«Οι ιδέες προκαλούν φόβο σ'αυτήν την κοινωνία,αλλά ακόμα περισσότερο φόβο μπορεί να προκαλέσει η πίστη:η πίστη σε μια πατρίδα,η πίστη σε μια ιδέα,η πίστη σε μια αγάπη,είναι πράγματα πολύ μεγάλα για όποιον δεν έχει πια καρδιά....»


''Δεν θέλω να πεθάνει το Έθνος μου,το Έθνος αυτό, που τόσα έκαμε στην ζωή του, το έξυπνο,το τόσο ανθρώπινο. Για να το φυλάξω από τον θάνατο πρέπει τώρα να το κάμω πεισματάρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας είναι και υπερβολικό το αίσθημα που θέλω να δώσω στους Ελληνες. Μόνον έτσι θα ζήσει το ΈΘΝΟΣ.''

''Σε οποίους με κατηγορούν η με περιγελούν, γιατί τους κεντρώ το Εθνικό τους αίσθημα και τους μιλώ αποκλειστικά,θα λέγω:Λοιπόν θέλετε να πεθάνει το Έθνος σας;Αν το θέλετε,πέστε το καθαρά,μην κρυβόσαστε''
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Βίντεο-σοκ: Ληστεία ηλικιωμένης Ελληνίδας από αλλοδαπούς εγκληματίες


Βίντεο-σοκ: Ληστεία ηλικιωμένης Ελληνίδας di Onilatis
Δύο λαθρομετανάστες αλγερινής καταγωγής επιτίθενται σε ηλικιωμένη γυναίκα, την πετούν στο έδαφος και την ποδοπατούν με σκοπό να της αρπάξουν την τσάντα. Αφού ολοκληρώνουν το ληστρικό τους έργο, παρατούν το θύμα τους αβοήθητο και εξαφαhttp://www.blogger.com/img/blank.gifνίζονται με χαρακτηριστική ψυχραιμία, σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα...»»»


Το συμβάν διαδραματίζεται στην οδό Μάρνη, πολύ κοντά στην πλατεία Βάθη, πρωινές ώρες και ενώ περνούν από το σημείο αρκετά αυτοκίνητα… Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό υλικό είναι η απτή απόδειξη όσων φωνάζουμε εδώ και χρόνια.

Οι λαθρομετανάστες έχουν μετατρέψει σε ζούγκλα το κέντρο της Αθήνας και χρειάζεται να ληφθούν άμεσα, επιθετικά μέτρα για την καταστολή αυτής της λαίλαπας που απειλεί τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

πηγη:ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Οι Νενέκοι παρέδωσαν τ' Ανάπλι στον Τούρκο!

Ψήφισαν χθες το βράδυ το... Ράι Μπουγιουρντί
(Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Σταϊκόπουλου)


Τ' Ανάπλι, που γι΄αυτό χύθηκαν ποτάμια αίματα,
που η απελευθέρωσή του σηματοδότησε την παγίωση της Ελληνικής Επανάστασης, που στα ριζά του Παλαμηδιού έχει στηθεί ο αδριάντας του Πορθητή του και τον τιμούμε κάθε χρόνο (ανεξάρτητα αν εδώ και χρόνια είναι... σπασμένο το γιαταγάνι του), τ' Ανάπλι η πρώτη πρωτεύουσα της νέας Ελλάδας, έδωσε πίσω στον Τούρκο τα κλειδιά, υπέγραψε το Ράι Μπουγιουρντί (προσκυνοχάρτι), να το πατήσει ο Αγαρηνός, χωρίς ν' ανοίξει μύτη!!!...

Χθες, το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου, ψήφισε με πρόταση του Δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά και συμπαραστάτες της πλειοψηφίας τον Γιάννη Γκιόλα και Ανδρέα Βασιλείου, το πρόγραμμα του 20ου Φεστιβάλ Ναυπλίου, που θα είναι αφιερωμένο στους Τούρκους καλλιτέχνες και θα έχει βασικό χορηγό την... Τουρκική Πρεσβεία!...»»»

http://www.blogger.com/img/blank.gif
Όπως και το 1715, που οι Τούρκοι πάτησαν τ' Ανάπλι αφού "λάδωσαν" τον Γάλλο επικεφαλής των κανονιών του Παλαμηδιού, που τα έστρεψε αμέσως κατά της πόλης, έτσι και τώρα, με τους παράδες τους θα ξαναμπούν θριαμβευτές στη Νάπολι της Ανατολής, πατώντας πάνω στα αίματα των προγόνων μας που έχουν ζυμωθεί με το χώμα του τόπου!

Ενθυμούμενος το σύνθημα του 21: "Μη μείνει Τούρκος στο Μωριά μηδέ στον κόσμο όλο!", δεν έχω παρά να προσθέσω σε γνήσια νεορωμέικη: Ρε, ουστ, Νενέκοι!

πηγη
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

ΣΙΜΠΕΛ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ:«Υποτιθέμενη» η γενοκτονία των Ποντίων!

Προτείνει να καταργηθεί η 19η Μαϊου ως ημέρα εθνικής μνήμης

Απίστευτη πρόκληση δια χειρός της εκλεκτής του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή κυρίας Σιμπελ Μουσταφάογλου η οποία σε επιστολή της μιλά για «υποτιθέμενη» γενοκτονία των Ποντίων.

Η υποψήφια με το κυβερνών κόμμα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές υιοθετώντας πλήρως την εγκάθετη πολιτική της Αγκυρας προτείνει μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής να καταργηθεί η 19η Μαϊου ως ημέρα εθνικής μνήμης γιατί «στοχοποιούνται οι πολιτικοί και αξιωματούχοι της μειονότητας»...»»»


Τις ανιστόριτες, επικίνδυνες και προκλητικές θέσεις της κυρίας Μουσταφάογλου έφεραν στην Βουλή οι βουλευτές της ΝΔ, Αναστάσιος Καριπίδης, Γιώργος Κασαπίδης, Σάββας Αναστασιάδης και Δημήτρης Τσουμάνης, καταθέτοντας ερώτηση προς τους υπουργούς Εξωτερικών, Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, που μεταξύ άλλων αναφέρει «Μετά από δημοσιεύματα από το τουρκόφωνο περιοδικό «Αζινλίκτσα» (15-5-2011) διαβάσαμε το δελτίο τύπου που εξέδωσε η επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτο Βήμα για την Ισότητα» Σιμπέλ Μουσταφάογλου… στο δελτίο αυτό λέει πολλά και ανιστόρητα, όπως π.χ. εκείνο το ανεκδιήγητο ότι με … αν θα τιμηθεί η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, στοχοποιούνται δήθεν οι πολιτικοί και οι αξιωματούχοι της μειονότητας…Το χειρότερο όμως όλων και το πλέον εξοργιστικό είναι ότι κάνει λόγο για «υποτιθέμενη ποντιακή γενοκτονία».

Οι τέσσερις βουλευτές σημειώνουν πως «ο τρόπος με τον οποίο αναμασά η κ. Σιμπέλ τις θέσεις του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών περί «υποτιθέμενης γενοκτονίας», πέραν του ότι συνιστά ύβρη στους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς της Γενοκτονίας και παραβίαση της νομιμότητας, αποτελεί βάση για δημιουργία μιας κατάστασης που μπορεί να προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην ειρηνική συμβίωση των απογόνων των θυμάτων της Γενοκτονίας και όλων εκείνων που συντάσσονται με το γράμμα και το πνεύμα του νόμου, με εκείνους που συντάσονται με τις θέσεις των θυτών-γενοκτόνων» και προσθέτουν πως «Επειδή, με βάση το γεγονός ότι η κ. Σιμπέλ και άλλα ενεργούμενα του Προξενείου και της Άγκυρας όχι μόνο αρνούνται τη Γενοκτονία, αλλά και τιμούν τον φασίστα δολοφόνο Μουσταφά Κεμάλ, δημιουργώντας συνθήκες κοινωνικής σύγκρουσης και διασάλευσης της ειρήνης και της ασφάλειας των πολιτών, ερωτώνται οι κ.κ. υπουργοί

1) Προτίθεστε να φέρετε νόμο, προς ψήφιση στη Βουλή που θα ποινικοποιεί την άρνηση της Γενοκτονίας;

2) Προτίθεστε να λάβετε μέτρα εναντίον εκείνων που χρησιμοποιούν τη θέση τους ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι των μουσουλμάνων για να εκθειάζουν εγκλήματα και εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας;

3) Πρόκειται να λάβετε μέτρα για τη συμμόρφωση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής με τη νομιμότητα;».

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως την συγκεκριμένη ερώτηση βρέθηκαν μόνο 4 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να την υπογράψουν.

protothema
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Η ζωή είναι εδώ

Η ζωή είναι εδώ. Στην πραγματικότητα που ζούμε εκόντες-άκοντες. Την αναγνωρίζουμε αλλά δεν της σκύβουμε το κεφάλι. Στην υποκρισία των πολιτικών που κάθε μέρα γίνονται πιο βάναυσοι απέναντι στο λαό. Αλλά δεν τους προσκυνάμε. Στην άρνηση του μέσου Ελληνα να πιστέψει όσα συμβαίνουν στον τόπο και στην απροθυμία του να αποκοπεί από τρόπους συμπεριφοράς που δημιούργησαν την παρούσα αδιέξοδη κατάσταση...
Αλλά δεν θα πάψουμε να του λέμε κατάμουτρα ποια είναι η πραγματικότητα και να του δείχνουμε το δρόμο προς την αναγέννηση। ...»»»
Στη σκληρή καθημερινότητα, στην ανεργία που εξαπλώνεται ύπουλα σαν τη χολέρα και στα «Ενοικιάζεται» στις πάλαι ποτέ στολισμένες προθήκες των καταστημάτων। Αλλά αντί να μας καταθλίβουν, τις θεωρούμε ευκαιρίες για προσωπικό επαναπροσδιορισμό και για επιλογές αγώνα, γιατί πιστεύουμε ότι η εργασία είναι ζωτικό δικαίωμα του πολίτη που του επιτρέπει να ζει ελεύθερος και να προσφέρει στην Πατρίδα.
Ζωή είναι οι μικρές καθημερινές νίκες απέναντι στην ηττοπάθεια, την υπαγορευμένη από τα ΜΜΕ συμπεριφορά, τα αδιέξοδα και τα διλήμματα που θέτουν στο αυτοί που δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για τη σημερινή του πνευματική, ηθική και οικονομική εξαθλίωση. Ζωή είναι να είμαστε παρόντες με θέσεις και ιδέες που θα μας επιτρέψουν να οδηγήσουμε το λαό μας στην απελευθέρωση από τα ψευτοϊδανικά της ΟΝΕ και μιας συμμορίας τοκογλύφων που χρόνια μας προπαγανδίζουν ως «εταίρους» και «αγορές».
Ζωή είναι να δείξουμε στους οι επαναστάτες του απογευματινού καφέ πόσο κενό είναι το τρικ της ροζ επανάστασης που τους σέρβιραν εντέχνως τα Μέσα , όταν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός των βραδυνών δελτίων ειδήσεων.. Η ζωή είναι εδώ. Στο τέλος μια εποχής ανεύθυνων, απατεώνων, ανήμπορων, υποταγμένων. Αλλά και στην αρχή μιας εποχής δυνατών που θα έχουν σφυρηλατηθεί στους δρόμους, στους κοινούς αγώνες, στη συνειδητοποίηση της υπόστασής τους και του ρόλου τους στον αναγεννημένο κόσμο.
Ζωή είναι αυτά τα πικρά τέλη που σε ξυπνούν από το λήθαργο και γίνονται υποσχέσεις για μια νέα αρχή, για νέους προσωπικούς κύκλους και μια νέα αντίληψη της ζωής, με απλότητα, υπευθυνότητα και αισιοδοξία.
Ζωή είναι ο ιερός αγώνας της καθημερινότητας για το προσωπικό και εθνικό μας αμπελάκι.
Ζωή είναι να διδάξουμε το λαό μας να περπατά ξανά όρθιος, σαν σε μικρό παιδί. Ότι δηλαδή ζωή είναι να πέφτεις και να σηκώνεσαι κάθε φορά πιο σοφός, κάθε φορά πιο αποφασισμένος.


Η ΟΧΙΑ
Πηγή: Χρυσή Αυγή
»»»Διαβάστε Περισσότερα»

Ιδεολογικό Βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ

Ιδεολογικό Βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ
\
.


.

Λίστα ιστολογίων 1

GreekBloggers.com,

SYNC BLOGS

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ...

Unique Visitors

Page Hits

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "youtube"
  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP