«Οι ιδέες προκαλούν φόβο σ'αυτήν την κοινωνία,αλλά ακόμα περισσότερο φόβο μπορεί να προκαλέσει η πίστη:η πίστη σε μια πατρίδα,η πίστη σε μια ιδέα,η πίστη σε μια αγάπη,είναι πράγματα πολύ μεγάλα για όποιον δεν έχει πια καρδιά....»


''Δεν θέλω να πεθάνει το Έθνος μου,το Έθνος αυτό, που τόσα έκαμε στην ζωή του, το έξυπνο,το τόσο ανθρώπινο. Για να το φυλάξω από τον θάνατο πρέπει τώρα να το κάμω πεισματάρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας είναι και υπερβολικό το αίσθημα που θέλω να δώσω στους Ελληνες. Μόνον έτσι θα ζήσει το ΈΘΝΟΣ.''

''Σε οποίους με κατηγορούν η με περιγελούν, γιατί τους κεντρώ το Εθνικό τους αίσθημα και τους μιλώ αποκλειστικά,θα λέγω:Λοιπόν θέλετε να πεθάνει το Έθνος σας;Αν το θέλετε,πέστε το καθαρά,μην κρυβόσαστε''
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ....

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Στην πύλη του αγίου Ρωμανού έφυγες για αλλού κι άγγελος θα σε φέρει εδώ στον σωστό καιρό...

..Μες την Άγια Σοφιά θα βρεθούμε ξανά, λειτουργία μελλοντική οι Έλληνες μαζί...

Ο τελευταίος Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος δεν πέθανε. Κανένας δεν τον αναγνώρισε νεκρό. Κανένας δεν ξέρει που είναι ο τάφος του. Ζει στα όνειρα του Έθνους. Η λειτουργία δεν τελείωσε. Η εκκλησία δεν τον ανακήρυξε Άγιο. Το Έθνος δεν τον τίμησε, όπως θα τον τιμούσε αν είχε πεθάνει....

«Άγγελοι τον παρέλαβαν, τον έλουσαν και τις πληγές του έπλυναν με μόσχο και με μύρο του έστρωσαν να κοιμηθεί σε κλίνη από βύσο κι' Αρχάγγελοι με πύρινες ρομφαίες τον φυλάνε μέχρι νάρθει η ώρα του για να τόνε ξυπνήσουν.»

Είθε ο Θρύλος σου Μαρμαρωμένε Βασιλιά, να στοιχειώνει τους τάφους αυτών που δείλιασαν και τα όνειρα αυτών που πιστεύουνε σε ελληνοτουρκικές φιλίες , ειρηνικές συνυπάρξεις και λοιπές αηδίες...

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

ΚΟΠΑΔΙΚΗ «ΙΣΟΤΗΤΑ»

Οι φιλελεύθεροι και κάθε είδους δημοκράτες ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι γεννιούνται «ίσοι» μεταξύ τους, δηλ. κάτι σαν όμοια λευκά χαρτιά, στα οποία μεταγενέστερα ο διαφορετικός κοινωνικώς περίγυρος ζωγραφίζει διαφορετικούς πίνακες. Αυτό, φυσικά, είναι συκοφαντία, και η συκοφαντία αυτή είναι κακόσκοπη. Οι άνθρωποι γεννιούνται όχι ίσοι, αλλά διαφορετικοί, με διαφορετική συλλογή δυνατοτήτων και γνωρισμάτων, με διαφορετικό γενότυπο, με διαφορετικό αστρολογικό διαβατήριο και με διαφορετικό προορισμό.

Δεν πρέπει να σκέφτεστε ότι αυτοί που φωνάζουν σαν παπαγαλάκια για την ιουδαϊκή «ισότητα» πιστεύουν σε αυτό το σύνθημα. Οι δημοκράτες και φιλελεύθεροι δεν είναι ηλίθιοι. Ξέρουν ότι εκ φύσεως οι άνθρωποι διαφέρουν σε όλα. Το ξέρουν πολύ καλά...»»»


Αυτό το σύνθημα το λένε για να ανατρέψουν με τα χέρια των μαζανθρώπων την παραδοσιακή ελίτ, δηλ. τους άξιους της κοινωνίας. Όταν αυτά τα όντα βρίσκονται στο στενό κομματικό τους κύκλο, τότε αυτό το σύνθημα για την «ισότητα» πετάνε στα σκουπίδια. Τα κόμματά τους λειτουργούν με την μέθοδο της ισχυρής ιεραρχικής πυραμίδας μασονικού τύπου. Πού είναι η ισότητά τους;

Γιατί στην κοινωνία επιβάλλουν την «ισότητα» και «δημοκρατία» ενώ στο κόμμα τους την αξιοκρατία;

Για να μεταμορφωθεί ένα Έθνος σε πληθυσμό πρέπει να αποεθνικοποιηθεί η κοινωνία και να φτιαχτεί ένα μεγάλο κοπάδι με «ισότητα». Να έχει από πάνω του την αντιλαϊκή και αντεθνική μασονική πυραμίδα/κυβέρνηση. Και, βέβαια, ισχύει το αντίθετο. Για να μεταμορφωθεί ο πληθυσμός σε Έθνος πρέπει οι κυβερνώντες να έχουν εθνικά αισθήματα και εθνικές οργανωτικές αρχές.

Ο στόχος των υπερεθνικών οργανισμών, των «Μ»ΚΟ και όλων των πολιτικών κομμάτων, οι οποίες έχουν διεθνιστικές ιδεολογικές αρχές (φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, κομμουνιστές, κάθε είδος πρασινο/κίτρινοι), είναι να μην αφήσουν ποτέ στους άξιους του Έθνους (κυβερνώντες, διανόηση και δημοσιογραφία) να αισθανθούν συγγένεια με τον λαό και να ευφοριούνται από εθνικό αίσθημα και υπερηφάνεια. Μόλις τέτοιοι υποψήφιοι γίνονται αντιληπτοί σε διάφορα επίπεδα κοινωνικής ζωής – οι φιλελεύθεροι δημοκράτες ουρλιάζουν για φασισμό και ναζισμό, παίζοντας με αυτό τον τρόπο με τα αθώα ένστικτα του αποβλακωμένου πληθυσμού. Και αυτομάτως ο πληθυσμός επιλέγει τους πολυεθνικιστές, δηλ. τους υποδουλωτές.
Οι δημοκράτες προπαγανδίζουν την ιδέα της «ισότητας», αλλά στην πραγματικότητα όχι μόνο εφαρμόζεται η αρχή της ανισότητας, αλλά πραγματοποιείτε και η διάκριση εις βάρος των καλύτερων και η δοξασία των χειρότερων. Οι δημοκρατικές κοινωνίες αναποδογυρίζουν όλα – διαβολικά παιχνίδια των ισχυρών της γης.

Χρησιμοποιώντας το ψεύτικο σύνθημα περί ισότητας προστατεύεται σιδερένιο και δικτατορικό δουλοκτητικό σύστημα. Οι δημοκρατικές αλυσίδες δεν φορέθηκαν στα χέρια και πόδια των Ευρωπαϊκών Εθνών, αλλά εισαχθήκανε στα κεφάλια των ανθρώπων. Δείτε την πνευματική παρακμή και τον δημογραφικό μαρασμό της Ευρώπης και σκεφτείτε το μόνοι σας για τα «καλά» της Δημοκρατίας .....
Οι σκλάβοι του αρχαίου κόσμου ήταν πιο ελεύθερα παρά οι σύγχρονοι δούλοι. Ο σκλαβωμένος στο μυαλό άνθρωπος δεν αντιλαμβάνεται την σκλαβιά του, δεν την προσέχει και ζει σαν ένα ζόμπι. Να επαναπρογραμματιστεί ένα τέτοιο ων είναι πολύ δύσκολο έργο.

πηγη
ΓΕΝ.ΕΛ.
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Σαν σήμερα, πριν πέντε χρόνια, 23 Μαΐου 2006, έπεσε στο Αιγαίο υπέρ πίστεως και πατρίδος ο σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης.
Δολοφονήθηκε στην προσπάθεια του να τους διώξει τους βάρβαρους από τον Ελληνικό εναέριο χώρο.

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Ένας ακόμα βιασμός και μια ακόμη απόπειρα βιασμού από τα κτήνη που προστατεύει το μπουρδέλο κράτος (τους)...

-Πέντε ΚΤΗΝΗ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ βίαζαν επι μία ωρα 17χρονο.
-Πάτρα: Αλλοδαποί πήγαν να βιάσουν ομαδικά Ελληνίδα την ώρα που έβγαινε από εκκλησία!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την πέμπτη 12 μαιου γύρω στις 3:30 μετά τα μεσάνυχτα 17χρονος νεαρός 'Ελληνας που γύρισε στο σπίτι του από διασκέδαση έπεσε θύμα βιασμού από 5 λαθρομετανάστες.
Ο βιασμός έγινε σε πάρκο πλησίον της Λεωφόρου Γαλατσίου στην περιοχή Γκράβα στα Πατήσια όπου έχουν σημειωθεί κατά το. παρελθόν αρκετά κρούσματα βιασμών από αλλοδαπούς.
Τον 17χρονο βρήκε τα ξημερώματα..
στο πάρκο ,σε κακή κατάσταση με κατεβασμένα τα ρούχα και αιμόφυρτο ,νεαρό ζευγάρι που περνούσε από την περιοχή.
Σύμφωνα με την καταθέση του νεαρού ,που δόθηκε στους αστυνομικούς ,οι πέντε δράστες ήταν αλλοδαποί μελαμψού χρώματος ,οι οποίοι βίαζαν τον ατύχο νέο επί μια ώρα περίπου...»»»

Σε κατάσταση σοκ η κοπέλα υπέστη αφωνία και χρήζει ιατρικής φροντίδας

Εφιαλτικές στιγμές φέρεται να έζησε μία νεαρή κοπέλα προχθές τα ξημερώματα την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες της Αγιου Νικολάου στο κέντρο της Πάτρας...

Σύμφωνα με το dete.gr, αλλοδαποί της επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Οπως καταγγέλλει η ίδια, αποπειράθηκαν να την βιάσουν, και μάλιστα εξαιτίας του σοκ που υπέστη νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αρκετοί αλλοδαποί φέρεται να έπεσαν πάνω της, η ίδια όμως άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να φύγουν ενώ διερχόμενοι ακούγοντας τις φωνές έσπευσαν στο σημείο.

Η κοπέλα στην κυριολεξία έχασε τη μιλιά της και από το σοκ υπέστη αφωνία και χρήζει ιατρικής φροντίδας. Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα απόπειρας βιασμού στην Πάτρα. Πριν από λίγες ημέρες μία γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση ενώ περπατούσε έξω από το Αρχαίο Ωδείο της πόλης (κοντά στις σκάλες της Αγίου Νικολάου) και μάλιστα οι αλλοδαποί είχαν καταφέρει να της βγάλουν το εσώρουχο.
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Υπεροχή των Αξιών επί της Ιδεολογίας

"Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιωτέρα εστίν η Πατρίς” - Πλάτων
Το θέμα είναι τόσο σοβαρό, λεπτό και πολύπλευρο ώστε μία διεξοδική ανάλυσή του στα πλαίσια ενός άρθρου να είναι αδύνατη. Θα χρειαζόταν ίσως ολόκληρο βιβλίο για να αναλυθεί διεξοδικά. Έτσι θα καταπιαστούμε εδώ με μία ειδική περίπτωση, την υπεροχή της Αξίας της Πατρίδος έναντι οποιασδήποτε Ιδεολογίας. Την υπεροχή αυτή θεωρώντας την σαν Αξίωμα, θα εξετάσουμε τρία ιστορικά παραδείγματα, για να δείξουμε πως τοποθετούνται απέναντί της οι τρεις μεγάλες ιδεολογίες: ο Εθνικισμός, ο Κομμουνισμός και ο Φιλελευθερισμός...»»»


Ξεκινώντας με τον Εθνικισμό, έχουμε το ιστορικό παράδειγμα του αειμνήστου Εθνικού Κυβερνήτου Ιωάννη Μεταξά, ο οποίος εκπροσωπώντας το καθεστώς της 4ης Αυγούστου εκφράζει περισσότερον οιουδήποτε άλλου τον Ελληνικό Εθνικισμό. Το παράδειγμα εν προκειμένω έγκειται στην στάση που τήρησε ο Μεταξάς απέναντι στο Ιταλικό προκλητικό τελεσίγραφο. Η Ιταλία τότε ήταν επίσης Εθνικιστική και ισχυρότερη από την Ελλάδα αριθμητικά και τεχνολογικά. Θα μπορούσε λοιπόν ο Μεταξάς για το καλό της Εθνικιστικής Ιδεολογίας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο να παραδώσει την Πατρίδα μας στον Ιταλό ηγέτη Μπενίτο Μουσολίνι αμαχητί. Δεν έκανε αυτό όμως. Αντιθέτως, προτάσσοντας το ιστορικό ΟΧΙ στούς Ιταλούς έθεσε ακριβώς την Αξία της Πατρίδος υπεράνω της Ιδεολογίας! Παράδειγμα μοναδικό στην Παγκόσμια Ιστορία, χαρακτηριστικό της ίδιας της Ιδεολογίας μας και της φυλετικής ιδιοσυγκρασίας των Ελλήνων ειδικά, που ταιριάζει απόλυτα σ’ αυτήν την Ιδεολογία, όπως αποδείχθηκε και από την ενθουσιώδη αποδοχή του ΟΧΙ από το Λαό μας.

Ας έλθουμε τώρα στον Κομμουνισμό. Είναι σε όλους γνωστή η ξενοκίνητη συμμοριτοειδής επιβουλή κατά της Πατρίδας μας κατά τη διάρκεια της τριπλής κατοχής και του εμφυλίου σπαραγμού εκ μέρους του αιμοσταγούς ΚΚΕ και δια μέσου των οργάνων του ΕΑΜ και ΕΛΑΣ αντίστοιχα. Οι αιμοσταγείς και τερατόμορφοι εγκληματίες κομμουνιστές δεν εδίστασαν κατά τη διάρκεια της κατοχής να προωθήσουν τα απάνθρωπα σχέδιά τους κατά της Πατρίδας μας υπό το πρόσχημα της εθνικής αντίστασης σφάζοντας αγνούς Έλληνες πατριώτες αγωνιστές. Μετά την απελευθέρωση οι μάσκες έπεσαν και ευθέως πλέον τα ανωτέρω ανθρωπόμορφα τέρατα εστράφησαν κατά της νόμιμης ελληνικής κυβέρνησης και του λαού μας προωθώντας τα σοβιετικά σχέδια υποδούλωσης της Ελλάδας στον Κομμουνισμό. Είναι αναρίθμητες οι εκατόμβες των θυμάτων του Κομμουνισμού στις δύο αυτές περιόδους της νεώτερης Ιστορίας μας. Τα τοπωνύμια Μελιγαλάς και Φενεός θα διαλαλούν στους αιώνες τα παραπάνω εγκλήματα της κομμουνιστικής θηριωδίας κατά της Πατρίδας και του Λαού μας προς όφελος της ιδεολογίας των, του αιμοσταγούς Κομμουνισμού, τον οποίο έθεσαν υπεράνω της Πατρίδας.

Τέλος ας εξετάσουμε τη στάση απέναντι στην Πατρίδα μας του Φιλελευθερισμού και της πολιτικής του έκφρασης, της «δημοκρατίας», με ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από την πρόσφατη Ιστορία μας. Θα ενθυμούνται ασφαλώς οι παλαιότεροι την κατάρρευση του καθεστώτος της 21ης Απριλίου δια μέσου της Κυπριακής τραγωδίας. Ο γνωστός «εθνάρχης» μας Ζυριχέζος δεν εδίστασε να τοποθετήσει σε μείζονα θέση την αποκατάσταση της «δημοκρατίας» στην Ελλάδα έναντι της Πατρίδας μας, που εννοείται ότι περιλαμβάνει και την Κύπρο. Έτσι άφησε τα τουρκικά στρατεύματα να προελαύνουν ανενόχλητα, μιάς και «η Κύπρος ήταν μακράν», προς όφελος της «δημοκρατίας» και εν ονόματί της. Φυσικά οι Αμερικανοί έβαλαν και εδώ το δακτυλάκι τους εμποδίζοντας τον στόλο μας να κατευθυνθεί προς την Κύπρο! Εν ονόματι της «δημοκρατίας» στην Ελλάδα πάντοτε. Γιατί δεν ανοίγει ο «φάκελος της Κύπρου»;

Βλέπουμε λοιπόν ότι μόνον ο Εθνικισμός τοποθετεί την Αξία της Πατρίδας πάνω από την Ιδεολογία του.

Ε.Χ.

Πηγή: Χρυσή Αυγή
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Δεν θα τιμήσουν την 19η Μαΐου στην Θράκη για να μην προκαλέσουν τους Τούρκους!

Τελικά η υποτακτική στάση είναι ίδιον των ελληνικών αρχών (ανεξαρτήτως βαθμίδας) και δεν έχει τελειωμό: έτσι μετά τις εξωφρενικές δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών κ. Δρούτσα ότι “δεν υποχωρεί” στα εθνικά θέματα αλλά ταυτοχρόνως δεν καθορίζει την ΑΟΖ για να μην … θυμώσει τους Τούρκους, έρχεται, για άλλη μια ακόμη χρονιά, η σειρά των δημοτικών αρχών της Κομοτηνής να ακολουθήσουν τα …χνάρια της προσκυνημένης κυβέρνησης των Αθηνών.

Έτσι φέτος δεν πρόκειται να τιμηθεί στην Κομοτηνή, στις 19 Μαΐου, η Ποντιακή Γενοκτονία , κατόπιν αποφάσεως της δημοτικής αρχής….. για να μην προκληθούν οι Τούρκοι! Καλά κρατεί, λοιπόν, και στην Θράκη ο ραγιαδισμός, η φοβία, η υποταγή. Ταυτοχρόνως εκκωφαντική είναι και ….. η σιωπή τόσο του αμερικάνου Τζέφρυ όσο και του –για κλάματα- κόμματος της δήθεν αντιπολίτευσης περί του εν λόγω θέματος! Φαίνεται πως η ελληνική συνείδηση και η “ποντιοφροσύνη” κάποιων τελειώνει την επομένη των εκλογών…....»»»


Στην ευαίσθητη ελληνική γη της Θράκης, στην πόλη της Κομοτηνής, μια πόλη με χιλιάδες Πόντιους πρόσφυγες, που ήρθαν στα μέρη αυτά ξεριζωμένοι, αφήνοντας πίσω τους μια ιστορία 2.500 ετών, κανείς δεν έχει δικαίωμα να σιωπά.

Την ίδια ακριβώς ημέρα, τη μαύρη Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, πολλοί τούρκοι πρόκειται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να αποτίσουν τιμή στο (δήθεν) σπίτι του σφαγέα του Ελληνισμού τουρκο-εβραίου Κεμάλ. Πιο συγκεκριμένα, ο… σύλλογος αυτοκινητιστών Κωνσταντινούπολης πρόκειται να μεταβεί σύσσωμος στην καρδιά του ελληνικού βορρά, όπου η δημοτική αρχή του Μπουτάρη μόνο κόκκινο χαλί δεν θα έχει στήσει. Τα ανδρείκελα της εξουσίας μας έχουν συνηθίσει δυστυχώς, στις παραχαράξεις και τις διαστρεβλώσεις της αιματοβαμμένης Ελληνικής Ιστορίας. Μας έχουν συνηθίσει στις χυδαίες προσβολές της ελληνικής μας υπόστασης, στην σιωπηλή αμηχανία, το «θάψιμο» σημαντικών γεγονότων του Έθνους…
Γιατί οι λαπάδες-ραγιάδες ηγετίσκοι μας δεν γνωρίζουν τις λέξεις Ελλάδα-Πατρίδα-Ιστορία..… Γιατί σε αυτούς, η λήθη πάντα υπερισχύει θεσμικά της μνήμης…..

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

ΤΑ ΜΑΤ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 100 ΣΟΜΑΛΩΝ!

ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ 30 ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Πριν από λίγη ώρα η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές περίπου 30 μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έξω από το δημαρχείο της Αθήνας όπου κάποιοι ήθελαν να κάνουν «αντιρατσιστική» συγκέντρωση με κύριο αίτημα να τεθεί εκτός νόμου… η Χρυσή Αυγή και ο Εθνικισμός. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΤΙΣ ΕΡΙΞΑΝ… “ΦΑΣΙΣΤΕΣ”. Το κράτος του Γιωργάκη, προωθεί συγκέντρωση 100 Σομαλών που βρίσκονται στην πλατεία Κοτζιά. Είναι ξεκάθαρο πια ότι το κράτος (όπως και στην Θεσσαλονίκη προχθές) κάνει πλάτες στους «αντιρατσιστές» διώκοντας τους Έλληνες Εθνικιστές.
πηγη


»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Νεκρώσαμε

Δώστε μου ένα κομμάτι αέρα να αναπνεύσω και ένα κομμάτι γης να ξαπλώσω το κορμί. Σε αυτόν τον τόπο που είχε γεμίσει από φωνές καταπιεσμένων ο αέρας του και αμέτρητα κυβικά αίματος η γη του, ένα τετραγωνικό και από τα δύο ζητάω. Να βάλω στα πνευμόνια μου το κουράγιο των φαντασμάτων που κάποτε ανέπνεαν εδώ και να νιώσω στο δέρμα μου πώς είναι να πεθαίνεις για το ιδανικό. Οι ζωντανοί σε αυτόν τον τόπο πια δεν ζουν, απλά κυκλοφορούν. Στριμώχνονται σε ουρές και δημόσια ταμεία, σπρώχνονται στον δρόμο νομίζοντας ότι έτσι σπρώχνουν το κακό μακριά τους, βουτούν σε θάλασσες κατακαλόκαιρο και ποτέ δεν δροσίζονται...»»»
Κι όμως σε όλον αυτόν τον τόπο σπαρμένο από βουνά και κάμπους, ένα κομμάτι γης θα έχει απομείνει αμόλυντο να γίνει η κολυμπήθρα της συνείδησής μου. Έτσι απλά να φυτευτεί σε ένα κύτταρο της κινούμενης ύπαρξής μου, ότι το να ζεις, έστω και λίγο, παλεύοντας, δεν μετριέται ούτε με δέκα αιωνιότητες ζωής. Να σφίξει η πλαδαρότητα της καθημερινότητας και να αστράψει το βλέμμα ποθώντας ένα καλύτερο αύριο για αυτούς που θα ακολουθήσουν. Διότι σε αυτόν τον τόπο έχουν ξεχαστεί αυτοί που θα ακολουθήσουν. Έχουμε γίνει όλοι μας Βασιλιάδες αρχαίου δράματος που σκοτώνουμε τους απογόνους για να μην χαθεί η δική μας κυριαρχία. Η μικρή, θλιβερή, κυριαρχία μας.
Όλα τα κομμάτια γης αυτού του τόπου δοθήκαν αντιπαροχή. Εγκλώβισαν τον αέρα και οι φωνές μπήκαν στο χαρμάνι που στερεώνει τις γερές βάσεις των προσωπικών μας παλατιών. Ούτε ένα τετραγωνικό γης δεν ξέμεινε να πατήσεις το πόδι σου και να νιώσεις ότι ο σπόρος του ιδανικού είναι μία σταγόνα αίματος κάποιου τρελού που κάποια στιγμή έβαλε την ελπίδα πάνω από την ασήμαντη ζωή του.
Τρελοί δεν υπάρχουν πια σε αυτή την γη. Οι ασήμαντες ζωές πολλαπλασιάστηκαν και το αίμα μας το φυλάμε σαν κάτι πολύτιμο ξεχνώντας ότι πολύτιμο γίνεται όταν το δίνεις.
Ένα κομμάτι γης να προσκυνήσω τους μικρούς άγνωστους θεούς που περπάτησαν εδώ και που έφυγαν σε μια στιγμή απόλυτης ελευθερίας. Για μια στιγμή που δεν συγκρίνεται με τις αμέτρητες στιγμές εκατομμυρίων νεκροζώντανων.


Πηγή: http://simplemangreek.blogspot.com

»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

Ένα χρόνο φυλακή σε Έλληνα που συνελήφθη την Τρίτη στην πλ. Βικτωρίας

Σκληρή γραμμή της ΠΑΣΟΚικής δικαιοσύνης, που έχει αφήσει να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να δολοφονούν χιλιάδες αλλοδαποί εγκληματίες. Ο εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη του κατηγορουμένου και για… αυτοδικία(!)

Την περασμένη Τρίτη, κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, συνελήφθη ένας Συναγωνιστής κατηγορούμενος για… διατάραξη οικιακής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Βρέθηκε βλέπετε ένας αστυνομικός που κατέθεσε ότι τον είδε να… προκαλεί φθορές στο κατάστημα ενός αφγανού(!).

Ο συναγωνιστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου και σήμερα δικάστηκε, καθώς το δικαστήριο απάντησε αρνητικά στο αίτημά του για αναβολή. Το κοστούμι φυσικά ήταν ραμμένο και ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε – με συνοπτικές διαδικασίες – σε 16 μήνες φυλάκιση, 8 για κάθε αδίκημα. ...»»»


Κατά συγχώνευση η ποινή μετατράπηκε σε φυλάκιση ενός έτους. Ο συναγωνιστής άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε λευκό ποινικό μητρώο. Αξιοσημείωτη η συμπεριφορά του εισαγγελέα, που πρότεινε να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος και για το αδίκημα της… αυτοδικίας (!)
http://www.blogger.com/img/blank.gif
Αυτή τη μεροληπτική δικαιοσύνη – υπέρ των αλλοδαπών και εις βάρος των Ελλήνων που αντιστέκονται – πληρώνει σήμερα ολόκληρη η κοινωνία. Την κομματική δικαιοσύνη του Καστανίδη, που αποφυλακίζει με συνοπτικές διαδικασίες σκληρούς εγκληματίες για να… αποσυμφορήσει τις φυλακές, που γέμισαν από τα κύματα των ξένων κακοποιών. Ενώ την ίδια ώρα στέκει αμείλικτη απέναντι σε κάθε Έλληνα, που βλέπει μέρα με την ημέρα την πατρίδα του να καταστρέφεται. Τίποτα δε μας πτοεί και καμία καταδίκη δεν θα σταματήσει τους εθνικούς μας αγώνες, καμία ποινή δεν θα κάμψει το φρόνημα των Ελλήνων που αντιστέκονται ενάντια στην ξενοκρατία।
πηγη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Χιλιάδες Έλληνες στους δρόμους για την άγρια δολοφονία του Μανώλη Καντάρη


»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Χτύπησαν Λυκειάρχη γιατί έφερε διακριτικά της Ελλάδας!

"ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ; ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ!" Τον χτύπησαν με λύσσα με σιδερολοστούς με εμφανή σκοπό να τον δολοφονήσουν. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Κάποιοι είπαν "Βρε μαλάκες τον σκοτώσαμε"!

Μία ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε σε ένα άνδρα επί της οδού Κοδριγκτώνος και τον έδειρε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το θύμα που είναι διευθυντής σε ελληνικό Λύκειο και φορούσε μία τραγιάσκα η οποία είχε πάνω ανάγλυφη την ελληνική σημαία. Οι αλλοδαποί τον πλησίασαν και του ζήτησαν εξηγήσεις γιατί φέρει το έμβλημα της χώρας του. Ο Λυκειάρχης απάντησε: «Γιατί είμαι Έλληνας» και έτσι δέχθηκε επίθεση από τους αλλοδαπούς οι οποίοι εικάζεται ότι είναι είτε Πακιστανοί, είτε Αφγανοί. ...»»»


Το θύμα χρειάστηκε ασθενοφόρο μετά την επίθεση και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι και δεύτερος Έλληνας δέχθηκε επίθεση. Πρόκειται για κάτοικο της ευρύτερης περιοχής της πλατείας Βικτωρίας, στον οποίο επίσης επιτέθηκαν αλλοδαποί.

ΣΧΟΛΙΟ Μειονότητα στην ίδια μας τη χώρα..να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στο κέντρο της Αθήνας επειδή είμαστε Έλληνες! Το ποτήρι ξεχείλισε μετά τη δολοφονία του 44χρονου Έλληνα και επειδή λύση δε δίνεται από τους αρμόδιους και ο πόλεμος καλά κρατεί, ο Έλληνας θα πρέπει να αγωνιστεί μόνος του σώζοντας ότι απέμεινε από την κόλαση που φτιάξανε οι δήθεν προοδευτικοί και οι προδότες πολιτικοί .
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

Χιλιάδες Έλληνες στο τόπο της δολοφονίας – Πορεία προς την Ομόνοια

Κλίμα συγκίνησης και οργής έξω από το σπίτι του 44χρονουΒίντεο-Τρισάγιο στη μνήμη του δολοφονημένου οικογενειάρχη,μέσα σε κλίμα οδύνης και οργής..
Αμέσως μετά οι συγκεντρωμένοι έψαλλαν τον εθνικό ύμνο.

«Αθάνατος» σιγοψιθυρίζουν όσοι έχουν μαζευτεί έξω από το σπίτι του αδικοχαμένου 44χρονου, Ηπείρου και 3ης Σεπτεμβρίου, κρατώντας στα χέρια τους κεριά και την ελληνική σημαία.


»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Τραγική δολοφονία Έλληνα από λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας

«Τρεις ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ χτύπησαν και σκότωσαν, με μαχαίρι 44χρονο έλληνα στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος μόλις είχε κατέβει για να πάρει το αυτοκίνητο του, καθώς έπρεπε να μεταφέρει την έγκυο γυναίκα του στο μαιευτήριο για να γεννήσει.»

Νεκρός, μέσα σε λίμνη αίματος, από χτυπήματα με μαχαίρι βρέθηκε 44χρονος Έλληνας, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας. Ο 44χρονος άνδρας κατέβηκε από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητό του και...
να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο. Περίμεναν το δεύτερο παιδί τους. Ομως ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε, δέχθηκε τρεις μαχαιριές από αδίστακτους λαθρομετανάστες, οι οποίοι άρπαξαν μια κάμερα που κρατούσε στο χέρι του. Στο διαμέρισμα η ετοιμόγεννη γυναίκα του και η μάνα του περίμεναν. Μετά από ώρα, οι δύο γυναίκες κατέβηκαν στο δρόμο για να αντικρίσουν το άνθρωπό τους βουτηγμένο στο αιμα.»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

«Αντιρατσιστική» προπαγάνδα και Μαθηματικά, γίνεται; Στην Ελλάδα όλα γίνονται….

Η καλύτερη ηλικία για υποστεί πλύση εγκεφάλου ένας άνθρωπος, είναι η παιδική. Αυτό φυσικά το γνωρίζουν οι «ινστρούκτορες» τού Υπουργείου Παιδείας. Κι επειδή τυγχάνει να μην είναι, σε αντίθεση με κάποιους «λίγους», ενάντιοι στην λαθρομεταναστευτική κοσμοπλημμύρα που λαμβάνει χώρα στον τόπο μας εδώ και αρκετά χρόνια, σκέφτηκαν να κάνουν την προπαγάνδα τους (αυτή που θεωρεί τούς Έλληνες, ρατσιστές, ξενοφοβικούς κ.λπ.) μέσα από τα σχολικά βιβλία.

Δείτε λοιπόν, πως ακόμη και μέσα από το σχολικό βιβλίο τών Μαθηματικών(!) τής ΣΤ’ Δημοτικού*, λοβοτομούν τα παιδάκια με τις αθλιότητές τους, τις οποίες πληρώνουμε όλοι ως πολίτες αυτής τής -παντέρμης- χώρας…...»»»
Αλήθεια, γιατί αυτοί οι άθλιοι -γιατί περί αθλίων πρόκειται-, αφού μπήκαν στην διαδικασία να συγκρίνουν μήλα με πορτοκάλια κι ανέτρεξαν στο παρελθόν και επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δεν έβαλαν ως άσκηση και τούς Έλληνες που απέμειναν στην Κωνσταντινούπολη, ή στην Αλεξάνδρεια; Ενδιαφέρον θα είχε και μια «άσκηση» που να αποτυπώνεται με κάποιο διάγραμμα η εισαγώμενη εγκληματικότητα.

πηγη
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Ιδεολογικό Βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ

Ιδεολογικό Βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ
\
.


.

Λίστα ιστολογίων 1

GreekBloggers.com,

SYNC BLOGS

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ...

Unique Visitors

Page Hits

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "youtube"
  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP