«Οι ιδέες προκαλούν φόβο σ'αυτήν την κοινωνία,αλλά ακόμα περισσότερο φόβο μπορεί να προκαλέσει η πίστη:η πίστη σε μια πατρίδα,η πίστη σε μια ιδέα,η πίστη σε μια αγάπη,είναι πράγματα πολύ μεγάλα για όποιον δεν έχει πια καρδιά....»


''Δεν θέλω να πεθάνει το Έθνος μου,το Έθνος αυτό, που τόσα έκαμε στην ζωή του, το έξυπνο,το τόσο ανθρώπινο. Για να το φυλάξω από τον θάνατο πρέπει τώρα να το κάμω πεισματάρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας είναι και υπερβολικό το αίσθημα που θέλω να δώσω στους Ελληνες. Μόνον έτσι θα ζήσει το ΈΘΝΟΣ.''

''Σε οποίους με κατηγορούν η με περιγελούν, γιατί τους κεντρώ το Εθνικό τους αίσθημα και τους μιλώ αποκλειστικά,θα λέγω:Λοιπόν θέλετε να πεθάνει το Έθνος σας;Αν το θέλετε,πέστε το καθαρά,μην κρυβόσαστε''
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ...

Να βρει τους Ελληνες αποφασισμένους να σταματήσουν να προσβάλουν το Ελληνικό Έθνος ...
Γιατί είναι προσβολή για ένα Έθνος όπως το Ελληνικό, Έθνος ηρώων να έχει γεμίσει ξεψυχισμένους άβουλους ανθρώπους.

Εύχομαι το νέο έτος να βρει έναν ελληνικό λαό αποφασισμένο να αγωνιστεί για ένα καλύτερο μέλλον και για τον ίδιο αλλά κυρίως για ένα καλύτερο Εθνικό μέλλον και να απαλλαγεί οριστικά από τα κόμματα και τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης। και γενικά από όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα-κατεστημένο.

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ!

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

Νέα απίστευτη πρόκληση είχαμε πριν μια ώρα περίπου απο τους τούρκους και πάλι στο Ανατολικό Αιγαίο στο οποίο έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους, προκειμένου να εδραιώσουν την συνδιαχείριση και την αλλαγή του status quo στη θάλασσά ΜΑΣ. Συγκεκριμένα 6 τουρκικά μαχητικά (4 f16 και 2 φωτογραφικά που σάρωσαν όλη την περιοχή) εισέβαλαν στον εναέριο χώρο μας και πέταξαν πάνω απο ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ!
Στις 1.08 πέταξαν πάνω απο το Φαρμακονήσι, λίγα λεπτά αργότερα πάνω απο το Αγαθονήσι και τράβηξαν προς την Αμοργό, την οποία στην κυριολεξία ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ! Στις 1.25 συνέχισαν και πέταξαν πάνω απο τους Φούρνους της Ικαρίας!...»»»


Οι τούρκοι στρατηγοί στέλνουν το μήνυμα
πως αυτοί κάνουν κουμάντο και χαράζουν την εξωτερική πολιτική, όσο και αν τα δικά μας χαϊβάνια προωθούν την ελληνοτουρκική... φιλία και... συνεργασία! Λίγες μόνο ώρες πριν την εκπνοή του έτους και καταπατώντας -για ακόμη μια φορά- την συμφωνία Γιλμάζ- Παπούλια του '98 οι μογγόλοι απαιτούν την συνδιαχείριση στο Αιγαίο ΜΑΣ! Η μοναδική απάντηση που τους πρέπει δεν είναι άλλη απο τον ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! Για να σταματήσουν διαπαντός τις μαγκιές....

πηγη:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Ας γίνει το 2011 ευκαιρία για αγώνα..

Ζούμε μέσα στην αβεβαιότητα για το μέλλον και δεν έχουμε κουράγιο να χτίσουμε όνειρα..παρά μόνο ένα, τη μέρα που θα αλλάξει το τοπίο έχοντας δώσει το δικό μας αγώνα ο καθένας ξεχωριστά μα πάντοτε όλοι μαζί ενωμένοι. Τα κεφάλια μας όμως πάντοτε ψηλά και τα μάτια λαμπερά κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο αναζητώντας τις χαμένες ελπίδες και προσμένοντας τη στιγμή εκείνη..Πάντα δυνατοί και ετοιμοπόλεμοι..

Ζω και ελπίζω πως θα ξεχυθούμε στο δρόμο μια μέρα κάπου εδώ κοντά αρπάζοντας πίσω ότι χάσαμε..τη χαμένη μας αξιοπρέπεια. Μας ξεγυμνώσανε..αρπάζοντας μας ότι πολυτιμότερο είχαμε..μας ξεγελάσανε, μας ξεπουλήσανε..Φτιάξανε μια κόλαση για να ζούμε μέσα ευνουχισμένοι...»»»


Το 2010 ήταν για πολλούς το ξύπνημα μέσα στην κόλαση μια κόλαση της οποίας τον δρόμο ακολουθούσαν υπνωτισμένοι εδώ και χρόνια..όμως εύχομαι το 2011 να γίνει η κόλαση που θα μπούνε αυτοί μέσα..Εύχομαι να γίνει πραγματικότητα οι αγώνες τόσων χρόνων..εύχομαι να βρούμε τη χαμένη αξιοπρέπειά μας..να δω την Ελλάδα εκεί ψηλά, στη θέση που της αρμόζει..Τέλος εύχομαι τιμωρία για τους ενόχους..τους προδότες και τους πουλημένους..Να χυθεί μόνο το δικό τους αίμα..Ήρθε η ώρα πλέον να δοθεί δικαιοσύνη, ήρθε η ώρα για δράση και εκδίκηση..

Ας γίνει το 2011 η ευκαιρία για αγώνα που περιμένει κάθε Έλληνας..

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Η γενιά που σκότωσε τον Θεό!

"Ο Θεός είναι νεκρός! Ο Θεός παραμένει νεκρός! Κι εμείς τον σκοτώσαμε! Πως να παρηγορηθούμε εμείς, οι φονιάδες των φονιάδων; Κάτω απ’ το μαχαίρι μας μάτωσε ότι πιο άγιο και πιο ισχυρό είχε ως τώρα ο κόσμος – ποιος θα μας καθαρίσει απ’ αυτό το αίμα; Ποιο νερό μπορεί να μας πλύνει; Ποιους εξιλασμούς, ποια ιερά παιχνίδια πρέπει να εφεύρουμε; Το μέγεθος αυτής της πράξης δεν είναι πολύ μεγάλο για μας; Δεν πρέπει να γίνουμε κι εμείς οι ίδιοι θεοί απλώς για να φαινόμαστε άξιοι της;" (Νίτσε)

Φιλοσοφία
Σκοτώσαμε τον Θεό, δηλαδή κατά μια έννοια σκοτώσαμε την Φιλοσοφία. Αρνηθήκαμε την Φύση και προσπαθήσαμε να μεταλαμπαδεύσουμε αξίες και ιδανικά παράταιρα με αυτήν. Θελήσαμε Φιλοσόφους, αλλά εξειδικεύσαμε την Παιδεία για να παράγει εργάτες, συγκεκριμενοποιήσαμε τα ερωτήματα, πειθαρχήσαμε τους Φιλοσόφους. Θελήσαμε Δασκάλους και τους περιορίσαμε στους τέσσερις τοίχους μιας αίθουσας και στην ύλη την εγκεκριμένη περισσότερο από τους ξένους, παρά από εμάς. Θελήσαμε εργάτες, αλλά τους βαπτίσαμε μέσα στην ασυδοσία, τους διδάξαμε την αεργία ως αρετή. ..»»»


Η Φιλοσοφία πέθανε γιατί πέθανε η Παιδεία, γιατί οι ψυχές των παιδιών δεν γέμισαν με όραμα και πρότυπα σωστά, αν όχι ηρωικά. Γεμίσαμε τις καρδιές τους με κενά πρότυπα του εύκολου κέρδους και της ανηθικότητας.

Σκοτώσαμε όντως το βιβλίο, αφήνοντας αργυρώνητους δημοσιογράφους να αναλάβουν την διαπαιδαγώγηση και να την μετατρέψουν σε μαζοποίηση και προπαγάνδα. Ευτελίσαμε την γνώση μετατρέποντας την σε διαβατήριο επαγγελματικής αποκατάστασης και αν, μετατρέποντας τους πτυχιούχους σε πλήθος ανέργων, αντί εκλεκτών επιστημόνων. Σκοτώσαμε όντως την ποίηση γιατί πλέον οι πόλεις μας δεν μπορούν να εμπνεύσουν τίποτα όμορφο, ακόμα και αν είχαμε, μέσα στο ρυθμό ζωής της πόλης, τον χρόνο για να το παρατηρήσουμε, συνεπώς σκοτώσαμε και τις Τέχνες μετατρέποντας όλα αυτά σε αστικά κατάλοιπα που αναδίδουν την δυσοσμία των σκοτεινών στενών της Αθήνας. Κλειστήκαμε σε ανθρώπινες κυψέλες με θέληση να φιλοσοφήσουμε, αλλά ξεχάσαμε ότι οι μέλισσες δεν φιλοσοφούν.

Άνθρωπος

Σκοτώσαμε τον Θεό, δηλαδή κατά μια έννοια σκοτώσαμε τον Άνθρωπο, το δημιούργημα του. Βουτηγμένοι στον καταναλωτικό ευδαιμονισμό και τον γρήγορο ρυθμό ζωής, αφήσαμε στην πόρτα της αστυφιλίας τα αισθήματα μας. Τα ευτελίσαμε κάνοντας τον έρωτα πορνοταινίες, την αδερφοσύνη αδιαφορία, την αγάπη στιγμιαίο συναίσθημα και το μίσος βιντεοπαιχνίδια υψηλής περιεκτικότητας σε βία. Ο άνθρωπος της πόλης που έζησε μέσα στην ατελείωτη βοή των μηχανών κατάληξε πιο απομονωμένος από ποτέ και εν τέλει δικτυώθηκε. Μέσα από την δικτύωση προσπάθησε να αφυπνίσει τα αρχέγονα ένστικτα του για κοινωνικοποίηση το μόνο που κατάφερε είναι να βρει υποκατάστατα φτηνά εκείνων που έχασε στην πορεία που εν τέλει καλύτερα να μην τα έχει βρει. Δόθηκε, μέσα στην ανωνυμία του διαδικτύου, η ευκαιρία σε ανυπόστατους απατεώνες να αποκτήσουν υπόσταση νοθεύοντας έτσι και τα αισθήματα και την γνώση. Αυτό που η τηλεόραση πρώτη προσπάθησε να επιτύχει έγινε τελικά πραγματικότητα μέσα από την μαζικότητα και αμεσότητα του διαδικτύου. Πήγαμε ένα βήμα εμπρός την φράση του καθηγητή Λιαντίνη συνεπώς καθώς ο άνθρωπος δεν πεθαίνει πλέον. Ο άνθρωπος πέθανε και ξημέρωσε η εποχή όχι του Υπερανθρώπου, όπως θα έλπιζε ο Νίτσε, αλλά του Υπανθρώπου. Συγχωρέστε μου τον τόνο, δεν είναι ρατσιστικό το σχόλιο μου. Δεν αφορά τις χιλιάδες των Υπανθρώπων που τριγυρνάνε στους δρόμους και τις πλατείες των Αθηνών. Το δικό τους θέμα θα καλυφθεί με απέλαση και κλείσιμο των συνόρων. Το αληθινό θέμα το οποίο και εξαρχής ήθελα να καλύψω αφορά τον γηγενή πληθυσμό, τους απογόνους της Φυλής που δημιούργησε τον λαμπρότερο Πολιτισμό της Ιστορίας, τους Έλληνες, οι οποίοι με τις κοινωνικές τους δομές να αποδομούνται καθημερινώς και με την ψυχή τους να παραμένει ουσιαστικά μονίμως διψασμένη, οδηγούνται μέσα από την υλιστική έρημο προς τον χαμό, όχι μόνο τον δημογραφικό, αλλά κυρίως τον πνευματικό. Στην γη των ζωντανών νεκρών δεν μένει τίποτα άλλο παρά να εκπέμψουμε το σήμα συγκέντρωσης και επανάστασης. Ένα σήμα που να γράφει "Όσοι ζωντανοί"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Τουρκικά ελικόπτερα ειδικών δυνάμεων πέταξαν επάνω από Μακεδονία και Θράκη!

Σμήνος τριών τουρκικών στρατιωτικών μεταφορικών ελικοπτέρων UH-60 Σικόρσκι, της τουρκικής Αεροπορίας Στρατού, όπως αυτά που προέβλεπαν τα τουρκικά σχέδια να δράσουν στην επιχείρηση "Βαριοπούλα", πέταξαν με την ... άδεια που παρείχε η ελληνική κυβέρνηση και κατόπιν σύμφωνης γνωμοδότησης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, επάνω από ολόκληρη την Μακεδονία και την Θράκη, σε μία πτήση περίπου μιάμισης ώρας και σε ύψος περί τα 400-600 μέτρα από το έδαφος, προερχόμενα από την Αλβανία! ...»»»


Τα ελικόπτερα με πλήρη πολεμικό εξοπλισμό (διανομείς αναλωσίμων, συστήματα ESM κλπ), όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, συμμετείχαν στην Βόρειο Αλβανία σε επιχειρήσεις εκκένωσης περιοχών λόγω των πλημμυρών που είχαν πλήξει την περιοχή της Σκόδρας.

Η έγκριση υπέρπτησης επάνω από τις περιοχές που είναι αναπτυγμένο το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Στρατού οπωσδήποτε δημιουργεί προβλήματισμό. Οι Τούρκοι, παρά το γεγονός ότι προέρχονταν από την βόρειο Αλβανία και το πιο φυσιολογικό ήταν να πετάξουν προς Τουρκία δια μέσου Σκοπίων και Βουλγαρίας, ζήτησαν και πήραν άδεια να πετάξουν επάνω από την Μακεδονία και την Θράκη και η άδεια τους δόθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Δεν έγινε, φυσικά κανένας έλεγχος στα τουρκικά ελικόπτερα ως προς τι ακριβώς συσκευές μεταφέρουν (πόσες φορές π.χ. θα δοθεί η ευκαιρία άραγε στην τουρκική Αεροπορία Στρατού να κινηματογραφήσει από τόσο χαμηλά την γεωφυσική και αστική διαμόρφωση της Μακεδονίας και της Θράκης; Δεν λέμε ότι συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι δεν συνέβη;).

Image
Τουρκικό μεταφορικό ελικόπτερο πάνω από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

Σε μία ανάλογη περίπτωση το 1999, όταν τα τουρκικά F-16 επιχειρούσαν κατά της Γιουγκοσλαβίας, ακόμα και η κυβέρνηση Σημίρη (που εν πάση περιπτώσει δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι διεπόταν από «πατριωτικές αντιλήψεις) είχε αρνηθεί να δώσει άδεια υπέρπτησης και υποχρέωνε τα τουρκικά μαχητικά να πετούν νότια της Κρήτης! Και να σημειώσουμε ότι μόλις πριον από τέσσερις ημέρες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος είχε χαρακηρίσει μιλώντας σε σνέδριο της Τουρκίας ως μία «διαρκή απειλή για την Ελλάδα»...

Τα τουρκικά μεταφορικά ελικόπτερα με το χαρακτηριστικό καμουφλάζ τους, φωτογραφήθηκαν από συνεργάτη του defencenet.gr επάνω από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, έναν στάνταρντ στόχο των τουρκικών ειδικών δυνάμεων που θα μεταφερθού ακριβώς με αυτά τα ελικόπτερα από το αντίστροφο δρομολόγιο, λίγο πριν εισέλθουν στον τουρκικό εναέριο χώρο. Οι λοιπές φωτογραφίες ελήφθησαν από τον τουρκικό Στρατό κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων στην Αλβανία και περιήλθαν στην κατοχή μας από άλλες πηγές.

ImageImage

Όπως είχε αποκαλύψει η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο τεύχος Οκτωβρίου, ο τουρκικός Στρατός έχει τροποποιήσει τα σχέδιά του από την εποχή της «Βαριοπούλας» το 2003 και πλέον προβλέπει ευρείας έκτασης αεροκίνητη επιχείρηση με μεταφορά ειδικών δυνάμεων σε μειονοτικές περιοχές της Ξάνθης και της Ροδόπης, ταυτόχρονα με την κύρια επιθετική ενέργεια στον Έβρο.

Πάντως, πηγές του ΓΕΕΘΑ, του ΓΕΣ και της Πολεμικής Αεροπορίας που ερωτήθηκαν σχετικά, απάντησαν ότι «Ουδέποτε ζητήθηκε η γνώμη μας για την πτήση των τουρκικών ελικοπτέρων. Και αν είχε ζητηθεί θα ήταν αρνητική»...

Τα ελικόπτερα που πέρασαν «σουβλάκι» Μακεδονία και Θράκης, είναι τα S-70 Α/A-28 Black Hawk που πρόσφατα πέρασαν από ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού το οποίο περιελάμβανε την εγκατάσταση του συστήματος αυτοπροστασίας HEWS καθώς και την ανάθμιση του πιλοτηρίου.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2005 και το ανέλαβε η εταιρεία Aselsan σε συνεργασία με άλλες τουρκικές και ξένες εταιρείες.

Image

Το πακέτο του συστήματος HEWS περιελάμβανε την εγκατάσταση συστήματος προειδοποίησης επερχόμενου πυραύλου (MWS) AAR-60 σε συνεργασία με την EADS-LFK, σύστημα διαχείρισης αντιμέτρων και εκτοξευτές αναλωσίμων Airmor (συμμετέχοντες εταιρείες MKEK, Mikes, Bilkent Uni, IMI) το οποίο διακρίνεται στο ένα από τα τρία που πέταξαν επάνω από την Αλεξανδρούπολη, σύστημα προειδοποίησης εγκλωβισμού από εχθρικό ραντάρ (RWR), σύστημα προειδοποίησης δέσμης Laser (LWR), κεντρική μονάδα επεξεργασίας (SCPU), σύστημα παρεμβολής ραντάρ (RF Jammer), σύστημα αντιμέτρων υπερύθρων (IR Countermeasure), AN/ALQ-144V(5) της εταιρείας BAE). Επιπρόσθετα αναβαθμίστηκε το πιλοτήριο με νέες 4 οθόνες MFD δύο για κάθε μέλος του πληρώματος.

Συνήθως χρησιμοποιούνται από τις ειδικές δυνάμεις του τουρκικού Στρατού...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Με αφορμή τα επεισόδια ΑΠΟΕΛ-όταν ο Χριστόφιας υπονομεύει κάθε εστία αντίστασης

Έγιναν ήδη γνωστές οι δηλώσεις Χριστόφια για τα γεγονότα που επεσυνέβησαν στον καλαθοσφαιρικό αγώνα ΑΠΟΕΛ-Πίναρ Καρσίγιακα όπως και οι κατάπτυστες δηλώσεις των κομμάτων που έσπευσαν περιδεείς (μήπως και θυμώσει η Τουρκία) να τον ανταγωνιστούν σε μειοδοσία. Είναι μια άλλη εκδήλωση της ηττοπάθειας των παχυδέρμων, σαπιοκοιλιάδων, οι οποίοι φοβούμενοι τον κίνδυνο της καλοταϊσμένης ζωής τους, μετά τις μαζικές λιποταξίες τους το 1974 και αφού έστρωσαν με ροδοπέταλα την προέλαση των Τούρκων εισβολέων και αφού ευλόγησαν την κατοχή της Πατρώας Γης, την επαύριο της εισβολής διακήρυξαν στα πέρατα της οικουμένης ότι δεν προτίθενται να απειλήσουν το νέο status-quo και παραιτήθηκαν από την επιλογή του ένοπλου αγώνα. Τώρα οσάκις επισυμβεί οιονδήποτε επεισόδιο που ενδεχομένως θα εκνευρίσει τους Τούρκους, σπεύδουν ως ελεεινοί και τρισάθλιοι, να εξευμενίσουν τον εισβολέα και είναι έτοιμοι ακόμη και να προσφέρουν πεσκέσι στους Τούρκους όσους Έλληνες δεν καταθέτουν τα όπλα . ...»»»


Δεν αναμέναμε διαφορετική αντίδραση και από τον Χριστόφια, τον επονομαζόμενο, λίαν επιτυχώς, και ως Τουρκόφια ένεκα των φιλικών συναισθημάτων που τρέφει προς τους Τούρκους. Τον άνθρωπο που κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος υφαρπάζοντας τις ψήφους του λαού προβαλλόμενος ως πρόεδρος της (δήθεν) ανθρωπιάς αλλά με την εκλογή του απέδειξε τι ανθρωπιά εννοούσε. Η δήθεν ανθρωπιά του εκδηλώνεται ως κακόγουστη συγκίνηση, που συνοδεύεται με κλάψες, στη θέα γερόντων, οι οποίοι του θυμίζουν τάχα τον κύρη του. Ο κύρης του που, κατά πως λέει, έχτιζε φούρνους και μετά ανέβαινε στην οροφή τους να χορέψει και αυτός από κάτω να του φωνάζει “αν επέλλανε”!!! Αυτά και άλλα παρόμοια αφηγείται και μάλιστα στους δέκτες της τηλεόρασής μας, αυτός ο περίεργος τύπος που βρέθηκε να μας κυβερνά!

Τι ανθρωπιά υπονοεί; Να διορίζει το συγκενολόϊ του σε δημόσιες θέσεις, να παραχωρεί προς τον κουμπάρο του σχεδόν όλες τις προσφορές των δημοσίων έργων, να έχει αλώσει τον κρατικό μηχανισμό με τους ινστρούχτορες του Κόμματός του, να μεθοδεύει τον αφελληνισμό του Νησιού με μουσουλμάνους, με έποικους, με ανατολίτες και με κάθε λογής μετανάστες. Τους μετανάστες αυτούς, δια του Υπουργού του, Νεοκλή Συλικιώτη, ο οποίος πίσω από το επίθετό του αποκρύβει το γεγονός ότι ο παππούς του είναι Τουρκοσύριος, τους πολιτογραφεί ως Κύπριους αποβλέποντας έτσι ν΄ αλλάξει τη φυλετική σύνθεση του Νησιού και από Ελληνικό να το μετετρέψει σε τουρκομουσουλμανικό, το οποίο θα κυβερνά για πολλές δεκαετίες δια των νέων, αλλόφυλων ψηφοφόρων. Το ύπουλο αυτό σχέδιο, το οποίο ο Χριστόφιας και οι ανθέλληνες, αλλόφυλοι και εθνομηδενιστές κομματικοί του ΑΚΕΛ απεργάζονται θα επιφέρει το χαριστικό πλήγμα στον Ελληνισμό της Κύπρου, που τόσο εμίσησαν και τόσο πολέμησαν και πολεμούν εδώ και μισό αιώνα. Το έργο τους γίνεται δε ευκολότερο με την άλωση, όπως προαναφέρουμε, του κρατικού μηχανισμού, με τη διάλυση της Εθνικής Φρουράς και με τη διάλυση του κοινωνικού ιστού. Αποβλέπει δε, αυτός ο νέος εφιάλτης, μέχρι το επόμενο δημοψήφισμα να έχει πολιτογραφήσει ικανό αριθμό αλλοφύλων ψηφοφόρων, ώστε να μπορέσει να πλαστογραφήσει τη βούληση του Ελληνισμού, ο οποίος ετοιμάζεται να του φτύσει ξανά ένα ΟΧΙ κατάμουτρα.

Ταυτόχρονα επιδιώκει τουρκοφόρα λύση, δυνάμει της οποίας θα παραχωρήσει το Ελληνικό Κυπριακό Κράτος στους Τούρκους. Οι Τούρκοι μαζί με τους Εγγλέζους ετοιμάζονται να βάλουν χέρι στα κοιτάσματα πετρελαίου των νοτίων ακτών της Κύπρου και ο Χριστόφιας διαπραγματεύεται μαζί τους ώστε αυτός και το κόμμα του να κυβερνούν (την τουρκική πλέον Κύπρο) δια της σταθμισμένης ψήφου, εκ περιτροπής με τους αδελφούς του, Τούρκους (παλαιοεποίκους). Προς απόδειξη των δουλικών, «καλών» του προθέσεων προς τους Τούρκους, προέβη στις γενναιόδωρες προσφορές του, δια των οποίων απεδέχθη ήδη 50,000 εποίκους να πολιτογραφηθούν ως Κύπριοι ενώ ταυτόχρονα σπεύδει και παραχωρεί από τώρα την ιθαγένεια σε μεγάλο αριθμό Τούρκων εποίκων, τους οποίους αναλαμβάνει να συντηρεί από το υστέρημά μας (σχετικό το δημοσίευμα μας http://antistasi.org/?p=13112 )

Ο σατανικός αυτός σχεδιασμός γίνεται ευκολότερος με τη διάσπαση του κοινωνικού ιστού, η οποία διάσπαση επιτυγχάνεται με την εξάπλωση των ναρκωτικών, τα οποία διοχετεύονται από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές δια των οδοφραγμάτων, που η κυβέρνηση Χειστόφια διάνοιξε και συντηρεί και μάλιστα με επαχθείς για την πλευρά μας όρους (όπως η παροχή ρεύματος και καυσίμων στα κατοχικά στρατεύματα) και με το ανεξέλεγκτο έγκλημα, το οποίο ανθεί και αποδίδει θαυμάσια εις βάρος του Ελληνισμού, προς τέρψη των κυβερνώντων ανθελλήνων, μέσα από τα καζίνα, τα οποία φυτρώνουν σε κάθε γωνιά και σε κάθε γειτονιά.

Παράλληλα η αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού και το πλήγμα του Ελληνισμού στην Κύπρο επιτυγχάνεται με την οικονομική δυσπραγία του λαού και ακόμη την πορνεία, η οποία ενισχύεται μέσα από τη λαθρομετανάστευση. Μια λαθρομετανάστευση που εξυπηρετεί ποικιλοτρόπως αυτή την εφιαλτική κυβέρνηση γι΄αυτό και την επιδοτεί, Και προσελκύει τους λαθρομετανάστεςμε τα παχυλά επιδόματα που τους παραχωρεί. Επιδόματα μάλιστα, που εξασφαλίζει δια της εξοντωτικής φορολογίας του Ελληνικού γηγενούς πληθυσμού.

Αυτά συμβαίνουν στη μακαρία Κύπρο, παραμονές του έτους 2011, και οι λοιποί πολιτικοί ζουν στη νιρβάνα τους και απλά σπεύδουν αψυχολόγητα να καταδικάσουν τη δικαιολογημένη έκρηξη της νεολαίας, η οποία κτυπώντας τον τούρκο καλαθοσφαιριστή νοιώθει να κτυπά τονΤούρκο βιαστή της μάνας του, το δολοφόνο του πατέρα του, τον κατακτητή που ξερίζωσε τον παππού του από την πατρογονική του Γη, τον αυριανό δολοφόνο του ιδίου και τον επίβουλο του μέλλοντός του.

Ονήσιλος Κρατερός

Στέλεχος Κινήματος ελληνικής Αντίστασης

Σας παραθέτουμε ακολόυθως τις κατάπτυστες δηλώσεις του Χριστόφια όπως τις αποσπάσαμε από το ΣΙΓΜΑ, αλλά προτού τις αναγνώσετε απαγγείλατε φωνακτά, όσο μπορείτε δυνατά, τους ακόλουθους στίχους του Παντελή Μηχανικού:

Ίτε



«Και τι περιμένεις από ανθρώπους

που τους βιάσανε τις γυναίκες μπροστά στα μάτια τους

και δεν τράβηξαν τον σουγιά τους.

Απαθώς

τότε

κι απαθώς

σήμερα

ζητάνε απλώς

διαζύγιο.

Τέτοιοι ρουφιάνοι

δεν μπορούν να πολεμήσουν για τίποτε».

Παντελής Μηχανικός



«Δεν αποτελεί άλλοθι για κανέναν ανεγκέφαλο, ο οποίος νομίζει ότι το να κτυπά με αυτό τον τρόπο ή να προσπαθεί να κτυπήσει καλαθοσφαιριστή κτυπά την Τουρκία», σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε ότι η Τουρκία είναι μεν κατοχική δύναμη, ”αλλά για να λύσουμε το Κυπριακό πρέπει να συνομιλήσουμε και να δημιουργήσουμε σχέσεις και με την Τουρκία, όσον και αν αυτό φαίνεται για ορισμένους ‘σούπερ-πατριώτες’ παράδοξο και παράξενο”.

”Βέβαια δεν είναι τυχαία που φωνάζουν ‘Χριστόφια, προδότη-καταδότη’. Τούτα τα κατάπτυστα δείχνουν ένα πολύ χαμηλό επίπεδο πολιτισμού, αλλά και ότι ακόμα ο φασισμός είναι ριζωμένος στις ψυχές ορισμένων”, πρόσθεσε. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας κατέληξε λέγοντας ότι ”αν δεν ξεριζωθεί – και εμείς θα προσπαθήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο να το ξεριζώσουμε από τις ψυχές των ανθρώπων – δεν πρόκειται να δούμε ‘χαϊρι’ εδώ μέσα»

Αναδημοσίευση απο:http://antistasi.org
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ! Απολύτως πετυχημένη η πρωτοφανής συγκέντρωση και πορεία των εθνικιστών στη Κομοτηνή, με πρωτοβουλία του Λαϊκού Συνδέσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την συνεργασία πατριωτικών συλλόγων και οργανώσεων από όλη την Βόρεια Ελλάδα!...»»»


Με απόλυτη επιτυχία έληξε τις απογευματινές ώρες οι μαζικότατη συγκέντρωση και πορεία των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών στους κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής.

Η προσυγκέντρωση των Εθνικιστών έγινε στην πλατεία «Σπαθί» ακριβώς απέναντι από την κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, έχοντας την θερμή συμπαράσταση των Ελλήνων κατοίκων της πόλης.

Αιφνιδιαστική ήταν η συγκέντρωση και για τις λιγοστές αστυνομικές δυνάμεις της πόλης, οι οποίες προσπαθούσαν πάσει θυσία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και παρακαλούσαν τους υπεύθυνους της εκδήλωσης να μην πλησιάζει η συγκέντρωση το προξενείο.

Οι κύριοι του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. φαίνεται πως έχουν τρικυμία εν κρανίω, μιας και θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι αυτοί που προκαλούν διαταραχές και επεισόδια δεν είναι οι Εθνικιστές, αλλά τα διάφορα δικά τους προστατευόμενα «καλόπαιδα».

Επίσης θα έπρεπε να προφυλάξουν τους Έλληνες από την παράνομη δράση των τούρκων πρακτόρων στη Θράκη μας, παρά να ασχολούνται με το εθνικιστικό κίνημα.

Επί τόπου δόθηκαν συνεντεύξεις σε τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης από τον υπεύθυνο της συγκέντρωσης αν και αμφιβάλλουμε αν θα προβληθούν οπουδήποτε.

Στη συνέχεια ο κύριος όγκος των συγκεντρωμένων μετέβη στην κεντρική πλατεία της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Η Θράκη είναι ελληνική, αλήτες, προδότες, πολιτικοί!» και «Έξω τώρα, το προξενείο».

Ακολούθησαν οι ομιλίες των εκπροσώπων των πατριωτικών οργανώσεων και τέλος του εκπροσώπου της Διοικήσεως περιφερείας Βορείου Ελλάδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Από τους ομιλητές τονίστηκε κυρίως η ανενόχλητη από το «ελληνικό» πασοκικό κράτος δράση των τούρκων πρακτόρων, αλλά και ο κίνδυνος κοσοβοποίησης της Θράκης μας. Έγινε και εκτενής αναφορά στα δεινά που μας επέφεραν οι πολιτικοί μας με την υποδούλωση της Ελλάδος στους τοκογλύφους του Δ.Ν.Τ.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία μέσα από τους κεντρικότερους δρόμους της Κομοτηνής, η οποία πέρασε και λίγα μέτρα από το προξενείο της τουρκίας. Εκεί, οι συναγωνιστές φώναζαν συνθήματα κατά των τούρκων πρακτόρων και της παρουσίας του προξενείου στην πόλη της Κομοτηνής. Η πορεία συνεχίστηκε χωρίς εμπόδια, καταλήγοντας στο σημείο από όπου ξεκίνησε, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, όπου και ακούστηκε το σύνθημα «Αίμα τιμή Χρυσή Αυγή, θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη». Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο μας, ο οποίος αντηχούσε σε όλη την πόλη.



ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ...

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΧΡΟΝΟΣ»: ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Μεγάλης έντασης συμπλοκές από συμμορίες λαθρομεταναστών στη Πάτρα

Οι εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί μιλούν από μόνες τους. Καλώς ήλθατε στην πολυπολιτισμική «Ελλάδα» των «αντιρατσιστών» και των πολιτικών τους προστατών που θέλουν να «ελληνοποιούν» με συνοπτικές διαδικασίες τους αλλοδαπούς.

Από το μεσημέρι στον Άγιο Διονύσιο Πάτρας, συμμορίες λαθρομεταναστών διαφορετικών εθνοτήτων, ξεκίνησαν οδομαχίες μεταξύ τους για τον έλεγχο της περιοχής και ότι αυτό συνεπάγεται… Η αστυνομία μετά βίας ελέγχει την κατάσταση και προχώρησε σε χρήση χημικών όμως όπως θα δείτε και στο βίντεο οι συμπλοκές ήταν αρκετά βίαιες με μαχαιρώματα και τουλάχιστον πέντε τραυματίες. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι και αυτή την στιγμή υπάρχει ένταση στην περιοχή....»»»


Οι λαθρομετανάστες είναι πλήρως εξοπλισμένοι με πέτρες, λοστούς και μαχαίρια και αποτελούν έναν πραγματικά ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ για όποιον πολίτη – κατά λάθος – βρεθεί στην περιοχή. Εκτός από τους τραυματίες, υπάρχουν και υλικές ζημιές σε κτίρια της περιοχής κοντά στο λιμάνι αλλά και σε σταθμευμένα οχήματα. Το υπουργείο προστασίας πολίτη από την άλλη ήδη σχεδιάζει τις νέες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των λαθρομεταναστών ενώ η αστυνομία φροντίζει να εξαντλεί την αυστηρότητά της απέναντι σε Έλληνες διαδηλωτές την ώρα που συμμορίες λαθρομεταναστών εγκληματούν ανενόχλητες σε όλη την χώρα!



πηγη:ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

(ΒΙΝΤΕΟ)ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ 12-12-2010 : ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΠΗΓΗ:ΕΓΕΡΣΙΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
Συναυλία-παρωδία στον Άγιο Παντελεήμονα
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ



»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Κάτω η Ελλάς των: ΨΗΦΩΝ, των ΜΙΣΘΩΝ, των ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΩΝ και των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

Περικλής Γιαννόπουλος - Επίκαιρος όσο ποτέ!

Κάτω η Ελλάς των: ΨΗΦΩΝ, των ΜΙΣΘΩΝ, των ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΩΝ και των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

Αυτή είναι η Τωρινή Ελλάς, καταχρεωκοπημένη πνευματικώς από την πρώτην της ημέραν. Καταχρεωκοπημένη πραγματικώς. Με Κράτος γνήσιον, ληστρικότατον, Τσουλήν.
Στριφογυρίζουσα αδιεξόδως εις τα ίδια καμώματα και τα ίδια ψεύματα, των πρώτων ημερών της Ελευθερίας της, τα οποία εβαρύνθησαν και οι πέτρες, αδυνατούσα να σταθή εις τα πόδια της, αδυνατούσα να δημιουργήση το παραμικρόν Εθνικόν, ναρκώνουσα και καταπνίγουσα την Τιτάνειον δύναμιν του Ελληνικού Ατόμου, καταδολοφονούσα και καταατιμάζουσα, καθ' όλα τα σημεία του Ελληνισμού, επί ένα ήδη αιώνα, με τους Προξένους της, καταληστεύουσα αυτόν,...»»»


δένουσα τα χέρια του και κρατούσα σφικτά αυτόν, εις τα πανταχόθεν ραπίσματα χάριν της, ενώ Αυτή στουπί εις το Βουλευτικόν της μεθύσι, κυλιέται εις το Παραδείσειον περιβόλι της, κατατρωγόμενη από την εσωτάτην της λέπρα, την Αμάθειαν, την Ανηθικότητα και τον χυδαιότατον Εγωϊσμόν, θεόστραβη προ του Έργου το οποίο ανέλαβε να εκτελέση, αναίσθητος προ των κακών και των χαμών, που προξενεί εις την φυλήν και εις εαυτήν, με πρόσωπον φουσκολωβιασμένον και εγκέφαλον παράλυτον, ολόκληρον καρκίνον, μεταδίδοντα σπασμωδικάς, τρελλάς κινήσεις εις το Σώμα του Ελληνισμού.
Αυτή είναι η Τωρινή Ελλάς. Η Ελλάς των Κλεφτών - Ηρώων. Των Κλεφτών Κουτσούρων, και η Ελλάς των Παιδιών αυτών - αντί υψηλών Αριστοκρατών φορτωμένων με την Πατρικήν Δόξαν του Πυρός και την ιδίαν δόξαν Πνεύματος και Ευγενείας - Τραμπουκογαλάντιδων και τέλος των απογόνων αυτών και των διαδόχων των Συστημάτων των, Κλεφτών του 97, Κλεφτών Εκφυλισμένων, Κλεφτών Ανήθικων, Κλεφτών Γραμματοστραβών και Γραμματολεπρών, Κλεφτών ΜΠΟΥΦΩΝ και τρισχειρότερον και συνολικότερον όλων, η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.
Αυτή, αμυδρώς, είναι η Τωρινή σας Ελλάς. Και θα ήτο ανεξήγητον θαύμα, πώς είναι δυνατόν να υπάρχη το τερατώδες αυτό κατασκεύασμα, εάν δεν το εστήριζεν η Ιερά Συμμαχία των Μεγάλων Κροκοδείλων, η υποκύψασα εις την ηθικήν πίεσιν των Λαών και αναγκασθείσα να κυρώση την Ελευθερίαν και δημιουργήση Έθνος Ανεξάρτητον.

***

Το βιβλίο του (του Περικλή Γιαννόπουλου) καθορίζει τον Έλληνα που ξέρει να το διαβάσει... Μπορεί να τον είπαν τρελλό, εκείνον που το έγραψε, κι όμως είναι πιο σωστός και γνωστικός από κάθε Έλληνα σημερινό. Η "φρονιμάδα" είναι των πολλών αυτή που μας έφαγε και μας τρώει. Την "τρέλλα" θέλω, αυτή με καθαρίζει από τα τρις βαριά και βρώμια κατακαθίσματα που αφήνει μέσα μου περνώντας η συγκαιρινή, η ταπεινωμένη ζωή, που με φαρμακώνει. Η τρέλλα έχει μάτια και βλέπει. Η φρονιμάδα είναι τύφλα. Τρελλοί ήταν οι προφήτες και γνωστικά τα ξεπεσμένα πλήθη.
Ίωνας Δραγούμης


Από το βιβλίο του Περικλή Γιαννόπουλου "Ξενομανία, Νέον Πνεύμα, προς την Ελληνικήν Αναγέννησιν".


ΠΗΓΗ:ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ανατολικής Μακεδονίας
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Όταν η Ελλάδα είχε ηγέτες με Αρχίδ@@, κι όχι Αρχίδ@@ ηγέτες...

Κάποτε, τότε που Ελλάδα είχε Ηγέτες, άντρες με Αρχίδ@@ κι όχι φερέφωνα, αρνήθηκε να αποπληρώσει δάνειο που είχε λάβει. Η ιστορία έχει ως εξής: το 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά, αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique.

Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο του Διεθνούς δικαίου, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Λαού και της χώρας! ...»»»


Στο υπόμνημά της, η Ελληνική κυβέρνηση έλεγε:"Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού και για τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή. Όποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην θέση της, θα έκανε το ίδιο" (Yearbook of the International Law Commission, 1980,v.l.,sel.25).

Το επιστέγασμα ήρθε με το υπόμνημα που κατέθεσε στο Διεθνές Δικαστήριο ο νομικός εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης το 1938, όπου τόνισε τα αυτονόητα: Ενίοτε μπορεί να υπάρξει μια έκτακτη κατάσταση "η οποία κάνει αδύνατο για τις Κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές και προς τον Λαό τους. Οι πόροι της χώρας είναι ανεπαρκείς για να εκπληρώσουν και τις δύο υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Είναι αδύνατον να πληρώσει μια Κυβέρνηση το χρέος και την ίδια στιγμή να παρασχεθεί στον λαό η κατάλληλη διοίκηση και οι εγγυημένες συνθήκες για την ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα δύο. Και φυσικά, το καθήκον του Κράτους να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των βασικών δημοσίων υπηρεσιών, ΥΠΕΡΤΕΡΕΕΙ έναντι της πληρωμής των χρεών της. Από κανένα κράτος δεν απαιτείται να εκπληρώσει, μερικά ή ολικά, τις χρηματικές του υποχρεώσεις, αν αυτό ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών του κι έχει σαν αποτέλεσμα την αποδιοργάνωση της διοίκησης της χώρας (σας θυμίζει κάτι;). Στην περίπτωση που η αποπληρωμή των χρεών θέτει σε κίνδυνο την οικονομική ζωή και τη διοίκηση, η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να διακόψει ή και να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρέους!

Με αυτά τα επιχειρήματα λοιπόν, το Διεθνές δικαστήριο δικαίωσε την Ελλάδα, δημιουργώντας νομικό προηγούμενο, στο οποίο μάλιστα το 2003 στηρίχθηκε η Αργεντινή και ο αείμνηστος πρόεδρος της, Νέστωρ Κίχνερ, ο οποίος επέλεξε να διαγράψει μονομερώς το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους της χώρα του, αντί να την υποδουλώσει στο ΔΝΤ!
Χωρίς λόγια...
πηγη: ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Ιδρύθηκε η Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης!

* Η Google χαρακτηρίζει τη Θράκη ως "Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης"!!!

Όνειρο ή εφιάλτης, ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει, είναι πραγματικότητα. Επί 2,5 χρόνια καταγγέλλουμε τις προσπάθειες της Άγκυρας να θέσει θέμα ανεξάρτητης Θράκης, αλλά δυστυχώς σε ώτα μη ακουόντων… οι καταγγελίες έμειναν στον «αέρα».
Μέσω της γνωστής εφαρμογής της Google Earth ανακαλύψαμε πως η Θράκη δεν είναι πλέον ακριβώς Ελληνική, αλλά έχει μεταβληθεί (τουλάχιστον στους χάρτες της αμερικανικής εταιρείας) σε Ανεξάρτητη Δημοκρατία…! Απίστευτο και όμως γεγονός, αφού η αδράνεια των Ελληνικών κυβερνήσεων θα πρέπει επιτέλους να βραβευτεί από τους ινστρούχτορες της προπαγάνδας στην Άγκυρα.
Στην εικόνα που σας παραθέτουμε (τα πνευματικά δικαιώματα της οποίας έχει η Google και μάλιστα με απειλή ποινής… σε περίπτωση αναδημοσίευσης οποιουδήποτε χάρτη της) γίνεται περισσότερο από σαφές πως η Θράκη είναι πλέον ανεξάρτητη Δημοκρατία! ...»»»


Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν θα έχουμε εμείς ποινικές συνέπειες από την αναπαραγωγή αυτού του ψευδώνυμου χάρτη που τολμά να δημοσιεύει η Google, αλλά σκεπτόμαστε πως ίσως ήρθε η ώρα κάποιοι από την Δικαιοσύνη να αναλάβουν τον ρόλο που τους αρμόζει και να μηνύσουν τα αρμόδια Ελληνικά υπουργεία Εσωτερικών και Εξωτερικών, για πλημμελή εργασία και έκθεση σε εθνικό κίνδυνο μίας ολόκληρης γεωγραφικής περιοχής της χώρας…
Η Google Earth δημιουργεί σήμερα μείζον εθνικό ζήτημα για την Ελλάδα, εκτός και εάν η Άγκυρα ή τα τσιράκια της στην Θράκη προσκόμισαν ικανά αποδεικτικά στοιχεία –διακρατικές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας- που αποδεικνύουν τη νομιμότητα του συγκεκριμένου χάρτη.
Ανύπαρκτη η Θράκη και για άλλη μεγάλη αμερικανική εταιρεία
Προσπαθώντας να εγκαταστήσω το δοκιμαστικό λογισμικό δημιουργίας γραφιστικών αρχείων της Corel (Corel Draw), διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη πως στην διαδικασία του Register και όταν έπρεπε να «καταθέσω» τα στοιχεία μου, δεν υπήρχε στην Ελλάδα η Θράκη. Η Ελλάδα, σύμφωνα με την Corel σταματάει στην… Ανατολική Μακεδονία.
Αφέλεια, λάθος ή συντονισμένη ενέργεια από τις γνωστότατες στον χώρο της πληροφορικής και στο διαδίκτυο αμερικανικές εταιρείες Corel και Google; Μήπως κάποιος από την τραγική κυβέρνηση των Αθηνών θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάρει θέση και να ζητήσει την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και την επαναφορά της Θράκης στην Ελλάδα ή… θα πρέπει να ζητηθεί πρώτα η άδεια του κυρίου Στρος Καν;

Πώς πρέπει να αντιδράσουμε;
Ζώντας στην Θράκη και αντιλαμβανόμενος πως η εγκληματική ανεπάρκεια των Ελληνικών κυβερνήσεων καθιστά τον Ελληνισμό της Θράκης αιχμάλωτο του οιουδήποτε, έχω αρχίσει πολύ σοβαρά να σκέφτομαι εάν θα πρέπει να καταβάλω οποιαδήποτε εισφορά στα ταμεία του Ελληνικού κράτους.
Η κοινή λογική προτάσσει, πως ίσως θα έπρεπε όλοι όσοι κατοικούμε στην Θράκη να σκεφτούμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην καταβάλουμε δεκάρα τσακιστή στο κράτος των Αθηνών έως ότου οι συγκεκριμένες αμερικανικών συμφερόντων εταιρείες επιδιορθώσουν το «λάθος» τους.
Άλλωστε, γιατί να συνεισφέρουμε σε ένα κράτος που μας έχει εγκαταλείψει στις διαθέσεις της Άγκυρας και μας αφήνει να χαρακτηριζόμαστε ως πολίτες κάποιου άλλου κράτους (και μάλιστα ανεξάρτητου);

Μπείτε εδώ [Θράκη]


Κωνσταντίνος

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

Το έπος του Συντάγματος Μακρυγιάννη

Αφιέρωμα στο ΕΠΟΣ της αντίστασης του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη κατά τα Δεκεμβριανά του 1944 απο το ιστολογιο blackblogofcommunism.

1. Εισαγωγή: Το έπος του Συντάγματος Μακρυγιάννη, μέρος πρώτο


2. Η Αθήνα στις φλόγες: Το έπος του Συντάγματος Μακρυγιάννη, μέρος δεύτερο


3. Το «φρούριο» Μακρυγιάννη: Το έπος του Συντάγματος Μακρυγιάννη, μέρος τρίτο

...»»»



4. 6 Δεκεμβρίου: Η μάχη των φυλακίων: Το έπος του Συντάγματος Μακρυγιάννη, μέρος τέταρτο


5. Η βόρεια πλευρά και οι αποτυχίες του ΕΛΑΣ: Το έπος του Συντάγματος Μακρυγιάννη, μέρος πέμπτο


6. 7-9 Δεκεμβρίου: Αντεπίθεση της Χωροφυλακής: Το έπος του Συντάγματος Μακρυγιάννη, μέρος έκτο


7. Η μεγάλη επίθεση της 10ης Δεκεμβρίου: Το έπος του Συντάγματος Μακρυγιάννη, μέρος έβδομο


8. 11 Δεκεμβρίου: Νυκτερινές επιθέσεις: Το έπος του Συντάγματος Μακρυγιάννη, μέρος όγδοο


9. 12-14 Δεκεμβρίου: Κατάρρευση της κομμουνιστικής επίθεσης: Το έπος του Συντάγματος Μακρυγιάννη, μέρος ένατο


10. Η σημασία της αντίστασης στο Μακρυγιάννη: Το έπος του Συντάγματος Μακρυγιάννη, μέρος δέκατο (τελευταίο)




»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Ψήφισαν νόμο που θα εμποδίζει τα δικαστήρια να αποφασίζουν άμεση απέλαση λαθρομεταναστών!

Δεν έχουν σκοπό και δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να σταματήσουν την εισροή λαθρομεταναστών στην χώρα. Αναμένονται και άλλα εκατομμύρια εισβολέων από Αφρική και Ασία…

Όλα δείχνουν πως δεν έχουν την πρόθεση οι εξουσιαστές αυτής της χώρας να σταματήσουν το συνεχώς αυξανόμενο κύμα λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα. Αυτό αποδεικνύει και η τροπολογία που ψηφίστηκε στην Βουλή, με την οποία δίνεται η δυνατότητα ακόμη και στον… ΟΗΕ(!) να παρεμβαίνει σε δίκες στις οποίες αποφασίζεται η ποινή απελάσεως αλλοδαπών! Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει νέα χρονοβόρα διαδικασία και πρακτικά θα είναι σχεδόν αδύνατη η οποιαδήποτε άμεση απέλαση λαθρομετανάστη!Η σχετική είδηση για τα θέμα, που βεβαίως θάφτηκε από τα ΜΜΕ έχει ως εξής:...»»»


«Τροπολογία με την οποία κατοχυρώνεται η δυνατότητα διατύπωσης αντιρρήσεων, εκ μέρους αλλοδαπών που δικάζονται επί ποινή απελάσεως, είτε εκ μέρους των ιδίων, είτε μέσω πληρεξουσίου, κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Με την ίδια τροπολογία παρέχεται η δυνατότητα στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, να παρεμβαίνει σε δίκες ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, ή των διοικητικών δικαστηρίων, όταν η προσβαλλόμενη πράξη αφορά την αναγνώριση αλλοδαπού ως πρόσφυγα, ή εν γένει ως δικαιούχου κάθε άλλης μορφής διεθνούς προστασίας.

Η παρέμβαση δεν ασκείται υπέρ συγκεκριμένου διαδίκου, αλλά αποσκοπεί στην ενημέρωση του δικαστηρίου σε ειδικές νομικές πτυχές του δικαίου του ασύλου, ή της εθνικής και διεθνούς ανθρωπιστικής συνεργασίας.»

πηγη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Η Θράκη μία νέα Κύπρος

Οι συνεχείς εξελίξεις στην γεωπολιτική σκακιέρα των Βαλκανίων, οι μυστικές διαβουλεύσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου με την Άγκυρα, οι δηλώσεις των τουρκοφρόνων της Θράκης περί προσδοκιών «αναγνώρισης» και «απόκτησης δημοκρατικών ελευθεριών» διαγράφουν ένα ιδιόμορφο και άκρως επικίνδυνο ψηφιδωτό για τα επερχόμενα στην χώρα μας και ιδιαίτερα στην Θράκη.
Μιλώντας πρόσφατα με έναν Κύπριο που έζησε τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, αλλά και όλα όσα προηγήθηκαν της εισβολής αυτής, διαπίστωσα πως η «συνταγή» που ακολουθεί η Άγκυρα είναι σταθερή. Και γιατί να αλλάξει την πρακτική και τις μεθοδεύσεις της, άραγε, όταν είναι ιστορικά διαπιστωμένη η… επιτυχία;...»»»


«Όταν μπήκαν οι Τούρκοι στην Κύπρο, διαπιστώσαμε κάτι που ήδη γνωρίζαμε, αλλά κανείς δεν ήθελε να αναφέρει καν. Οι Τουρκοκύπριοι είχαν πολεμικά όπλα και οι Ελληνοκύπριοι κυνηγετικά τουφέκια!!! Όλοι μας το ξέραμε πως σχεδόν σε κάθε σπίτι Τουρκοκύπριου υπήρχαν τουλάχιστον 2 έως τέσσερα πολεμικά όπλα, αλλά ποτέ δεν τολμήσαμε να σκεφτούμε τι θα συμβεί εάν… γινόταν κάτι σοβαρό»…

Αυτά μου είπε ο Κύπριος φίλος και με έκανε να παγώσω. Πριν τρεις ημέρες υπήρξε σύλληψη στην Θράκη, ενός τούρκου πολίτη, ο οποίος κουβαλούσε στρατιωτικό πολεμικό εξοπλισμό. Το 1987 στον Πειραιά οι υπηρεσίες ασφάλειας απεκάλυψαν την είσοδο στρατιωτικών πολεμικών όπλων και υλικού, το οποίο είχε προορισμό την Θράκη. Τα σύνορα της χώρας, σήμερα, έχουν γίνει διάτρητα από τους λαθρομετανάστες (και ποιός ξέρει ποιούς άλλους)… Οι φωνές για «γροθιές», για «αγώνα», για «τουρκική Θράκη» (μέχρι σημαία της ανεξάρτητης Θράκης έχουν φτιάξει οι τουρκόφρονες της περιοχής, ενώ ήδη λειτουργεί η «Συμβουλευτική Επιτροπή Τούρκων Δυτικής Θράκης» έχοντας ορκίσει τα μέλη της ως «γκρίζα κυβέρνηση»), συνεχώς δυναμώνουν και επιτίθενται στην Ελλάδα μέσα από όλα τα διεθνή φόρα…
Η Θράκη βρίσκεται στον δρόμο της Κύπρου. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο τούρκος πρωθυπουργός ήταν σαφής πριν δύο (περίπου) χρόνια, όταν δήλωνε από την Κωνσταντινούπολη αναφερόμενος στους μουσουλμάνους της Θράκης «οι πολίτες μου»… παραβιάζοντας -μέσα από μία καθαρά εχθρική πολιτική ενέργεια- το υποτιθέμενο καλό κλίμα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας… Και αυτή η δήλωση του τούρκου πρωθυπουργού αποτέλεσε την επίσημη αρχή έμμεσης διεκδίκησης μέρος του Ελληνικού πληθυσμού της Θράκης και της μετατροπής του σε… τούρκους!
Κι ενώ γνωρίζουμε πως στην Θράκη υπάρχουν όπλα, γεγονός που δυναμιτίζει επικίνδυνα το άμεσο μέλλον της περιοχής, καλό θα ήταν να παρατηρήσουμε τι άλλο είναι αυτό που ίσως τοποθετεί σε κατάσταση συναγερμού την συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή της χώρας μας. Και, δυστυχώς, η παρατήρηση καταλήγει στην βάση ελέγχου των μουσουλμάνων που έχει δημιουργήσει η Άγκυρα. Και αυτή η βάση είναι η θρησκεία, το Ισλάμ. Δεν είναι του παρόντος να αναλύσουμε τι ακριβώς είναι το Ισλάμ και εάν είναι μόνο θρησκεία. Δεν θα ασχοληθούμε ούτε με την χρήση του Ισλάμ, ως μέσου προσέγγισης και επηρεασμού των μουσουλμάνων της Θράκης (είναι ένα κεφάλαιο στο οποίο θα κάνουμε εκτενή αναφορά στο κοντινό μέλλον), αλλά θα επικεντρωθούμε σε εκείνη τη μορφή του Ισλάμ που υπάρχει και που δρα κυρίως ως μέσο προστασίας και κάλυψης των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών εντός της Ελληνικής Θράκης και ίσως και στην υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια…

Ιμάμηδες: οι πολιτικοί καθοδηγητές
Πάρα πολλές φορές υπήρξαν καταγγελίες από μουσουλμάνους της Θράκης πως η λειτουργία των ιμάμηδων (μουσουλμάνων ιερέων) έχει ξεφύγει πολύ. Πρόσφατα, στο τεύχος Οκτωβρίου της εφημερίδας Ζαγάλισα αναφέρεται περιστατικό κατά το οποίο ένας μουσουλμάνος διαμαρτυρήθηκε μέσα στο τζαμί επειδή ο ιμάμης έκανε πολιτική προπαγάνδα… Δεν ήταν όμως η πρώτη και δυστυχώς ούτε η τελευταία φορά που θρησκευτικοί εντεταλμένοι επιδίδονται στο «σπορ» της επέκτασης της τουρκικής προπαγάνδας και της εμπλοκής σε θέματα που δεν άπτονται της θρησκείας και των θρησκευτικών τους καθηκόντων… Αλλά, είπαμε πως το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία…
Ο παράξενος πλουτισμός (και μη ελεγχόμενος από τις οικονομικές υπηρεσίες της χώρας) πάρα πολλών ιμάμηδων της Θράκης δημιουργεί έντονα αρνητικά συναισθήματα ακόμη και στους μουσουλμάνους της Θράκης, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι Έλληνες μουσουλμάνοι που τολμούν να λένε πως «οι ιμάμηδες τα έχουν καλά με το τουρκικό προξενείο». Χαρακτηριστικό παράδειγμα ύποπτου πλουτισμού αποτελεί ο ίδιος ο ψευτομουφτής Αμέτ Μέτε, ο οποίος ελάχιστη σχέση έχει με την θρησκεία, ενώ είναι πασιφανές πως ο ρόλος του είναι αποκλειστικά πολιτικός και εργάζεται με βασικό γνώμονα την τουρκική προπαγάνδα και τον τουρκικό επεκτατισμό στην Θράκη. Όμως, ακόμη και αυτός ο παράνομος (για αντιποίηση αρχής και όχι μόνο) λίαν προσφάτως έγινε επίσημα αποδεκτός από τον πατριάρχη Βαρθολομαίο…, ενώ δεν δίστασε να συναντηθεί δημοσίως και με τον κύριο Ξυνίδη λίγες ώρες πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου...
Οι ιμάμηδες, λοιπόν, είναι σαφές πως εργάζονται μέσα σε συγκεκριμένα μη θρησκευτικά πλαίσια, ανεμπόδιστοι, δημιουργώντας κλίμα θρησκευτικού φανατισμού, το οποίο πολύ εύκολα στη συνέχεια διαχειρίζεται ο τουρκικός προπαγανδιστικός μηχανισμός.
Για όσους, ίσως βιαστούν να εξάγουν συμπεράσματα, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε πως οι συγκεκριμένες πρακτικές – τακτικές, αποτελούν έργο και είναι αποτέλεσμα προσωπικών αποφάσεων των ιμάμηδων και δεν είναι πρόβλημα που δημιουργεί το Ισλάμ ως θρησκεία. Είναι πρόβλημα που πηγάζει από την τάση του Ισλάμ να «αποδίδει» κοσμικές εξουσίες στους εκπροσώπους του. Δηλαδή, είναι πρόβλημα προσωπικότητας των ιμάμηδων που επιζητούν μία «προκαταβολή» από τον μέλλοντα παράδεισο… Η Άγκυρα, σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται ιδιαιτέρως πρόθυμη να καταβάλει αυτή την προκαταβολή, ακόμη και σε μορφή μηνιαίου «επιδόματος» εφ’ όρου ζωής…, αρκεί ο ιμάμης να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις που επιζητά η Άγκυρα. Δηλαδή, να προπαγανδίζει υπέρ της Τουρκίας μέσω του… Κορανίου!!!

Τζαμιά: Χώροι εκτέλεσης προσευχών ή… κάτι άλλο;
Όμως, οι «διδαχές» του εκτουρκισμού γίνονται μέσα στα τζαμιά, τα οποία λειτουργούν ως γενικότερος πόλος έλξης των μουσουλμανικών κοινωνιών, αφού από τους μιναρέδες οι ιμάμηδες προσεύχονται και καλούν σε προσευχή και τους υπόλοιπους μουσουλμάνους, αλλά και μέσα στα τζαμιά, από το βήμα του θρησκευτικού λειτουργού, οι ιμάμηδες παρακινούν τους πιστούς Έλληνες μουσουλμάνους να αγκαλιάσουν την «μητέρα πατρίδα» που μεριμνά γι αυτούς και για τα δικαιώματά τους…! Βέβαια, ακολουθώντας την γραμμή της Άγκυρας (που βασίζεται σε τραγικά λάθη Ελληνικών πολιτικών επιλογών του παρελθόντος) οι ιμάμηδες ξεχνούν την σημερινή πραγματικότητα, αλλά αυτό είναι «ψιλά γράμματα» μπροστά στον σκοπό της συνένωσης με την Τουρκία…
Επί χρόνια και κάτω από την ένοχη ανοχή της Ελληνικής Πολιτείας (των Ελληνικών κυβερνήσεων και των αρμοδίων υπηρεσιών), στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης χτίζονται συνεχώς τζαμιά, με το αιτιολογικό της επιδιόρθωσης. Παραβιάζοντας τις άδειες που εκδίδουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και κάτω από την ανοχή των αστυνομικών υπηρεσιών και των τοπικών αρχών (νομαρχίες, δημαρχίες, βουλευτές), με συστηματικό τρόπο η Άγκυρα έχει διοχετεύσει τεράστια ποσά στην ανέγερση ΝΕΩΝ τζαμιών. (Βέβαια, δεν θα τολμήσω να κάνω οποιαδήποτε σύγκριση με την ανέγερση ορθόδοξων χριστιανικών εκκλησιών στην Τουρκία, αφού εμείς (σύμφωνα με τα λεγόμενα των ίδιων των ιμάμηδων) είμαστε εκείνοι που καταπατάμε τις θρησκευτικές ελευθερίες των μουσουλμάνων της Θράκης…!)
Αυτά τα νεοαναγειρόμενα τζαμιά, λοιπόν, που ξεφυτρώνουν συνεχώς, έχουν κάποια ιδιαιτερότητα σε σχέση με τα τζαμιά του παρελθόντος. Όχι, δεν είναι το τεράστιο ύψος τους, ούτε η χλιδή (χαλιά κλπ) στους εσωτερικούς τους χώρους. Ούτε ότι απασχολούν (συνήθως) περισσότερους από έναν ιμάμηδες. Η ιδιαιτερότητα των σύγχρονων τζαμιών είναι πως ΟΛΑ έχουν υπόγειο μεγάλων διαστάσεων (συνήθως ίσων διαστάσεων με την συνολική επιφάνεια δόμησης που πάντα ξεπερνάει τα 300 τ.μ. εμβαδόν)… Κανονικό υπόγειο και όχι ημι-υπόγειο χώρο. Δηλαδή, χώρους που δεν υπάρχει οπτική πρόσβαση από έξω στο εσωτερικό τους.
Γιατί λοιπόν χτίζονται αυτά τα υπόγεια; Τι μπορούν να κρύβουν από «αδιάκριτα» μάτια; Μήπως αποθήκες οπλισμού; Μήπως αποθήκες τροφίμων; Ή μήπως λειτουργούν σαν χώροι καταφυγίου σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης; Τα τζαμιά, σαν κτίρια είναι αρκετά μεγάλα και οι μιναρέδες τους τα κάνουν ευδιάκριτα από μεγάλες αποστάσεις…
Δεν θα ρωτήσω εάν με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο θα μπορούσε η πολιτεία να πραγματοποιήσει αιφνιδιαστικούς ελέγχους προκειμένου να διαπιστώσει το ακριβές περιεχόμενο των χώρων αυτών. Θα ρωτήσω γιατί δεν το έχει πράξει μέχρι αυτή τη στιγμή… Και μάλιστα, όταν υπάρχει έντονη η φημολογία της ύπαρξης στρατιωτικού υλικού – οπλισμού σε χέρια τουρκοφρόνων, όπως με είχε διαβεβαιώσει πρώην στέλεχος της ΕΥΠ, λέγοντάς μου χαρακτηριστικά: «αυτό είναι παλιά υπόθεση…»!
Έχοντας ακούσει όλα όσα ο Κύπριος φίλος μου εξιστόρησε για την «κινητικότητα», τις πρακτικές και τις τακτικές των τουρκοκυπρίων πριν την εισβολή στην Κύπρο, διαπιστώνω πως η Θράκη σήμερα βιώνει την συνταγή της Κύπρου, εμπλουτισμένη και με τους σχεδιασμούς των μουσουλμάνων στο Κόσοβο. Και αναρωτιέμαι: Ένας Έλληνας δεν μπορεί να βρεθεί, εκεί στα ψηλά πολιτικά αξιώματα, που να θέσει ένα οριστικό τέρμα στον υποβόσκοντα εφιάλτη; Ένας Έλληνας δεν μπορεί να βρεθεί που να στυλώσει το ανάστημά του απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό και να φροντίσει να ξεβρωμίσει την Θράκη από πρακτοράκια και παράσιτα που απεργάζονται μία σύγκρουση στο τέλος της οποίας κανείς δεν θα είναι υπερήφανος;
Κύριοι πολιτικοί, τοπικοί άρχοντες και λοιποί κρατικοί υπάλληλοι, πότε θα αναλάβετε την πραγματική σας ευθύνη, που είναι η ευημερία και η προστασία του ίδιου του κράτους και των πολιτών του; Αν δεν μπορείτε, τουλάχιστον παραμερίστε και αφήστε άλλους να αναλάβουν όλα εσείς δεν τολμάτε. Σας έχουμε δει να προσκυνάτε τους «πασάδες» της Τουρκίας, ακόμη μέσα και σε τζαμιά. Σας έχουμε δει να τρέχετε να φωτογραφηθείτε μαζί τους προκειμένου να εισπράξετε ψήφους, χωρίς να γνωρίζουμε τις «υποθήκες» των συμφωνιών σας. Όμως, δεν σας έχουμε δει να ζητάτε ποτέ συγνώμη για όλα εκείνα που δεν κάνατε, ή για όλα τα λάθη που κάνατε και που καταδικάζουν καθημερινά την Θράκη στην απομόνωση και μεθοδικά την οδηγούν στην εγκατάλειψη.
Με ειλικρινή διάθεση και χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν από τους ανεύθυνους ή τους υπεύθυνους (τοπικούς άρχοντες ή διακυβερνώντες των Αθηνών) θα ήθελα απλά να ρωτήσω: Γιατί;

Κωνσταντίνος

Αναδημοσίευση απο ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Ιδεολογικό Βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ

Ιδεολογικό Βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ
\
.






.

Λίστα ιστολογίων 1

GreekBloggers.com,

SYNC BLOGS

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ...

Unique Visitors

Page Hits

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "youtube"




  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP