορειοανατολικού Αιγαίου. Το Λιμενικό έχει απαγορεύσει την αλιεία στον πλούσιο αυτό ψαρότοπο, ενώ οι Έλληνες ψαράδες που περιπλέουν τη Ζουράφα παρενοχλούνται συνεχώς από την Τουρκική Ακτοφυλακή όταν οι Τούρκοι ψαράδες ψαρεύουν ανενόχλητοι. ..»»»


Η Ζουράφα ονομάζεται και Λαδόξερα, λόγω του πετρελαίου που αναβρύζει στη θαλάσσια περιοχή γύρω από τη νησίδα, γεγονός γνωστό από την αρχαιότητα κατά την οποία φαίνεται ότι ήταν κατοικημένη, αφού πάνω της υπάρχουν υπολείμματα αρχαίου οικισμού।

Όμως, το μέγα πρόβλημα είναι ότι η Ζουράφα, υπόλειμμα αρχαϊκού ηφαιστειογενούς συμπλέγματος τεσσάρων νησιών, βυθίζεται αργά αλλά σταθερά. Σύμφωνα με παλαιότερες μετρήσεις της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού, η νησίδα είχε έκταση 9 στρεμμάτων και μήκος ακτής 465 μέτρων. Σήμερα, όμως, λίγες δεκαετίες αργότερα, η έκτασή της είναι πολύ μικρότερη από 1 στρέμμα και το μήκος της ακτογραμμής της είναι μόλις 32 μέτρα.

πηγη:http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

36 χρόνια μετά: οι Κύπριοι φοιτητές της ΠΕΟΦ ευχαριστούνε τους Ελλαδίτες Βετεράνους της Κύπρου.

Για μία ακόμη φορά η ΠΕΟΦ (Παγκύπρια ενιαία Οργάνωση Φοιτητών) έδειξε την ανωτερότητα και το ήθος της.
36 χρόνια μετά την Τουρκική εισβολή οι Κύπριοι φοιτητές της Θεσσαλονίκης ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ τους Ελλαδίτες Βετεράνους που πολέμησαν το 1974.

Την Τετάρτη 26 Μαϊου 2010 σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη η ΠΕΟΦ τίμησε τον πρόεδρο των "Βετεράνων Κύπρου 1974" κ. Νικόλαο Αργυρόπουλο και στο πρόσωπό του όλους τους Ελλαδίτες μαχητές που βρέθηκαν στην Κύπρο το 1974 τόσο αυτούς που επέζησαν, όσο και αυτούς που είναι ακόμη αγνοούμενοι αλλά και ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ αντιστεκόμενοι στην τουρκική εισβολή.

Η ομιλία του κ.Αργυρόπουλου ειλικρινά συγκλόνισε και έκανε τις καρδιές όλων να ραγίσουν. Δεκάδες τα περιστατικά στις μάχες όπου οι Ελλαδίτες στρατιώτες και αξιωματικοί, αδιαφορώντας πολλές φορές για τις προδοτικές εντολές των ανωτέρων τους ..»»»


για "εκεχειρία" (εκεχειρία που συστηματικά παραβίαζαν οι Τούρκοι για να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο) αντέδρασαν με τις λιγοστές τους δυνάμεις και με αυτοθυσία στάθηκαν ανάχωμα στην εισβολή του Αττίλα.


1. Στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους άνδρες της ΕΛΔΥΚ που υπερασπίστηκαν το στρατόπεδό τους με μοναδική αυτοθυσία μέχρι να καούν ομαδικά από βόμβες ναπάλμ που έριξαν τουρκικά αεροπλάνα. Μαζί τους μία Κύπρια γερόντισσα η Καλλιόπη Αβραάμ, η οποία καθόλο το διάστημα των μαχών προμήθευε τους Ελλαδίτες στρατιώτες με τρόφιμα και νερό.
Κάηκε και αυτή από Ναπάλμ μαζί με τους εβδομήντα στρατιώτες, μαζί "με τα 70 παιδιά της".
Το μνημείο πεσόντων στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ

Πολλά ακόμη παραδείγματα ακολούθησαν:

2. Οι Ελλαδίτες επιστρέφουν στην Κύπρο για να πολεμήσουν
Στο πλοίο που μετέφερε 400 περίπου Ελλαδίτες στρατιώτες που είχαν ολοκληρώσει τη θητεία τους στην Κύπρο και επέστρεφαν στην Ελλάδα για να απολυθούν έφθασε η είδηση της Τουρκικής εισβολής ενώ έπλεαν έξω από τη Ρόδο.
Μετά από αίτημα των ιδίων των στρατιωτών και συμφωνία του Αντισυνταγματάρχη τους Παναγιώτη Σταυρουλόπουλου, οι 400 ελλαδίτες στρατιώτες επέλεξαν να επιστρέψουν πίσω στην Κύπρο για να πολεμήσουν και να στηρίξουν τους νεοφερμένους και άπειρους Ελλαδίτες στρατιώτες που είχαν φτάσει στην Κύπρο για να τους αντικαταστήσουν μόλις την προηγούμενη ημέρα.


3. Ο Χανδρινός προκαλεί ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ στον εχθρό
Ο κυβερνήτης του προαναφερθέντος Ελληνικού σκάφους Πλωτάρχης Ελευθέριος Χανδρινός παρά το ότι δεν είχε διαταγή να εμπλακεί στον πόλεμο, επιτέθηκε και κατέστρεψε την οχυρωματική θέση Μούταλος έξω από την Πάφο (όπου ήταν άρτια εξοπλισμένοι Τουρκοκύπριοι περιμένοντας τον Τουρκικό στρατό για να ενωθούν) και έτσι μπόρεσαν στη συνέχεια να την καταλάβουν οι Ελληνικές δυνάμεις.

Τα πυρομαχικά του προαναφερθέντος ελληνικού σκάφους έχουν τελειώσει και είναι πλέον δεδομένο ότι θα το καταστρέψουν οι Τούρκοι κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Ο πολυμήχανος Πλωτάρχης Χανδρινός σαν άλλος Οδυσσέας επιλέγει να φύγει από την νότια μεριά της Κύπρου (συνεχίζοντας νότια της Κρήτης) και έτσι σώζει το σκάφος του από βέβαια βύθιση επιστρέφοντάς το αλώβητο μαζί με το πλήρωμά του στην Ελλάδα.

Οι Τούρκοι έχοντας πληροφορηθεί την επίθεση από "ελληνικό στόλο" στέλνουν στην περιοχή 3 τουρκικά αντιτορπιλικά (το Κοτζιάτεπε, το Αντάτεπε και το Τσακμάκ) και τουρκικά μαχητικά αεροπλάνα.
Τα τουρκικά αεροπλάνα εκλαμβάνουν τα τουρκικά σκάφη ως "Ελληνικά που είχαν σηκώσει την τουρκική σημαία" και τα βομβαρδίζουν!
Αποτέλεσμα: το Κοτζιάτεπε ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ, το Αντάτεπε καταστρέφεται ολοσχερώς και το Τσακμάκ να βγαίνει εκτός μάχης!
Επιπλέον τα Τουρκικά σκάφη καταρρίπτουν 4 Τουρκικά αεροπλάνα!


4. Έλληνες καταλαμβάνουν τουρκικό άρμα και
ΔΙΑΛΥΟΥΝ με αυτό 2 επιλαρχίες τουρκικών αρμάτων
Σε μία άλλη περίπτωση άνδρες του 286 Ελληνικού Μηχ/του Τάγματος Πεζικού κατέλαβαν Τουρκικό άρμα Μ47 (και ένα Μ113) και αιχμαλώτισαν τους άνδρες των.
Στη συνέχεια το άρμα Μ47 (που συνέχισε να φέρει Τουρκικά χαρακτηριστικά) επανδρώνεται από τους λοχία Κων/νο Δρόσο, λοχία Ανδρεα Κριθάρη, στρατιώτη Νικόλαο Τούντα και τον Κύπριο στρατιώτη Ανδρέα Κουδουνά.
Το τετραμελές Ελληνικό πλήρωμα του καταληφθέντος Μ47 κατόρθωσε να αντιμετωπίσει ΜΟΝΟ του αρχικά 1 επιλαρχία τουρκικών τεθωρακισμένων (χτυπώντας τα ένα ένα και αλλάζοντας διαρκώς θέση).
Στη συνέχεια αντιμετωπίζει και δεύτερη τουρκική επιλαρχία τεθωρακισμένων -συνολικά γύρω στα 100 Τουρκικά άρματα (εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το άρμα τους συνέχισε να φέρει τουρκικά χαρακτηριστικά έμπαιναν ανάμεσα στα τουρκικά άρματα και τα διέλυαν).
Έτσι η τουρκική προέλαση σταμάτησε με αποτέλεσμα να δοθεί χρόνος σε χιλιάδες αμάχους να εγκαταλείψουν έγκαιρα την περιοχή.
Το απίστευτο του εγχειρήματος είναι ότι μετά την αδιανόητη δολιοφθορά οι 4 στρατιώτες κατόρθωσαν να επιστρέψουν πίσω στη επιλαρχία τους και με το άρμα τους ανέπαφο!


Στην ιστοσελίδα
http://www.agnooumenoi74.gr/persons/Kouroupis%20_gr.htm
αξίζει να διαβάσετε την ιστορία του Συνταγματάρχη του Παύλου Κουρούπη. Μετά την ηρωική του αντίσταση με τους στρατιώτες του (σε αναλογία 1 προς 7 και παρά την τουρκική υπεροπλία υλικού) παραμένει ακόμη και σήμερα αγνοούμενος.


Για περιστατικά απίστευτου ηρωισμού και μοναδικής αυτοθυσίας, για ένα ακόμη "Λεωνίδα που φύλαξε με τους 300 τις Θερμοπύλες", είπε ο κ. Αργυρόπουλος, δεν έχει ακουστεί ούτε μία λέξη στα Ελληνικά σχολεία.
Κάποιοι επιδιώκουν να μην μάθουν ποτέ οι Έλληνες νέοι για τον ηρωισμό της φυλής μας.

Πως μπορούμε να κουβεντιάζουμε και να τονίζουμε την φιλία μας με τους γείτονες είπε ο κ. Αργυρόπουλος όταν η Τουρκία δεν απελευθερώνει τους αιχμάλωτους πολέμου της τουρκικής Εισβολής;
Δεν είναι "αγνοούμενοι" είπε ο κ Αργυρόπουλος.
Είναι "αγνοημένοι" από την Ελληνική Πολιτεία.
Τα παλικάρια αυτά είναι ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ (με όλα τα δικαιώματα που αυτό συνεπάγεται από τις διεθνείς συμβάσεις).
Είναι δυνατόν 36 χρόνια μετά να υπάρχουν ακόμη αιχμάλωτοι πολέμου;
Πως είναι δυνατόν να ξεχνάμε τα παιδιά μας και να αδιαφορούμε για αυτά εν ονόματι της υποτιθέμενης καλής γειτονίας με τους Τούρκους;

Ακούγοντας την ομιλία του κ.Αργυρόπουλου "μεταλάβαμε" από την καρδιά και την ψυχή ενός πολεμιστή, από μία καρδιά που χτυπάει με τα ιδανικά της φυλής μας, το Χριστό και την Ελλάδα.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση :
Ο υπεύθυνος της ΠΕΟΦ καλωσορίζοντας τον κ. Ν.Αργυρόπουλο

τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο των "Βετεράνων Κύπρου 74 - ΑΕΙ ΜΑΧΙΜΟΙ"Εκπρόσωπος της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, ιερείς και Θεσσαλονικείς έδωσαν το παρόν δίπλα στα νιάτα της ΠΕΟΦ

πηγη:http://antiparakmi.blogspot.com

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

ΕΧΙΝΟΣ-ΞΑΝΘΗΣ..η τελετή χάτιμ και η ¨Νεολαία του Λαλά Σαχίν Πασά¨...

Κάποιοι στη Δ. Θράκη έχουν ¨ξεφύγει¨ λίγο. Την Κυριακή 23-10-2010 έγινε στο τζαμί του μειονοτικού χωριού Εχίνος της Ξάνθης μία τελετή χάτιμ. Πρόκειται για τελετή περάτωσης των μαθημάτων Κορανίου. Παρόντες ήταν ο ψευτομουφτής Ξάνθης και εκλεκτός της Άγκυρας Αχμέτ Μέτε και ο τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς. Προσέξτε λοιπόν κάποιες φωτογραφίες από την εκδήλωση και κρίνετε μόνοι σας.

Υπήρχαν πάνω από 15 άτομα που κυκλοφορούσαν με την μπλούζα που βλέπετε. Η μπλούζα αυτή από μπροστά έχει όπως βλέπετε την σημαία της Τουρκικής Δημοκρατίας της ανεξάρτητης Δ. Θράκης !!! Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε την πίσω μεριά αυτής της μπλούζας με την φράση ¨Νεολαία του Λαλά Σαχίν Πασά¨. Ο Λαλά Σαχίν Πασάς ήταν ένας από τους Οθωμανούς στρατηγούς που συνέβαλαν στην κατάκτηση της Δ. Θράκης…..»»»


Οι τελετάρχες της εκδήλωσης ψευδομουφτής Ξάνθης και Τούρκος πρόξενος Σάρνιτς. Κύριε Παπανδρέου μην ανησυχείς. Αφού το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη παίρνει ψηλά ποσοστά στην μειονότητα, όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Συνέχισε με το κανό σου….

πηγη:http://tourkikanea.wordpress.com/
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΟΜΙΛΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – ΜΙΛΑΝΟ 22 ΜΑΪΟΥ 2010
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

"Το ξεπούλημα της Ελλάδας" είναι μέρος μίας παγκόσμιας συνωμοσίας;

* "Όχι, δεν πληρώνετε παραπάνω λεφτά για να πληρώσετε τα κλεμμένα που έκλεψαν κάποιοι πολιτικοί

Αν την Ε.Ε. η το Δ.Ν.Τ. τους ενδιέφερε να γυρίσουν τα κλεμμένα λεφτά, τότε θα πήγαιναν στα δικαστήρια αυτούς που τα πήραν και θα έκαναν κατασχέσεις των λογαριασμών τους.
Όχι, δεν πτώχευσε ξαφνικά μέσα σε 1 χρόνο η Ελλάδα, τη στιγμή που είχε σταθερή άνοδο από το 2000 κι έπειτα, και έφτασε σε σημείο το 2008 να έχει το ταμείο του κράτους τα διπλάσια κέρδη.
Το 2009 όπου η Ελλάδα "πτώχευσε" παρατηρήθηκε μονάχα μια μείωση του Α.Ε.Π στο 0.02%, ποσοστό γελοίο.
Ο λόγος που πληρώνουμε περισσότερα λεφτά, είναι επειδή η Ελλάδα πλέον εξουσιάζεται και κυριαρχείται από ξένο κατακτητή και όχι από τους έλληνες.
Ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος έχει ήδη αρχίσει, εξελίσσεται και είναι οικονομικός. Πλέον δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς άμεση βία κρούσης μέσω πυροβόλων όπλων, αλλά με τις κατάλληλες προϋποθέσεις που έχεις δημιουργήσει, μπορείς να κατακτάς θεσμικά και οικονομικά τους αντίπαλους σου, προκειμένου να δουλεύουνε για εσένα, και να σου παράσχουν τα μεγαλοπρεπή ποσά που θέλεις και φυσικά μπορείς πλέον να τους έχεις σκλάβους σου...»»»


Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα ελέγχεται από τους οργανισμούς της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ., τα οποία είναι υποχείρια των G20,των 20 πιο ανεπτυγμένων χωρών, οι οποίες με τη σειρά τους κάθε χρόνο κάνουν το καθιερωμένο τους meeting όπου καθορίζουν από κοινού τις πράξεις τους, δηλαδή το τι θα συμβεί στο κόσμο και πως...
Οι δύο αυτές οργανώσεις που προαναφέρθηκαν, έχουν συνάψει συμφωνία με τον έλληνα πρωθυπουργό όπου πλέον τους παρέχεται η εξουσία επί των εσωτερικών θεμάτων της Ελλάδας.
Οι νόμοι, όπως η αύξηση των φόρων, η μείωση των συντάξεων, η αύξηση των χρόνων εργασίας, η περικοπή επιδομάτων κλπ, αποφασίζονται από τους Ε।Ε. και Δ.Ν.Τ., οι οποίοι απαρτίζουν τη Παγκόσμια Τράπεζα.

Σήμερα αποφασίζουν για τις ζωές μας στα meeting των G20 και οι αποφάσεις αυτές μας ανακοινώνονται από τα εκτελεστικά τους όργανα, τα οποία εν συνεχεία μας επιβάλλουν το θέλημά τους.
Δεν αποφασίζει ο έλληνας για τη ζωή του. Δεν έχει εξουσία ο λαός εις το λαό, δηλαδή δεν αποφασίζει ο ίδιος τη μοίρα του. Δεν υπάρχει δημοκρατία. Για τον ελληνικό λαό, δεν αποφασίζει ούτε καν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και οι υπουργοί του. Οι υπουργοί είναι υπάλληλοι των G20. Aκολουθούν εντολές.
Η Ελλάδα παραδόθηκε στον κατακτητή αναίμακτα και χωρίς πόλεμο. Χωρίς να προβάλλουμε καμία απολύτως αντίσταση, είπαμε πως ΝΑΙ, δηλαδή αποδεχθήκαμε να παραχωρήσουμε την εξουσία της Ελλάδας, ΝΑΙ δεχόμαστε να μας επιβάλλουν φόρους, νόμους και μέτρα που κάποιοι άλλοι επιθυμούν για το δικό τους συμφέρον, χωρίς καν να μας ρωτήσουν. ΝΑΙ είμαστε καλά παιδιά και δεχόμαστε να δουλεύουμε από τη στιγμή που θα αποκτήσουμε την σωματική ικανότητα έως ότου να πεθάνουμε προκειμένου να πληρώνουμε τους G20 και να ζούμε με δυσκολία, καλύπτοντας μόνο τις βασικές άκρως απαραίτητες ανθρώπινες ανάγκες, χωρίς ζωή, χωρίς πρωτοβουλία και ελευθερία, χωρίς ανεξαρτησία, χωρίς διασκέδαση, χωρίς δικαιώματα...

Αυτή τη στιγμή κάποιοι κουστουμαρισμένοι σε ένα γραφείο στις Βρυξέλλες, συζητάνε μέσω τηλεσυνδιάσκεψης με ακριβούς υπολογιστές με webcams και αποφασίζουν για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας…
Αποφασίζουν τους νόμους της Ελλάδας, το πως θα ζούμε εμείς οι έλληνες, τι θα τρώμε, τι μισθό θα παίρνουμε, πόσα χρόνια θα δουλεύουμε και φυσικά που θα πηγαίνουν τα λεφτά μας, δηλαδή οι κόποι μας…
Εμείς εδώ έρμαια και τυφλοί σκλάβοι, εργαζόμαστε για να τους παρέχουμε ότι μας ζητήσουν. Είναι οι αφέντες μας, γιατί εμείς συμφωνήσαμε και συνεχίζουμε να συμφωνούμε σε αυτόν τον παραλογισμό…Ναι, αυτοί που προτίμησαν να μας χαρίσουν τη ζωή με το να μη μας κάνουν πόλεμο και σε αντάλλαγμα μας καταδίκασαν να είμαστε σκλάβοι τους και να εργαζόμαστε ζώντας μία μαύρη και χωρίς μέλλον ζωή, για να περνάνε αυτοί καλά.
Η Ελλάδα, ήταν η πρώτη χώρα που παραδόθηκε στην Παγκόσμια Αυτοκρατορία χωρίς πόλεμο, δυναμώνοντας έτσι το έκτρωμα αυτό που θα επιθυμεί να επιβληθεί οικονομικά σε όλο τον κόσμο।

Φυσικά όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και άλλες χώρες με τη σειρά τους, μια-μια, θα υποκύπτουν και θα παραχωρούν την εξουσία τους στο ΔΝΤ η στην ΕΕ (περίπου το ίδιο πράμα είναι, έτσι όπως τα γεγονότα εξελίσσονται).
Αν ο Χίτλερ ήταν μια φορά δικτάτορας, τότε οι σημερινοί αυτοκράτορες είναι 5 φορές δικτάτορες και αδίστακτοι. Ο Χίτλερ έκανε τον πόλεμό του φανερά. Οι νέοι εξουσιαστές επιτίθενται στους λαούς όλου του πλανήτη και το κάνουν ύπουλα…
Φυσικά οι νεκροί αυτού του πόλεμου δε θα είναι από σφαίρες… Θα είναι όμως νεκροί… Άνθρωποι που θα πεθάνουν από την πείνα λόγω του ότι δε θα υπάρχουν δουλειές για να δουλέψουν. Θα είναι νεκροί ενώ θα αναπνέουν… Θύματα αυτού του σιωπηλού πολέμου θα είναι και οι ηλικιωμένοι, που πλέον η σύνταξή τους δε θα επαρκεί για να επιβιώσουν και δε θα μπορούν πλέον να κάνουν κάτι για να βγάλουν λεφτά αρκετά για να επιβιώσουν. Θα είναι άρρωστοι, και το κράτος δεν θα τους πληρώνει τα φάρμακα!!! Θα είναι σαν ορφανά παιδιά, μιας και το κράτος έκοψε το επίδομα των ορφανών.
Όποιος δεν είναι ικανός να παρέχει εργασία, είναι περιττός για το σύστημα και θα εξοβελίζεται με ποικίλους τρόπους. Γιατί δεν θα τον ανέχονται να καταναλώνει πόρους χωρίς να προσφέρει και το σύστημα θα τον αντιμετωπίζει ως παράσιτο, δρώντας εναντίον των πολιτών χωρίς ανθρώπινα συναισθήματα και αναστολές. Όποιος δεν θα μπορεί να εργαστεί, θα πεθαίνει. Και αυτό ήδη ισχύει…
Αλλά επίσης λόγω του ότι η Γη πλέον δεν μπορεί να παράγει αρκετή τροφή για όλους, πρέπει να πεθάνουν και άλλοι από την πείνα, προκειμένου όσοι μείνουν ζωντανοί (αναφέρομαι στους πλούσιους) να έχουν εξασφαλισμένο το ψωμί τους και να ζήσουν μια ποιο άνετη και ασφαλή ζωή.
Σκοπός τους είναι όλος ο κόσμος να γίνει υποχείριό τους και να μπορούν να «κανονίζουν» τους νόμους κάθε χώρας. Εν καιρώ, θα εγκαθιδρυθεί και το παγκόσμιο νόμισμα, το οποίο θα ελέγχεται από την Παγκόσμια Τράπεζα.
Μετά σε όλο τον κόσμο θα έχουμε τα ίδια χρήματα και θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα"…

Αναδημοσίευση απο:ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Φέτος συμπληρώνονται 557 χρόνια από την αποφράδα ημέρα που κάποιοι άνοιξαν εκείνη την καταρραμένη κερκόπορτα στους απολίτιστους νομάδες της στέπας. 557 χρόνια από την ημέρα που μια από τις πλέον μακραίωνες αυτοκρατορίες, ένα από τα αξεπέραστα δημιουργήματα του ελληνισμού, ψυχορραγούσε στα χέρια των απίστων που μας κουβαλήθηκαν στην Ευρώπη, σαν τις ακρίδες που ρημάζουν τις εύφορες πεδιάδες. Η δυσβάσταχτη πολιορκία δεν έδειχνε να καταβάλλει τους γενναίους, μα ολιγάριθμους υπερασπιστές των τειχών της Επταλόφου. Ήταν οι ύστατοι φρουροί της Βασιλεύουσας, οι οποίοι υπό τις διαταγές του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, εμάχοντο για να περισώσουν ό,τι είχε απομείνει από τις επιδρομές των αιωνίως αχάριστων φράγκων.

Εμάχοντο για να περισώσουν μια εθνική αξιοπρέπεια, μια πίστη, μια πόλη σύμβολο για τον ελληνισμό και τη χριαστονοσύνη. Εκεί στα στενά του Βοσπόρου, έμελε να γραφεί μια από τις πιο πένθιμες σελίδες για την ιστορία του ελληνικού έθνους. Σελίδα γεμάτη αίμα και θρύλους για έναν Αυτοκράτορα που χάθηκε στο πέρασμα του χρόνου, μα που η μορφή του ζωντανεύει κάθε χρόνο την ίδια ημέρα...»»»


Εκεί ψηλά στα γκρεμισμένα πλέον τείχη που φρουρούν τα στενά του Βοσπόρου, ακούγονται ξεκάθαρα οι καλπασμοί και οι πολεμικές ιαχές. Ιαχές που προσμένουν τη συσπείρωση και τη δραστηριοποίηση όλων των Ελλήνων, για να ζωντανέψουν οι θρύλοι.Για να ζωντανέψουν και να αποκτήσουν σάρκα και οστά μέχρι την άγια ώρα που οι καμπάνες της Αγια-Σοφιάς, αλλά και όλων των εκκλησιών της Βασιλεύουσας, θα χτυπήσουν χαρμόσυνα υποδεχόμενες τον ένδοξο Ελληνικό Στρατό.

Όμως όλα αυτά φαίνονται τόσο μακρινά και ακατόρθωτα στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε. Σήμερα δε χρειάζεται να ανοίξει καμιά κερκόπορτα. Δε χρειάζεται να γίνει καμιά πολιορκία, δε χρειάζεται να πέσει η παραμικρή τουφεκιά. Δε χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά, αφού ο εχθρός εισβάλλει όποτε αυτός θέλει. Εισβάλλει ειρηνικά, αφού οι ανεκδιήγητοι που μας κυβερνούν τον υποδέχονται στην πατρίδα μας μετά βαίων και κλάδων. Αίσχος. Στις δύσκολες αυτές ημέρες της άτυπης οικονομικής πολιορκίας, ο ελληνικός λαός γονατισμένος από τα προβλήματα που τον βασανίζουν, παρακολουθεί απαθής τις εξελίξεις και αγωνίζεται μόνο για το συμφέρον της τσέπης του. Η εκκλησία και οι προκαθήμενοι της, απέχουν πολύ από εκείνες τις αγωνιστικές μορφές του παρελθόντος, κάνοντας οτιδήποτε για να μη φανούν κακοί απέναντι στη θολοκολτούρα.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, αν θέλουμε να επιστρέψουμε στην Πόλη των ονείρων μας, πρέπει να έχουμε ψηλά τις σημαίες και το σπαθί μας υψωμένο, έτοιμο να βαφεί κόκκινο από το αίμα των μεμέτηδων που κρατούν σκλαβωμένη την πόλη των Κωνσταντίνων.

Ευχόμαστε να βρισκόμαστε στη ζωή τη μέρα που το άτιμο το ασκέρι θα φτάσει κυνηγημένο και εξαθλιωμένο στα βάθη της ασιατικής στέπας. Ως τότε να έχετε στο μυαλό σας ένα πράμα. Τούρκοι φονιάδες και τουρκοπροσυνημένοι ερχόμαστε.

Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Χάμος Αστέριος

Ο Γραμματέας Τσιλοπάνος Πάρις


»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Υπερβάλλων ζήλος απο τους υπαλλήλους του Χρυσοχοΐδη...

Το απόγευμα του Σαββάτου ολιγομελής ομάδα της Τοπικής Θεσσαλονίκης αναρτά πανό σε κεντρικές γέφυρες της περιφερειακής οδού, φτάνοντας μέχρι την ανατολική είσοδο της πόλης. Την ώρα εκείνη δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ εκτελεί περιπολία στην περιοχή και παρακολουθεί διακριτικά τους Συναγωνιστές. Χωρίς να υπάρξει καμία πρόκληση κι εντελώς αναίτια, με το πέρας της δράσης, φεύγοντας οι Συναγωνιστές αντιλαμβάνονται ότι το πανό που μόλις είχαν αναρτήσει έχει εξαφανιστεί. Μόνο που αυτή τη φορά το πανό δε το κατέβασαν αριστεροί, ούτε ο Δήμος αλλά...οι υπάλληλοι του υπουργείου ΠΡΟΠΟ! Καλά διαβάσατε, οι υπάλληλοι του Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι “απέτυχαν” να συλλάβουν τους δολοφόνους των 4 αθώων εργαζομένων της Marfin, αυτοί που ακόμα "βάζουν" τέλος στην τρομοκρατία, αυτοί που αθωώνουν τον κάθε παρακρατικό ρουφιάνο εκτελώντας άνωθεν εντολές, σήμερα έπραξαν αυτοβούλως με υπερβάλλων ζήλο και κατέβασαν ένα πανό της “ΕΝΕΡΓΑ”, το οποίο έγραφε “Δουλειά Στους Έλληνες”. ..»»»


Συγχαρητήρια λοιπόν στους αστυνομικούς που έπραξαν το καθήκον τους και απέδειξαν στον υπουργό τους ότι ο μισθός τους είναι άξιος. Ίσα ίσα τέτοια γεγονότα μας διασκεδάζουν.

πηγη:http://xathess.blogspot.com/
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Αδιάκοπες προκλήσεις κατά του ελληνισμού στην Αλβανία

«Πριν από λίγες εβδομάδες το «Αλβανικό Μέτωπο για την Εθνική Ολοκλήρωση» με συμμετέχοντες Αλβανούς από τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο, το Κόσσοβο και την Αλβανία συνεδρίασε στην Χιμάρα και εξέδωσε ψήφισμα υπέρ της «Μεγάλης Αλβανίας» »

Τα μεσάνυχτα της 23ης προς 24η Μαϊου, άλλη μια πράξη βίας προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των διώξεων που δέχεται ο ελληνισμός στην Αλβανία: Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στην είσοδο του σπιτιού του δημάρχου της Χιμάρας και προέδρου της μειονοτικής οργάνωσης ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ», Βασίλη Μπολάνου χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα παρά μόνο υλικές ζημιές στο σπίτι του ιδίου καθώς και σε γειτονικά σπίτια και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Δυστυχώς το γεγονός αυτό δεν μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη.

Κανείς γνωρίζων δεν μπορεί να πει πως δεν ήταν αναμενόμενη μια τέτοια πράξη έχοντας υπ’ όψιν το κλίμα που καλλιεργείται το τελευταίο διάστημα από αλβανικούς κύκλους:..»»»


Σε συνεδρίαση της Αλβανικής Βουλής στις 23 Δεκεμβρίου, Τσάμηδες βουλευτές επετέθησαν κατά του προέδρου του ΚΕΑΔ (Κόμμα Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα), Βαγγέλη Ντούλε. Μετά την χυδαία φραστική επίθεση του βουλευτή Ιντρίζι, ο έταιρος τσάμης κύριος Ταχίρι κινήθηκε απειλητικά εναντίον του προέδρου του ΚΕΑΔ και χρειάστηκε παρέμβαση τρίτων για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Τις απειλές εντός του κοινοβουλίου, ακολούθησαν απειλητικά τηλεφωνήματα τις επόμενες ημέρες.

Πριν από λίγες εβδομάδες το «Αλβανικό Μέτωπο για την Εθνική Ολοκλήρωση» με συμμετέχοντες Αλβανούς από τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο, το Κόσσοβο και την Αλβανία συνεδρίασε στην Χιμάρα και εξέδωσε ψήφισμα υπέρ της «Μεγάλης Αλβανίας» σε μια συνέλευση που πραγματοποιήθηκε από οπλισμένους άνδρες οι οποίοι δεν παρέλειψαν να προκαλέσουν τους κατοίκους της Χιμάρας επιδεικνύοντας τα όπλα και γράφοντας συνθήματα. Συχνές είναι οι εκδηλώσεις οργανώσεων Τσάμηδων με θέμα τις διεκδικήσεις έναντι της Ελλάδος στις οποίες συμμετέχουν μέλη του αλβανικού κοινοβουλίου και τυγχάνουν μεγάλης προβολής από τα αλβανικά ΜΜΕ. Σε πολιτικό επίπεδο, το ανθελληνικό μένος συντηρείται και προάγεται από την πολιτική ηγεσία τόσο της εκάστοτε κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης. Θέματα όπως η συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα, τα νεκροταφεία των Ελλήνων πεσόντων του 1940, οι διεκδικήσεις των Τσάμηδων καθώς και οι «απάνθρωπες» συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι Αλβανοί μετανάστες στην Ελλάδα, βρίσκονται συνεχώς στην επικαιρότητα και ο κάθε πολιτικός προσπαθεί να τα εκμεταλλευτεί κάνοντας χρήση της κατάλληλης εθνικιστικής ρητορείας.

Το κλίμα αυτό σε συνδυασμό με την αδιάφορη στάση της Ελλάδας, παρά τα διαβήματα και τις διαμαρτυρίες των Βορειοηπειρωτών, ενθαρρύνουν ενέργειες όπως η χθεσινή. Ενέργειες που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το όραμα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης της χώρας και τις προσπάθειες διατήρησης των καλών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας. Περιμένουμε από την ελληνική πολιτική ηγεσία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβει τις πρέπουσες πρωτοβουλίες. Το αλβανικό κράτος πρέπει να αναλογισθεί τις ευθύνες του και να προασπίσει τα μειονοτικά δικαιώματα όπως ορίζουν οι συμβάσεις που έχει υπογράψει. Η Ένωση Χειμαρριωτών, ούσα αδιάκοπα παρούσα στις εξελίξεις που αφορούν τον τόπο μας τα τελευταία 20 χρόνια, δεν θα μείνει άπραγη στις προκλήσεις.
ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ

πηγη:ΣΤΟΧΟΣ
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

Σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Σαν σήμερα, πριν τέσσερα χρόνια, 23 Μαΐου 2006, έπεσε στο Αιγαίο υπέρ πίστεως και πατρίδος ο σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης.
Δολοφονήθηκε στην προσπάθεια του να τους διώξει τους βάρβαρους από τον Ελληνικό εναέριο χώρο.

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

Οι αλλοδαποί μαθητές έχουν και δεύτερη ευκαιρία εισαγωγής στα ΑΕΙ τον ίδιο χρόνο!

«Δώστε κορόιδα γονείς χιλιάδες ευρώ σε φροντιστήρια για να περάσει το παιδάκι σας σε μια σχολή, ενώ οι αλλοδαποί περνάνε από την πίσω πόρτα με «ειδικές διατάξεις» αυθαίρετων Υπουργικών Αποφάσεων…»
Αντιγράφουμε από την οδηγία του Υπουργείου Παιδείας προς τα λύκεια της χώρας (οι υπογραμμίσεις δικές μας):

«Από το 2007 δίνεται η δυνατότητα υποβολής δεύτερου μηχανογραφικού εισαγωγής στα ΑΕΙ – ΑΤΕΙ στους α) Αλλοδαπούς-Αλλογενείς (Αποφοίτους Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και β) στους Απόφοιτους Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. μη Ελληνικής Καταγωγής. Οι υποψήφιοι μπορούν να υπαχθούν σε μια από τις ανωτέρω κατηγορίες, εφόσον δεν έχουν ελληνική καταγωγή οι ίδιοι και κανένας από τους δύο γονείς του. Στην κατηγορία υπάγονται οι αλλογενείς – αλλοδαποί απόφοιτοι των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) – Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) Α’ και Β’ Ομάδας και Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (ΤΕΕ) Β’ Κύκλου και τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα δεύτερο σύστημα πρόσβασης (δεύτερο μηχανογραφικό) στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σύμφωνα με την υπ’ αρίθ. Φ151/20049/Β6/20,02,2007 (ΦΕΚ.272Β/01-03-2007 Υ.Α). ....»»»


Δικαίωμα έχουν οι αλλοδαποί-αλλογενείς που στις Πανελλήνιες-Πανελλαδικές εξετάσεις έχουν κατοχυρώσει τις ελάχιστες προϋποθέσεις πρόσβασης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Φέτος το διάστημα που θα υποβάλλουν οι αλλοδαποί-αλλογενείς τα δικαιολογητικά για το δεύτερο μηχανογραφικό είναι από 20 έως 30 Ιουλίου 2010 στο Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (Διεύθυνση Οργάνωσης & Διεξαγωγής Εξετάσεων). Επειδή δεν είναι ευρέως γνωστός ο τρόπος πρόσβασης των παραπάνω κατηγοριών αποφοίτων, επισυνάπτεται η ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, όπου υπάρχουν οι απαραίτητες οδηγίες και τα έντυπα για την ενημέρωση των αλλοδαπών-αλλογενών. http://www.ypepth.gr/el_ec_category10486.htm »

Επισυνάπτεται εντύπως όλο το περιεχόμενο της σελίδας, όπου ενδιαφέρον σημείο είναι το κάτωθι απόσπασμα:

«Δικαιολογητικά, πιστοποιητικά σπουδών κ.λπ., που έχουν εκδοθεί από τις χώρες: Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Άγιος Μαρίνος, Αζερμπαϊτζάν, Ανδόρα, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Αργεντινή, Αρμενία, Αυστραλία, Αυστρία, Βανουάτου, Βέλγιο, Βενεζουέλα, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γρενάδα, Δανία, Δομίνικα, Εκουαδόρ (Ισημερινός), Ελ Σαλβαδόρ, Ελβετία, Εσθονία, Η.Π.Α., Ην. Βασίλειο Μεγ. Βρετανίας και Βορ. Ιρλανδίας, Ιαπωνία, Ινδία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Κίνα (μόνο η Διοικητική Περιφέρεια του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο), Κολομβία, Κορέα, Κροατία, Κύπρος, Λεζόθο, Λετονία, Λευκορωσία, Λιβερία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μαλάουι, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μαυρίκιος, Μεξικό, Μολδαβία, Μονακό, Μπαρμπάντος, Μπαχάμες, Μπελιζέ, Μποτσουάνα, Μπρουνέι-Νταρουσαλάμ, Ναμίμπια, Νέα Ζηλανδία, Νησιά Κουκ, Νησιά Μάρσαλ, Νιούε, Νορβηγία, Νότιος Αφρική, Ολλανδία, Ονδούρα, Ουγγαρία, Ουκρανία, Παναμάς, Πολωνία, Πορτογαλία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκ. της Μακεδονίας, Ρουμανία, Ρωσία, Σαιντ Κιτς και Νέβις, Σαμόα, Σάντα Λουτσία, Σερβία, Σεϋχέλλες, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουαζιλάνδη, Σουηδία, Σουρινάμ, Τόγκα, Τουρκία, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Τσεχία, Φιλνανδία, Φίτζι, δε χρειάζεται να έχουν επικυρωθεί για τη γνησιότητά τους από ελληνική διπλωματική αρχή στο εξωτερικό…»

Για όσους δεν καταλαβαίνουν την πολυλογία του Υπουργείου, συνοψίζω: Οι Έλληνες μαθητές έχουν ΜΙΑ ευκαιρία κάθε χρόνο να μπουν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, σαν κορόιδα που είναι. Οι αλλοδαποί, αν δεν περάσουν, τους δίνεται η δυνατότητα από δεύτερο σύστημα το καλοκαίρι. Και τους δίνεται επίσης η δυνατότητα να προσκομίζουν πιστοποιητικά σπουδών από τις χώρες τους ΧΩΡΙΣ επικύρωση γνησιότητας από ελληνική διπλωματική αρχή του εξωτερικού, ακόμη και αν είναι γειτονικές μας χώρες, ανακατεύοντας εξίσου χώρες εντός Ε.Ε. με τριτοκοσμικές.

Δώστε κορόιδα γονείς χιλιάδες ευρώ σε φροντιστήρια για να περάσει το παιδάκι σας σε μια σχολή, ενώ οι αλλοδαποί περνάνε από την πίσω πόρτα με «ειδικές διατάξεις» αυθαίρετων Υπουργικών Αποφάσεων…

πηγη:ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

Δυσαρεστήθηκαν οι δημοσιογράφοι με τα συνθήματα κατά των πολιτικών

Στο ALTER έκαναν λόγο για “οργανωμένες ομάδες νεαρών ακροδεξιών όπως και στην προηγούμενη πορεία της 5ης Μαΐου…”

Την έντονη δυσαρέσκειά τους έδειξαν οι δημοσιογράφοι των κεντρικών δελτίων ειδήσεων των καθεστωτικών ΜΜΕ για τα συνθήματα “Έξω οι κλέφτες” και “Να καεί να καεί το μπ…λο η βουλή” που φώναξαν σήμερα το πρωί χιλιάδες διαδηλωτές έξω από το κ(υ)νοβούλιο. Στο δελτίο του ALTER μάλιστα έκαναν λόγο για… “οργανωμένες ομάδες ακροδεξιών με ελληνικές σημαίες”, προκειμένου να… υποβιβάσουν την ΟΡΓΗ του απλού κόσμου και των εργαζομένων απέναντι στο σαθρό πολιτικό σύστημα των κλεφτών και της μίζας. Οι δημοσιογράφοι μιλούσαν συνέχεια για ανάγκη να σωθεί η “δημοκρατία”. Για την ανάγκη να σωθεί η Πατρίδα ούτε λόγος…..»»»


Σε ρεπορτάζ του ίδιου σταθμού ειπώθηκε επίσης πως ομάδα συνδικαλιστών του ΟΑΣΑ που “πρωτοστάτησαν” στα συνθήματα κατά των πολιτικών έξω από τη βουλή αυτοπροσδιορίζονται ως Εθνικιστές. Αυτό μάλλον δυσαρέστησε τα παπαγαλάκια του συστήματος και των τηλεπαραθύρων. Φαίνεται πως στη “δημοκρατία” τους, μόνο αριστεροί και κομμουνιστές επιτρέπεται να συνδικαλίζονται και να διαδηλώνουν…

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά αναπαρήγαγαν και τις γνωστές γελοίες δηλώσεις Στρατούλη περί “κουκουλοφόρων ακροδεξιών”, δηλώσεις ξεκάθαρα προβοκατόρικες που ειπώθηκαν μόνο και μόνο για να “αμαυρωθεί” (έτσι νομίζουν…) η αυθόρμητη διαμαρτυρία χιλιάδων Ελλήνων Πατριωτών που κρατούσαν ελληνικές σημαίες και στη σημερινή γενική απεργία.

Όσο για τους γνωστούς γελοίους υποστηρικτές ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, που είχαν το θράσος να γράψουν πως… χτυπήθηκαν “Χρυσαυγίτες” στην σημερινή διαδήλωση, τους αφιερώνουμε με οίκτο το βίντεο που θα δείτε εδώ:
«Ο λαός απαιτεί τα λαμόγια φυλακή!»

ΠΗΓΗ:http://xryshaygh.wordpress.com
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Οι επαγγελματίες «προοδευτικοί» το φυσάνε και δεν κρυώνει

Ο ελληνικός λαός τους έχει αδειάσει και τα αγαπημένα παιδιά τους ξυλοφορτώνονται διαρκώς από αγανακτισμένους πολίτες.


Επιχειρώντας να αλλάξει το κλίμα, μέσα στον πανικό του, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Στρατούλης του Σύριζα ανέφερε (στον ραδιοσταθμό του Σύριζα ασφαλώς) ότι… «οι κουκουλοφόροι δεν ήταν αναρχικοί, αλλά ακροδεξιοί» (!!!). Ένας μάλιστα, που ο κόσμος του έβγαλε την κουκούλα, είχε και τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό (!!!). Πού το είχε το τατουάζ ρε σύντροφε… στο κούτελο; ...»»»


Τελικά, ο εν λόγω «ακροδεξιός κουκουλοφόρος» κατάφερε να χαθεί σαν το φάντασμα μέσα στο πλήθος. Με αυτές τις ανοησίες πιστεύουν ότι μπορεί να προσελκύσουν κανέναν ανόητο, την ίδια ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού τους έχει καταδικάσει και τους έχει γυρίσει την πλάτη.

Η οργή και η αγανάκτηση των Ελλήνων όμως φαίνεται πως δεν άρεσε ούτε στην πράσινη χούντα που εξουσιάζει την πατρίδα μας. Έτσι, λίγο πριν το τέλος της συγκέντρωσης και ενώ τα πνεύματα ήταν απολύτως ήρεμα, τα ΜΑΤ του Χρυσοχοΐδη επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους με γκλομπς και με χημικά. Καμία από αυτές τις παράνομες επιθέσεις και μεθοδεύσεις δεν πρόκειται να περιορίσει την αγωνιστικότητα των ανωνύμων Ελλήνων, που βγήκαν επιτέλους στους δρόμους, βλέποντας ότι η πατρίδα τους ξεπουλιέται. Η Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται με θέρμη σε όσους Έλληνες αντιστέκονται!

πηγη:ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΪΟΥ 2010 - ΑΡ.Φ. 443‏


»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Η Διαμαντοπούλου τιμά την γενοκτονία επιλέγοντας Κεμάλ

«Μετά το μάθημα της Ιστορίας με θέμα τους Εβραίους!!! σειρά πήρε το μάθημα της Λογοτεχνίας με θέμα τον αρχισφαγέα Κεμάλ. ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ !!!»

Το αστείρευτο συμπλεγματισμό όσων το λυμαίνονται βγάζει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις το Υπουργείο (μη εθνικής) Παιδείας. Οι εξεταζόμενοι στο μάθημα της Λογοτεχνίας για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, είδαν σήμερα, 19 Μαΐου, ημέρα μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας όπυ χιλιάδες Πόντιοι σφαγιάστηκαν μετά από διαταγή του ίδιου του Κεμάλ, ένα θέμα που μύριζε Διαμαντοπούλου, Δραγώνα και Ρεπούση από χιλιόμετρο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες εξεταζομένων, το κείμενο, στο οποίο εκλήθησαν να εξετασθούν, λέγεται «Στου Κεμάλ το σπίτι», ανήκει στην συλλογή «Η μόνη κληρονομιά» και γράφτηκε το 1974 από τον Γιώργο Ιωάννου (1927-1985), πρόσφυγα από την Ανατολική Θράκη! Πραγματεύεται τις διαδοχικές επισκέψεις μίας τουρκάλας που είχε εγκαταλείψει την Θεσσαλονίκη με την ανταλλαγή των πληθυσμών, στο σπίτι που κατοικούσε, δίπλα ακριβώς σε αυτό που γεννήθηκε Κεμάλ, που σήμερα φιλοξενεί το τουρκικό προξενείο...»»»


Είναι το ίδιο σπίτι που το 1955 οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες τοποθέτησαν μιας μικρής ισχύος βόμβα και στην συνέχεια διέδωσαν πως ανατινάχθηκε από τους Έλληνες, με αποτέλεσμα την καταστροφή του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης με τα γνωστά «Σεπτεμβριανά».

Η απόλυτη σύμπνοια της «Παιδείας» με την συμφωνία «εκλειάνσεως» των ιστορικών παθών της χώρας μας από τον Κεμάλ, τους προγόνους και τους απογόνους του δεν μας εκπλήσσει। Είναι γνωστό ποια «σχολή» κάνει κουμάντο μέσα στο υπουργείο και ποιοι επιλέγουν την διδακτική ύλη. Εκείνο που μας ενοχλεί και το φωνάζουμε είναι ότι επέλεξαν τη μέρα της εξόντωσης των συμπατριωτών μας από τον αρχισφαγέα Κεμάλ για να προπαγανδίσουν στην νεολαία και τους επίδοξους επιστήμονές της, ότι υπήρξαν και Τούρκοι πρόσφυγες που αναγκάστηκαν να «συνωστισθούν» και να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Πρόκειται για άνευ προηγουμένου έμφαση του ραγιαδισμού, της ηττοπάθειας και του αφελληνισμού που καλλιεργούν στην νεολαία τα πιόνια της Νέας Τάξεως.

Σύντομα βέβαια, οι απόγονοι της Τουρκάλας θα μπορούν να βλέπουν το σπίτι της γιαγιάς τους από ψηλά, αφού τα τουρκικά F-16 θα κάνουν σε λίγο παραβιάσεις στο σύνολο του ελληνικού εναερίου χώρου... Να δούμε τότε πώς θα «εκλειάνουμε» τα πάθη...

ΠΗΓΗ:http://elkosmos.gr
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ...»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Πάνε για χωρικά ύδατα "κτένα" στο Αιγαίο - Τι δίνουμε τι "παίρνουμε"

Eπιβεβαιώνονται και από τουρκικής πλευράς οι πληροφορίες που έχει δημοσιεύσει το defencenet.gr για μυστικές συνομιλίες των κυβερνήσεων Αθήνας και Άγκυρας με αντικείμενο την αλλαγή του ισχύοντος καθεστώτος στο Αιγαίο με «αυξομειώσεις» των εθνικών χωρικών υδάτων και του Εθνικού Εναέριου Χώρου. Πάμε για χωρικά ύδατα σχήματος "κτένας" με την Τουρκία να αποκτά τον ζητούμενο από αυτήν, "ζωτικό χώρο"...

Ο, συνήθως άριστα πληροφορημένος, Τούρκος δημοσιογράφους Μεχμέτ Αλί Μπιράντ σε άρθρο του σε ότι αφορά τα αποτελέσματα της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα αναφέρει ότι «συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν άμεσα συνομιλίες μεταξύ των δύο κυβερνήσεων για επαναχάραξη των χωρικών υδάτων των δύο χωρών και συνακόλουθα και του εναέριου χώρου του Αιγαίου»! ...»»»

Οι πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρουν ότι έχει συσταθεί ήδη ειδική ομάδα στο υπουργείο Εξωτερικών που απαρτίζεται από διπλωμάτες του «στενού» κύκλου των Γ.Παπαδρέου και Δ.Δρούτσα οι οποίοι μελετούν το «πακέτο» των τουρκικών απαιτήσεων, σε συνδυασμό με αυτά που «μπορεί» - έτσι τυλάχιστον πιστεύουν – να δώσει και να πάρει η Ελλάδα.

Επί της ουσίας χαράσσονται νέα θαλάσσια και κατ’επέκταση, εναέρια σύνορα. «Tώρα», γράφει ο Μπιράντ, «οι αρμόδιοι των δύο χωρών θα συναντηθούν, θα θέσουν ενώπιόν τους το χάρτη του Αιγαίου και θα αρχίσουν να χαράσσουν ένα νέο σύνορο. Τα τουρκικά και ελληνικά χωρικά ύδατα, σε κάποιο σημείο θα ανέρχονται στα τρία, σε άλλο σημείο στα οκτώ και σε ορισμένα στα 10 ή στα 12 ναυτικά μίλια.

Ο νέος χάρτης θα εξασφαλίσει την έξοδο της Τουρκίας στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου, θα αντιμετωπίσει τις ανάγκες των στρατιωτικών ασκήσεων και κατά τον ίδιο τρόπο θα εξαλείψει τις ανησυχίες ασφάλειας της Ελλάδας. Η ύπαρξη μιας συμφωνίας στο Αιγαίο θα διευκολύνει και τη λύση όλων των άλλων προβλημάτων. Και τούτο διότι τα χωρικά ύδατα είναι κλειδί. Εάν αυτά προσδιοριστούν, τότε θα προσδιοριστεί αυτομάτως και ο εναέριος χώρος και αν απαιτηθεί, οι δύο χώρες θα απευθυνθούν και στη Χάγη».

Τι σημαίνουν όλα αυτά: Πάμε για διακανονισμό μορφής «κτένας» στο Ανατολικό Αιγαίο, όπου τα ελληνικά χωρικά ύδατα π.χ. νότια της Λέσβου και βόρεια της Χίου και γενικά στα περάσματα των ελληνικών νησιών θα μειωθούν στα τρία μίλια ή ακόμα και λιγότερο! Αντίστοιχα θα αυξηθούν τα χωρικά ύδατα σε περιοχές στρατηγικά «ανώδυνες», όπως στο Ιόνιο, νότια της Κρήτης κλπ.

Τα τουρκικά χωρικά ύδατα από την μικρασιατική ακτή και δυτικά, μεταξύ των νησιών, θα αυξηθούν. Θα δημιουργηθούν δηλαδή «δόντια» σε μια κτένα που θα ξεκινά από τα Δαρδανέλλια και θα φτάνει μέχρι την Ρόδο. Ανάλογη προσαρμογή θα γίνει και στον εναέριο χώρο, ο οποίος πλέον θα συμπίπτει απόλυτα με τα χωρικά ύδατα.

Πρακτικά θα έχουμε επιχειρησιακή διχοτόμηση του Αιγαίο, απομόνωση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου από μεγάλες λωρίδες τουρκικών χωρικών υδάτων κλπ.

Φυσικά όλα αυτά δεν μπορούν να περάσουν «μυστικά». Μπορεί να διαπραγματευθούν μυστικά, αλλά δεν μπορούν να συμφωνήσουν μυστικά. Και αν συμφωνήσουν μυστικά, η όποια συμφωνία θα αφορά τους ίδιους τους κυβερνώντες, όχι την Ελλάδα. Αυτή την "λεπτή διαφορά" θα πρέπει να την προσέξουν και αυτοί που νομίζουν ότι θα συμφωνήσουν ότι συμφωνήσουν σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Ατομική ηλεκτρονική κάρτα με barcode από το 2011 (για να γλυτώσουμε από χαρτούρα και αποδείξεις μαιμού)

ΑΜΚΑ, Κάρτα Υγείας, Κάρτα Πολίτη, ‘νέα’ διαβατήρια, ‘νέα’ διπλώματα, οδήγησης, ‘νέες’ βιομετρικές ταυτότητες, πιστωτικές κάρτες αναγκαστικά για αγορές πάνω από 1.500 ευρώ, να και τώρα η ‘ειδική’ κάρτα με barcode και η ψηφιακή θηλιά ολοένα σφίγγει. Ένας παγκόσμιος τεχνοτρονικός φασισμός αναδύεται και ο άνθρωπος παρακολουθεί αμέτοχος ή ανήμπορος μπροστά στο κυβερνο- σύστημα, την μετατροπή του σε ένα απρόσωπο αριθμοποιημένο "βιο-αντικείμενο" και εν δυνάμει κρατούμενο της πλανητικής φυλακής. «Σουτ…Είναι όλα για το καλό σου», του λένε.

Μια κάρτα για κάθε καταναλωτή που θα σκανάρεται απλοποιεί τη διαδικασία καταγραφής των συναλλαγών

Σύστημα «barcode» για φορολογουμένους και αποδείξεις ετοιμάζεται να εφαρμόσει το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η φοροδιαφυγή αλλά και να απλοποιηθούν, όπως λένε αρμοδίως, οι διαδικασίες καταγραφής των συναλλαγών μεταξύ καταναλωτών και επιχειρήσεων....»»»

Οι φορολογούμενοι θα εκτυπώσουν από το σύστημα ΤΑΧΙS μια ειδική κάρτα η οποία θα φέρει ειδική διαγράμμιση (barcode) και αφού την πλαστικοποιήσουν θα τη χρησιμοποιούν κάθε φορά που θα αγοράζουν προϊόντα από επιχειρήσεις που έχουν το σύστημα τιμολόγησης με «barcode», όπως ισχύει σήμερα για παράδειγμα στα σουπερμάρκετ, στα πολυκαταστήματα, στα είδη ηλεκτρονικών ειδών κτλ.

Αυτό αναμένεται να ισχύσει για συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν από το 2011 και όχι από εφέτος. Άλλωστε, οι αποδείξεις που θα συγκεντρώσουν το 2010 οι φορολογούμενοι για την εξασφάλιση του αφορολόγητου ορίου θα υποβληθούν στην Εφορία σε φάκελο με συστημένη επιστολή.

Σκανάρισμα

Σε κάθε αγορά που θα πραγματοποιούν οι πολίτες θα επιδεικνύουν αυτή την κάρτα στο ταμείο και ο υπάλληλος του καταστήματος θα τη σκανάρει μέσω ενός ειδικού μηχανήματος.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικού δικτύου τα αρχεία του συστήματος ΤΑΧΙS για το ύψος της συναλλαγής και τα στοιχεία του συναλλασσομένου.

Η συγκεκριμένη κάρτα δεν θα είναι κάρτα πληρωμής, δηλαδή πιστωτική ή χρεωστική, αλλά κάρτα καταγραφής της συναλλαγής. Με αυτόν τον τρόπο οι φορολογούμενοι που θα πραγματοποιήσουν αγορές με την επίδειξη της κάρτας με διαγράμμιση barcode δεν θα χρειαστεί να αναγράψουν στη φορολογική τους δήλωση το ποσό των εν λόγω συναλλαγών καθώς το σύστημα ΤΑΧΙS θα γνωρίζει στο τέλος του χρόνου το συνολικό ποσό των δαπανών που έχουν πραγματοποιηθεί.

Όμως λόγω του ότι δεν διαθέτουν όλα τα καταστήματα σύστημα barcode στα ταμεία τους, το υπουργείο Οικονομικών μελετάει όλες οι αποδείξεις που εκδίδονται από επαγγελματίες και επιχειρήσεις να φέρουν ειδική διαγράμμιση με σύστημα barcode. Οι φορολογούμενοι όταν θα αγοράζουν ένα προϊόν θα μπορούν να λάβουν την απόδειξη με τη διαγράμμιση barcode και στη συνέχεια μέσω του κινητού τους τηλεφώνου να «σκανάρεται» η απόδειξη προκειμένου να καταχωρισθούν τα δεδομένα σε πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η διαδικασία αυτή, αν και ακούγεται πολύπλοκη, εκτιμούν στο υπουργείο Οικονομικών ότι θα διευκολύνει μακροπρόθεσμα τους φορολογουμένους να καταγράφουν όλες τις συναλλαγές τους με μεγάλη ακρίβεια και να μη χρειάζεται στο τέλος του έτους να περνάνε μία μία τις αποδείξεις στις φορολογικές δηλώσεις αλλά να συνδέεται ο ηλεκτρονικός υπολογιστής με το ΤΑΧΙS και να γίνεται άμεση μεταφορά των δεδομένων στους κεντρικούς υπολογιστές του υπουργείου Οικονομικών.

Καμία αλλαγή εφέτος

Σύμφωνα με σχέδιο διαβούλευσης που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών το μέτρο δεν αφορά τη συλλογή των αποδείξεων αλλά τον τρόπο που αυτές θα καταγράφονται και θα υποβάλλονται στην Εφορία. Για τις αποδείξεις που θα συγκεντρώσουν εφέτος περίπου 8.500.000 φορολογούμενοι ώστε να εξασφαλίσουν το αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ δεν αλλάζει κάτι καθώς θα μπορούν να συνυποβάλλουν σε φάκελο με τη φορολογική δήλωση του 2011 τις αποδείξεις που θα συγκεντρώσουν το τρέχον έτος.

Συγκεκριμένα προτείνονται οι εξής εναλλακτικές και αλληλοσυμπληρούμενες δράσεις:

- Η ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων της απόδειξης από τις ταμειακές και συναφείς μηχανές. - Η ταυτοποίηση του φορολογουμένου με τη χρήση κάρτας γραμμωτού κώδικα (barcode).

- Η εύκολη σάρωση και εισαγωγή των στοιχείων της απόδειξης με την εκτύπωση σε αυτήν ειδικού γραμμωτού κώδικα.

- Η ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων των αποδείξεων από τους φορολογουμένους μέσω εξειδικευμένων εφαρμογών που έχουν ήδη αναπτυχθεί.

Η διαβούλευση θα είναι ανοιχτή ως την Κυριακή 23 Μαΐου 2010.


ΠΗΓΗ:tovima.gr
Αναδημοσίευση απο/ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Τελικά υπάρχουν ακόμα καθηγητές που αντιστέκονται!

Διαβάσαμε στο tvxs, την ιστοσελίδα του "προοδευτικού" δημοσιογράφου Κούλογλου, γνωστού υποστηρικτή των αναρχικών (θυμίζουμε το DVD του για... "το μήνυμα του Δεκέμβρη") και βέβαια γνωστού λασπολόγου κάθε τί εθνικού, ένα κείμενο που καταγγέλλει για "μισαλλοδοξία" την διευθύντρια ενός σχολείου σε κάποια γειτονιά της Αθήνας. Εμείς, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο Εύγε στην συγκεκριμένη διευθύντρια η οποία αποδεικνύει πως υπάρχουν ακόμα Έλληνες (με το Ε κεφαλαίο) καθηγητές που αντιστέκονται στα "πολυπολιτισμικά" και αντεθνικά εκπαιδευτικά προγράμματα των εκάστοτε κυβερνήσεων. Στην όλη ιστορία στοχοποίησης της διευθύντριας, εκτός από τον Κούλογλου, πρωτοστάτησαν και οι γνωστοί κουλτουριάρηδες Συριζαίοι Schooligans.

Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας (οι σημειώσεις δικές μας):...»»»


"... Η διευθύντρια αποφάσισε να γιορτάσει με έναν πρωτότυπο τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, δίνοντας εντολή να τοιχοκολληθεί σε όλες τις αίθουσες του γυμνασίου ένα μισαλλόδοξο κείμενο γεμάτο ειρωνικές και περιφρονητικές αναφορές για τους μετανάστες. Στο δε προαύλιο αυτού του σχολείου, εκεί όπου Ελληνόπουλα και Αλβανόπουλα παίζουν μαζί μπάσκετ, για τέσσερις μήνες έμεινε γραμμένο ένα άκρως προσβλητικό σύνθημα κατά των Αλβανών" (μήπως και αυτό η καθηγήτρια το έγραψε κύριοι "προοδευτικοί";... Για τα υβριστικά ανθελληνικά συνθήματα, με τα οποία βρίθουν τα σχολεία και τα Πανεπιστήμιά μας, δεν σας είδαμε να δείχνετε την ίδια "ευαισθησία"...)

"Η διευθύντρια, ερωτώμενη από τους Schooligans για το αισχρό μήνυμα που στόλιζε το προαύλιο, από τη μία υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν να σβηστεί αφού είναι γραμμένο σε ταρτάν και από την άλλη, ότι είχε μεν ειδοποιήσει τον Δήμο να έρθει κάποιος να το σβήσει, χωρίς ωστόσο να λάβει ανταπόκριση."(Ορίστε, την πήρατε την απάντησή σας! Δεν σας φτάνει αυτή η επεξήγηση; Θέλετε κι άλλα μήπως;...)

«Παρακαλούμε τους διευθυντές να αφιερώσουν δύο ώρες προκειμένου να οργανωθούν εκδηλώσεις και συζητήσεις για τα θέματα του ρατσισμού, των φυλετικών διακρίσεων, της ξενοφοβίας και της μη-ανεκτικότητας που χαρακτηρίζουν τις σύγχρονες πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Ο σκοπός των εκδηλώσεων αυτών πρέπει να είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών στα θέματα του σεβασμού της διαφορετικότητας και της ειρηνικής συνύπαρξης…» έγραφε η εγκύκλιος που εστάλη στις 18 Μαρτίου προς όλους τους Διευθυντές την ελληνικών σχολειών με την υπογραφή της υφυπουργού Παιδείας, Έυη Χριστοφιλοπούλου. Και προκειμένου να «ευαισθητοποιήσει τα παιδιά στα θέματα σεβασμού της διαφορετικότητας και της ειρηνικής συνύπαρξης» η Διευθύντρια έδωσε εντολή σε καθηγητή να τοιχοκολληθεί το απαράδεκτο κείμενο, με διάκοσμο εκκλησιαστικής αισθητικής, με τίτλο «Αν διαβείς παράνομα τα ελληνικά σύνορα». (Η απάντηση της διευθύντριας ήταν για άλλη μιά φορά αποστομωτική σε όσους έβγαλαν την χολή τους: «Εγώ το είδα σαν μια απλή σύγκριση για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τι στις άλλες χώρες. Είναι ένα κείμενο θετικό για την Ελλάδα! Δείχνει πόσο ανεκτική χώρα είναι! Γιατί να θίγεται κάποιος;»!!!)

Εμείς ένα έχουμε να πούμε: ΕΥΓΕ και πάλι ΕΥΓΕ!


Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε το πολύ κατατοπιστικό κείμενο...


πηγη:ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΟΥΝ!

Λησμονημένοι Νεκροί: Ποιος Γνωρίζει Ότι Στις 9 Μαΐου Του 1956 Είχαμε Στην Αθήνα 4 Νεκρούς Και 280 Τραυματίες, Που Διαδήλωναν Κατά Της Εκτελέσεως Των Αγωνιστών Της Ε.Ο.Κ.Α. Καραολή Και Δημητρίου;

Εφημερίδα «ΩΡΑ» της Πέμπτης 10 Μαΐου του 1956. Την προηγούμενη ημέρα, 9 Μαΐου, μια μεγάλη διαδήλωση είχε γίνει στην Αθήνα.
Η διαδήλωση είχε σκοπό την διαμαρτυρία κατά της εκτελέσεως των ηρώων του Έθνους Καραολή και Δημητρίου, που απηγχονίσθησαν τελικά από τους Άγγλους «συμμάχους» μας τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου. Η εφημερίδα έγραφε: «ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ – Οι Χάρντινγκ Των Αθηνών Είχαν Σχεδιάσει Εκ Των Προτέρων Το Αιματοκύλισμα Του Λαού – ΚΑΡΑΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΞΕΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΥΓΗ – Έξ Νεκροί Εις Τας Αθήνας»
...»»»


Ποια ήταν η κυβέρνηση των Αθηνών εκείνη την εποχή; Μα η κυβέρνηση του «εθνάρχου» Καραμανλή που άρχιζε την εκπλήρωση του συμβολαίου του, με το οποίο απρόσμενα αναρριχήθηκε στην εξουσία. Αλήθεια, αυτούς τους νεκρούς της 9ης Μαΐου του 1956, που πέθαναν διαδηλώνοντας για έναν εθνικό σκοπό, τους θυμάται κανείς σήμερα; Ούτε τα ονόματά τους δεν είναι γνωστά… Αντίθετα, εάν τύχαινε να είναι κάποιος κομμουνιστής, θα τον είχαν κάνει τραγούδι, σύνθημα, πλατεία, δρόμο, πολιτικό μυθιστόρημα κλπ. Το να πεθαίνει κανείς για την Ελλάδα στην εποχή μας δεν είναι και τόσο «in”.

πηγη:ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Ο Χρυσοχοΐδης καταδιώκει και συλλαμβάνει προέδρους και μέλη ποντιακών συλλόγων!

* Ανοιχτή επιστολή του Παμποντιακού Συλλόγου "Η Αργώ" προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
* Με την επίσκεψη Τ Ερντογάν στην Αθήνα το πρόσωπο του Αρμοδίου Υπουργού, ίσως, της πιο υποτελούς προς το Τουρκικό καθεστώς Ελλαδικής κυβέρνησης, ξαναεκδηλώθηκε, αυτή τη φορά με βίαιες προσαγωγές Προέδρων και Μελών Ποντιακών Συλλόγων Αττικής

Στις 14-05-2010 το απόγευμα, με τους δρόμους στην Αθήνα κλεισμένους λόγω της επίσκεψης αυτής, Μέλη και Πρόεδροι Συλλόγων Ποντίων Αττικής στάθηκαν σε απέναντι πεζοδρόμιο του ξενοδοχείου «Χίλτον», όπου κατασκήνωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός με την αντιπροσωπεία του, κρατούσαν ενημερωτικά πανό για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, ασκώντας το αυτονόητο δικαίωμα της διαμαρτυρίας (έστω με την σιωπηλή αυτή παράσταση) για το έγκλημα της μαζικής γενοκτονίας, που διέπραξαν τα Τουρκικά καθεστώτα κατά του Ποντιακού Ελληνισμού.

Στο σημείο έσπευσαν πάνω από 150 (!) Αξιωματικοί, Αστυφύλακες, ΜΑΤ, δεκάδες περιπολικά και μοτοσυκλετιστές...»»»


Εφτασε πανικόβλητος και ένας παριστάμενος αντιστράτηγος της αστυνομίας (μάλλον από τους προσφάτως διορισμένους), που χωρίς καμία αφορμή, με υπερβάλλον ζήλο και επίμονα σε υψηλούς τόνους διέταξε τους αξιωματικούς και αστυφύλακες να προβούν στην βίαια απώθηση, περικύκλωση(!) και σύλληψη για προσαγωγή των παρισταμένων εκπροσώπων Ποντιακών Συλλόγων.

Επιρρίπτουμε την ευθύνη για την αυθαίρετη και παράνομη αυτή συμπεριφορά στον αρμόδιο υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη, με το δεδομένο ότι υψηλόβαθμοι συνεργάτες του, που λαμβάνουν υποθέτουμε διαταγές άμεσα από το περιβάλλον του, με εμφανές μίσος και προκατάληψη επιτέθηκαν άλλη μια φορά σε εκπροσώπους Συλλόγων Ποντίων και με τρόπο που μόνο ολοκληρωτικά και φασιστικά καθεστώτα εφαρμόζουν.
Δεν είναι επί θητείας του Μ। Χρυσοχοΐδη που ο Συνήγορος του Πολίτη αναφερόταν στο πόρισμά του, πως «…έχει ήδη απευθυνθεί και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να εξεταστούν ενδεχόμενα παρέμβασης… ενδεχομένως και παραγγελίας προς ποινική αξιολόγηση, δεδομένου ότι ενδεχόμενη παράνομη προσαγωγή ή βιαιοπραγία προσλαμβάνει αυτοδικαίως διαστάσεις ποινικού αδικήματος (16024.02.2.4./20580.02.2.4/30-06-2003)».

Ανάμεσα στ’ άλλα και στις 25-06-2003, όταν και πάλι στην θέση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης βρισκόταν ο πιο πάνω, δεκάδες ηλικιωμένοι και γερόντια Ελλήνων Ποντίων από την πρώην Σοβιετική Ενωση υπέστησαν αδιακρίτως ξυλοδαρμούς και επιθέσεις με χημικά αέρια στον Ασπρόπυργο Αττικής, παρά του ότι ενημερώθηκε και τότε, δεν ζήτησε «συγγνώμη» για την απάνθρωπη αυτή συμπεριφορά. Θυμόμαστε την πρόσφατη, αγχώδη απολογία και επανειλημμένη «συγγνώμη» του, επειδή υφιστάμενοι του έθιξαν λεκτικά μια αλλογενή γυναίκα.
Η υποκρισία (και ειρωνεία για τους Ελληνες Ποντιακής καταγωγής) είναι ότι ο συγκεκριμένος Βουλευτής είχε το θράσος να στείλει άγνωστο πόσες χιλιάδες επιστολές στην Ρωσική γλώσσα (17-09-2009) σε οικογένειες Ελλήνων από την πρώην Σοβιετική Ενωση, ζητώντας τους να τον ψηφίσουν στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές। Αλήθεια από πού πήρε τις διευθύνσεις τους…;

Αρκετοί, μη έχοντας ενημέρωση, παρασύρθηκαν, θεωρώντας ότι στηρίζουν έναν «άγνωστο πως» συμπατριώτη τους। Δεσμεύτηκε, μάλιστα, πάγωμα και διαγραφή οφειλών εκ των τοκογλυφικών «κοινωνικών» στεγαστικών δανείων του ν. 2790/2000. Στην επιστολή του απαριθμούσε και ορισμένα από τα προβλήματα των χιλιάδων πιο πάνω ομογενών μας, που «αυτός έλυσε, ως δεξί χέρι του Σημίτη». Θεωρούμε, ότι δεν θα ήταν μικροπρεπές να αναφέρουμε πως οι όποιες λύσεις οφείλονται στο επίμονο, πολύχρονο και ψυχοφθόρο έργο του Π.Σ. «η ΑΡΓΩ» (από το 1986), αλλά και άλλων φορέων – λύσεις, που στην πλειοψηφία τους, δυστυχώς, είναι απαξιωτικές και σπασμωδικές ακριβώς εξαιτίας της αλαζονείας και αδιαφορίας των κυβερνήσεων στις οποίες μετείχε και μετέχει.

Με σιγουριά και περηφάνια για την Ποντιακή μας καταγωγή γνωστοποιούμε στον Υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη ότι, ειδικά οι Πόντιοι οφείλουν να τιμούν τους εκατοντάδες χιλιάδες δολοφονημένους της γενοκτονίας χωρίς ελιγμούς αναλόγως όποιων περιστάσεων. Εάν αυτό ενοχλεί την φιλοτουρκική πολιτική του κομματικού του προϊσταμένου – υπάρχει και ο δρόμος της αξιοπρεπούς παραίτησης.
Ας είναι βέβαιος πως με την ίδια προσέγγιση θέσαμε τα ζητήματα και στους συναδέλφους του της προηγούμενος Κυβέρνησης.
ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αναδημοσίευση απο:ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Ιδεολογικό Βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ

Ιδεολογικό Βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ
\
.


.

Λίστα ιστολογίων 1

GreekBloggers.com,

SYNC BLOGS

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ...

Unique Visitors

Page Hits

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "youtube"
  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP